NORMAAL

1 Fan
Fans anzeigen

Fan werden

Komponisten, Texter und Produzenten
Bennie Jolink, Ferdi Jolij, Bennie Migchelbrink

DISCOGRAPHIE NORMAAL
Discographie Singles

TitelLabelRelease
Hels as 'n jagdhondFontana1976
AlieKillroy1977
DaldeejenKillroy1977
Oerend hardKillroy1977
Bier bier bier (Johnny Hoes & Normaal)Telstar1977
Ik bun moar een eenvoudige boerenlulKillroy1978
't Verstand op nul...... en de ogen op oneindigTelstar1978
Dun op d'n mestWEA1979
Two MothsKillroy1979
Hendrik HaverkampWEA1979
De motorcross is O.H.I.O. (Onmundig Heavig In Orde)WEA1980
Ik bun een keerl van stoahlWEA1980
Net as gisterenWEA1980
Mamma woar is mien pilsWEA1981
Achterhoek BoogieWEA1981
Was war gestern los?WEA1981
Dat kump der now vanWEA1982
DeurdonderenWEA1982
Niet noar huus toe goanWEA1982
De boer is troefWEA1983
HeidiWEA1983
PolitiekWEA1984
De klok op rockWEA1984
HiekikkowokanWEA1984
Steen stoal en sentimentWEA1985
Kom der bi-jWEA1985
Rock Around The Clock (Zangeres Zonder Naam & Normaal)Philips1986
Steven PaulWEA1986
Pien in de kopWEA1986
Hoe-j 't ok doetWEA1986
Hup voetbal hupWEA1987
LenemanWEA1987
Wi-j doet 't samenWEA1987
De hoofdman was knuppeldik (Normaal en de Glanerbrugger muzikanten)CNR1988
Wi-j goat noar de kermisCNR1988
As i-j der niet buntCNR1989
Rechttoe rechtanCNR1989
LucilleCNR1990
H.a.l.v.u. (Høkers aller landen verenigt u)CNR1991
Breng terug (Haverkamps creepe)CNR1991
Woenderbaar (Willem dût Normaal)Mercury1992
HøkerstfeestMercury1992
Puik idee ballade (Normaal en Jantje Smit)Mercury18.06.1999
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
Alle 40 goedTelstar24.02.2012
 

Songs von Normaal

Sortierung: Titel | Jahr
A A Auw
Ab met d'n kroam
Achterhoek Boogie
Ajuu parapluu
Albert en Josephien
Alie
Alle buren ook de meister en de pastoor
Alles op zien tied
Annie Get Your Gun
As i-j der niet bunt
As 't mot
Ballade van de muzikant
Bier bier bier (Johnny Hoes & Normaal)
Bi-j de bok gedoan
Breng terug (Haverkamps creepe)
Daar zit muziek in
Daldeejen
Dames loat die rockjes nou maar waaien
Da's een ander geval
Dat is dat
Dat kump der now van
De beer is los
De boer dat is de keerl
De boer is troef
De hoofdman was knuppeldik (Normaal en de Glanerbrugger muzikanten)
De klok op rock
De motorcross is O.H.I.O. (Onmundig Heavig In Orde)
De smokkelaar
Deur eur
Deurdonderen
Diane
Die tied hebt wi-j gehad
D'n eenent zeg
D'n huulenden waakhond
D'n poot op 't gas
Doar baal ik van
Doar maak ik gin probleem van
Doar zit muziek in
Doe effen normaal
Doe niet zo moeilijk
Doe 't nog 'n keer
Drieteri-je blues
Dun op d'n mest
Eh eh nee nee
Elektronika woemahoeptjoep (Live)
Evaluatie in 't kippenhok
Gas d'r bi-j
Geef ut toe
Gerstevelden
Gin pot zo scheef
Gleaskes bier (My Dingeling)
Grada
Grote (Running Bear)
H.a.l.v.u. (Høkers aller landen verenigt u)
Half um half
Hard wie kruppstahl
Hee loat soezen
Heidi
Hels as 'n jagdhond
Hendrik Haverkamp
Hiekikkowokan
Hi-j hef geliek
Hoe-j 't ok doet
Høken in 't bos
Høken Rap
Høkerstfeest
Hummelo
Hup voetbal hup
Ies kan liehn
I-j bunt niet wies (Willem dût Normaal)
Ik bun een keerl van stoahl
Ik bun een rocker
Ik bun gin achttien mear
Ik bun moar een eenvoudige boerenlul
Ik bun normaal ewordne
Ik kan zo moeilijk naar huis toe goan
Ik kom altied weer terug
Ik mos pissen
Ik vuul mien zo zo
Kalinka
Kan-goeroe (Normaal & Hot and Sweet)
Kapitein Høken is normaal
Kom der bi-j
Kom es effe hier
Krachttoer
Kwestie van balans
Leagere school (in Hummelo)
Leneman
Lucille
Machtig mooi, lief en lekker deerntjen
Mamma woar is mien pils
Marie
Marie, Marie
Mien missie
Mien stuur, mien rem
'n Pens vol power en 'n goeien zin
Naor 't café
Net as gisteren
Niet noar huus toe goan
Now en
Oeh wat 'n volk
Oerend hard
Oerend hard (Live)
Oermens
Oh deerne
Oh Herremien
Oh, oh Bennie wat dom
Oh, wat bun ik slech
Ojadasawa
Oost West, thuus best
Pacht betalen
Pien in de kop
Politiek
Postbode
Puik idee ballade (Normaal en Jantje Smit)
Rechttoe rechtan
Rennen of stilstoan
Rock Around The Clock (Zangeres Zonder Naam & Normaal)
Rosalie
Rozen zijn rood (Johnny Hoes & Normaal)
Smoksen
Steen stoal en sentiment
Steven Paul
Stroesvogel politiek
Super-boeren
't Is kloot'n hier
't Is stil ...
't Kampvuur laait (Jambalaya)
't Marathonlied
't Verstand op nul...... en de ogen op oneindig
't Wurd tied (dat wi-j weer es goat dansen)
Toe dan
Top Of The Bult
Twee mott'n
Twiefel
Two Moths
Val kapot
Verstand op nul
Vremdeling
Vulgaris magistralis
Want ik mos pissen
Was war gestern los?
Wat geet 't der heer
Wat mot ik doen?
Wat mot 'n mens dan anders doen
Wet i-j wat i-j könt (Live)
Wi-j doet 't samen
Wi-j goat noar de kermis
Wi-j goat noar Winterswiek (De H.A.L.V.U. Hoeliguns)
Wit zwart
Woenderbaar (Normaal / Willem)
Woenderbaar (Willem dût Normaal)
Zet 'm op Jan (Normaal en Jantje Smit)
Zieuwentse karmis
Zoepen
Zoependoedewi-jwa tapp'n dadoedie

Alben von Normaal

100 x Normaal
12 ½ jaar
40 Joar Høken
Ajuu de mazzel!
Alle 40 goed
Bi-j Normaal thuus
Buugen of basten
Da's Normaal
De Blues eLPee
De boer is troef
De klok op Rock
De wilde joaren
Deur de joaren hen
Deurdonderen
Deurdonderen in de Achterhoek
D'n Achterhoek Tsjoek
Effen zitten
Fonkel
Gas d'r bi-j
H.a.l.v.u.
Halve soul helemoal høken
Hels as 'n jagdhond
Het allerbeste van Normaal
Het beste van
Het complete hitoverzicht
Hier is Normaal
Høk & swing
Høken in Hummelo
Høken is Normaal
Høken kreng
Ik kom altied weer terug
Kiek uut
Krachttoer
Kriebel in de konte
Ni-je nrs
Noar 't café
Normalis jubilaris
Odi Profanum (De Pensionado's)
Oerend hard
Ojadasawa
Onwijs høken - 20 jaar hits
Onwijs høken - 22 jaar Normaal
Recht toe recht an
Springlèavend
Stark wark 1980-1983
Steen - stoal en sentiment
Top Of The Bult
Van tied tut tied
Vernemstig te passe
Zo kommen wi-j de winter deur

DVDs von Normaal

35 joar høken in Hummelo
Ajuu de mazzel!
Bennie Jolink - Ik kom altied weer terug
Boeruhn - 30 joar Høken
Høk & swing

Die bestbewerteten Songs von Normaal

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Net as gisteren54.8
De hoofdman was knuppeldik (Normaal en de Glanerbrugger muzikanten)54.4
Oerend hard164.38
Hiekikkowokan54.2
Hendrik Haverkamp64.17
Heidi114.09
Mamma woar is mien pils123.92
Rock Around The Clock (Zangeres Zonder Naam & Normaal)73.71
De boer is troef53.4
Puik idee ballade (Normaal en Jantje Smit)73.14

Die bekanntesten Songs von Normaal

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Oerend hard164.38
Mamma woar is mien pils123.92
Heidi114.09
Rock Around The Clock (Zangeres Zonder Naam & Normaal)73.71
Puik idee ballade (Normaal en Jantje Smit)73.14
Hendrik Haverkamp64.17
Vulgaris magistralis61.83
Net as gisteren54.8
De hoofdman was knuppeldik (Normaal en de Glanerbrugger muzikanten)54.4
Hiekikkowokan54.2

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?