NILÜFER

1 Fan
Fans anzeigen

Fan werden


DISCOGRAPHIE NILÜFER
Discographie Singles

TitelLabelRelease
Kalbim bir pusulaCBS1972
NedenCBS1973
Göreceksin kendiniCBS1973
Oh yaCBS1975
BoşverCBS1975
Bau mir ein ParadiesRCA1975
AliRCA1975
Of aman amanCBS1976
Ne olacak Şimdi?CBS1977
Kim arar seniCBS1977
Ben seni seven kadınPolydor1981
Sen beni tanımamışsınDMC2008
Zalimin kararıDMC2010
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
GecelerYaşar18.02.1987
Esmer günlerYaşar04.10.1988
Sen mühimsinYaşar26.10.1990
Yine Yeni YenidenYaşar Kekeva06.1992
Ne Masal Ne RüyaYaşar10.1994
Nilüfer LeTempa03.1997
Yeniden YetmişeTempa06.1998
Büyük AşkımTempa06.2001
Olur mu... Olur mu? GözünaydınErol Köse2003
Karar VerdimSeyhan12.2005
HayalDMC2009
Kendi cennetimDMC22.05.2015
Yeniden yeni yineDMC16.12.2016
 

Songs von Nilüfer

Sortierung: Titel | Jahr
İncir Çekirdeği
İnkar etme
İspanyol meyhanesi
İstanbul
Şov Yapma
Ağlıyorum yine
Ağlama anne
Ağlarım gizlice
Aşk
Aşkım
Acılara son
Aldanırım sanma
Ali
Alnımın yazısı
Aman
Anatol
Anlat arkadaşım
Ansızın
Ara sira bazi bazi
Aylar geçse
Aylar geçti
Ayrılanlar için
Bırak beni
Başıma gelenler
Başka sözüm yok
Bau mir ein Paradies
Bazen hayaller kurarım
Beklemem
Ben seni seven kadın
Beni anlamadın ya
Beni benimle anla
Beni mi buldun?
Bilder in meinem Herzen
Bir şey var ki
Bir Bilseydim
Bir dünya doğuyor
Bir garip yolcuyum
Bir gün bitecek
Bir Liste
Boş şeyler
Boş sokak
Boşver
Boşverdim
Boşvermişim dünyaya
Bosnada bıraktım kalbimi
Böyle ayrılık olmaz
Bu film bitmeli
Bu gece beni düşüneceksin
Bu tarafa
Büyük aşkım
Canım sıkılıyor canım
Çarem benim
Çok büyüksün
Çok uzaklarda
Cumartesi
Degisir Dünya
Dinle sevgili
Dokun bana
Dokunsalar ağlarım
Düş Misali
Dünya dönüyor
Eğrisi doğrusu
E... bebeğim... e...
Elimden gelen bu kadardı
Ellerimde çiçekler
Erkekler ağlamaz
Esdeli rüzgar
Esmer günler
Geceler
Gönül yareler içinde
Göreceksin kendini
Gözlerinin hapsindeyim
Gözünaydın
Günahkar zaman (Neyleyim)
Hadi kızlar
Haram geceler
Hasret Çığlıkları
Havalandı ruhum
Hayal
Hayalime bırak
Hazan
Haziran vakti
Hepsi bu
Her şey bir an
Her sevda yeni bir veda
Her yerde kar var
Herşey bitecek birgün
Herşeyden Çok
Hey... bakarmısın?
Hoşgör sen
Hoşuna gider mi
Hüzün
Iki eski sevgili
Ilk göz ağrısı
Italiano
Kaderime kaderime
Kaderin oyunu
Kalbim bir pusula
Karar verdim
Kavak yelleri
Kim arar seni
Kime kuseyim
Kolaycısın
Mavilim
Memleketim
Mor menekşe
Namussuz akşamlar
Ne masal ne rüya
Ne olacak Şimdi?
Ne olur?
Neden
Neden?
Nokta
O kadın ben olsam
O sevince
Of aman aman
Oh ya
Olmadı Gitti
Ölmek var dönmek yok
Olsun varsın
Olur mu olur mu?
Pişman olacaksın
Selam söyle
Sen beni tanımamışsın
Sen mühimsin
Sen mutlu ol
Sen ve ben
Seni şimdiden özledim
Seni beklerim öptüğüm yerde
Seni kimler aldı
Seni seviyorum
Seninim
Seninle olmak var ya
Sensiz yıllarda
Sevda sardı başımı
Sevdam ağlıyor
Sevgi tam olmalı
Sokak kedisi
Son arzum
Son perde
Söz güzelim
Sular arınmak için var
Tam bana göresin
Tanrım
Tek başına
Ucuz atlattım
Unut
Unut gitsin
Unutmadım
Unutmuyor sevdan
Uzak dur ateşimden
Ve melankoli
Vefa
Warum muß ausgerechnet er es sein
Yaşamak ne güzel şey
Yalnızlığa hüküm giydim
Yaramaz
Yazık
Yazık sana
Yemin ettim
Yeniden sev
Yoksun
Yolcu yolunda gerek
Zalimin kararı
Zorba

Alben von Nilüfer

Büyük Aşkım
Esmer günler
Geceler
Hayal
Karar Verdim
Kendi cennetim
Ne Masal Ne Rüya
Nilüfer Le
Olur mu... Olur mu? Gözünaydın
Sen mühimsin
Yeniden yeni yine
Yeniden Yetmişe
Yine Yeni Yeniden

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?