OSTBAHN-KURTI & DIE CHEFPARTIE

2 Fans
Fans anzeigen

Fan werden

Links
Offizielle Seite  http://www.ostbahn.at


DISCOGRAPHIE OSTBAHN-KURTI & DIE CHEFPARTIE
Discographie Singles

TitelLabelRelease
FeuerAriola1985
RendezvousAriola1985
Ois hod sei EndAriola1985
Wo hamma denn den Fahrschein?Ariola1985
I hea di klopfenAmadeo1988
Frog ned wos muagn isAmadeo1988
Da JokerAmadeo1989
A Schritt vire (zwa Schritt zruck)Amadeo1989
Schee, schee, scheeAmadeo1989
Wo bleib i?Amadeo1991
57er ChevyAmadeo1991
ZuckagoschalAmadeo1992
Bertl BraunAmadeo1992
A schwera FallMCA1992
I geh jetzt fischnMCA1992
ArbeitMCA1993
Alt + jung (Wolfgang Ambros, Georg Danzer, Gert Steinbäcker & Ostbahn-Kurti)Amadeo06.1994
Erschte KlassAmadeo1994
I wüs garned wissn (Kurt Ostbahn)Amadeo1995
Ois wann nix gwesn waa (Kurt Ostbahn & die Kombo)Amadeo1999
I reiss o auf Mexico (Kurt Ostbahn & die Kombo)Amadeo1999
57 Engeln (Kurt Ostbahn & die Kombo)Amadeo17.04.2001
Tornado (Ostbahn)Amadeo03.2003
Santa Klaus (Kurt Ostbahn vs. Birgit Denk)Amadeo24.11.2003
Carmelita (Ostbahn)Amadeo2003
Wann de Musik vuabei is (Ostbahn)Universal2003
Na, so wirst ned oidUniversal2005
Bau keinen Mist (Kurt Ostbahn & die Kombo)Universal30.05.2008
Kaiserwieseliche Vorfreude (Kurt Ostbahn und die Musiker seines Vertrauens)E&A15.07.2016
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
Ostbahn-Kurti & die ChefpartieAriola15.04.1985
A schene LeichAmadeo1988
Liagn und lochnAmadeo1989
1/2 so wüdAmadeo1991
A blede Gschicht ...Amadeo31.08.1992
Reserviert fia zwa (Kurt Ostbahn & die Kombo)Amadeo12.05.1997
Fünfzig verschenkte Jahre (Kurt Ostbahn & die Kombo)Amadeo28.09.1999
Ohjo (Kurt Ostbahn & die Kombo)Universal23.04.2001
Wann de Musik (Ostbahn)Amadeo12.05.2003
Vuabei is (Ostbahn)Amadeo12.05.2003
 
Discographie Alben - Live

TitelLabelRelease
LiveAriola1985
Saft & Kraft - Die Elektro-Therapie (Kurt Ostbahn & die Chefpartie)Amadeo1994
Espresso Rosi (Kurt Ostbahn)Amadeo18.09.1995
Hohe Warte Live 3 (Kurt Ostbahn & die Ostbahn 11)Amadeo20.10.2003
Hohe Warte Live 1 (Kurt Ostbahn & die Kombo)Amadeo20.10.2003
Hohe Warte Live 2 (Kurt Ostbahn & die Chefpartie)Amadeo20.10.2003
Live (Kurt Ostbahn trifft Sivan Perwer)Extraplatte14.10.2004
2014 Live auf der Kaiserwiese Vol. 1+2: Die Eigenkompositionen (Kurt Ostbahn und die Musiker seines Vertrauens)E&A28.11.2014
2014 Live auf der Kaiserwiese Vol. 3+4: Die Fremdkompositionen (Kurt Ostbahn und die Musiker seines Vertrauens)E&A19.08.2016
 
Discographie Alben - Unplugged

TitelLabelRelease
Trost & Rat - Die Natur Kur - garantiert ohne Strom! (Kurt Ostbahn & die Chefpartie)Amadeo1994
Höchste Zeit (Ostbahn)Amadeo02.12.2005
 
Discographie Alben - Soundtrack

TitelLabelRelease
Blutrausch (Soundtrack / Kurt Ostbahn)Amadeo26.01.1998
 
Discographie Alben - Best Of

TitelLabelRelease
Ostbahn-Kurti & die Chefpartie [1993]Ariola1993
Kurtiositäten (Ostbahn)Amadeo21.06.2002
Ois wosd brauchst (Kurt Ostbahn)Universal25.11.2011
 
Discographie Alben - Box

TitelLabelRelease
Ostbahn BoxAmadeo09.11.2010
I foa o auf...Sony2011
 
Discographie Alben - Misc

TitelLabelRelease
Die größten Hits aus 10 JahrenAmadeo23.09.1996
Die größten Hits der 80er und 90er aus Österreich (Ostbahn Kurti)Ariola1997
Master Series (Kurt Ostbahn)Universal18.05.1998
Austropop Collection (Kurt Ostbahn)Ariola06.09.2004
Austropop Kult (Ostbahn Kurti)Ariola20.06.2005
Jö schau... (Ostbahn-Kurti)Sony06.06.2014
Austropop-Legenden (Ostbahn-Kurti)Amadeo26.06.2015
Austro Masters Collection (Ostbahn-Kurti)Universal02.09.2016
 

Ostbahn-Kurti & die Chefpartie in der österreichischen Hitparade

Singles

TitelEintrittPeakWochen
Feuer15.05.1985228
I hea di klopfen01.10.1988282
Zuckagoschal19.07.19921211
Bertl Braun29.11.1992146
Santa Klaus (Kurt Ostbahn vs. Birgit Denk)07.12.2003245
 
Alben

TitelEintrittPeakWochen
Ostbahn-Kurti & die Chefpartie15.04.1985202
Liagn und lochn15.10.1989910
1/2 so wüd27.01.1991218
A blede Gschicht ...06.09.1992125
Saft & Kraft - Die Elektro-Therapie (Kurt Ostbahn & die Chefpartie)13.03.1994216
Trost & Rat - Die Natur Kur - garantiert ohne Strom! (Kurt Ostbahn & die Chefpartie)13.03.1994117
Espresso Rosi (Kurt Ostbahn)01.10.1995416
Die größten Hits aus 10 Jahren20.10.1996128
Reserviert fia zwa (Kurt Ostbahn & die Kombo)18.05.1997414
Fünfzig verschenkte Jahre (Kurt Ostbahn & die Kombo)25.04.1999212
Ohjo (Kurt Ostbahn & die Kombo)06.05.2001113
Kurtiositäten (Ostbahn)30.06.2002412
Vuabei is (Ostbahn)25.05.2003415
Wann de Musik (Ostbahn)25.05.2003514
Hohe Warte Live 1 (Kurt Ostbahn & die Kombo)26.10.2003175
Hohe Warte Live 3 (Kurt Ostbahn & die Ostbahn 11)26.10.2003205
Hohe Warte Live 2 (Kurt Ostbahn & die Chefpartie)26.10.200395
Höchste Zeit (Ostbahn)18.12.2005246
Ois wosd brauchst (Kurt Ostbahn)02.09.201159
2014 Live auf der Kaiserwiese Vol. 1+2: Die Eigenkompositionen (Kurt Ostbahn und die Musiker seines Vertrauens)12.12.201486
2014 Live auf der Kaiserwiese Vol. 3+4: Die Fremdkompositionen (Kurt Ostbahn und die Musiker seines Vertrauens)02.09.201646

Songs von Ostbahn-Kurti & die Chefpartie

Sortierung: Titel | Jahr
(Aller-)Höchste Zeit (Ostbahn)
(Heit loss i) anschreibm
1 + 1 = 3 (Kurt Ostbahn & die Chefpartie)
1na von uns 2
3 Wochen z'lang
57 Engeln (Kurt Ostbahn & die Kombo)
57er Chevy
6 x fia nix (Ostbahn)
7/8 Wahnsinn (Beckermeister feat. Willi Resetarits)
7x (da verkehrte)
A batzn Hetz (Kurt Ostbahn & die Kombo)
A g'scheckerts Hutschpferd (Marianne Mendt mit Dr. Kurt Ostbahn)
A Haus mitanand (Ostbahn)
A neiche Haut (Kurt Ostbahn)
A schlechte Reklam
A Schritt vire (zwa Schritt zruck)
A schwera Fall
Adele (Ostbahn)
Alcohol (Monti Beton feat. Willi "Ostbahn" Resetarits)
Alt + jung (Wolfgang Ambros, Georg Danzer, Gert Steinbäcker & Ostbahn-Kurti)
Amoi daham (Kurt Ostbahn & die Kombo)
Arbeit
Bau keinen Mist (Kurt Ostbahn & die Kombo)
Bertl Braun
Bessa allaa (Kurt Ostbahn & die Kombo)
Blattschuss
Bleib allaa
Blitzgscheit (Kurt Ostbahn & die Kombo)
Blutrausch (Kurt Ostbahn & die Kombo)
Boid is so weid
Cane Cane (Kurt Ostbahn & die Ostbahn 11)
Caorle
Carmelita (Ostbahn)
Catapilla
Chevrolet (Ostbahn)
Chili con carne
Da Anfang vom End (Ostbahn)
Da brade Weg
Da Dings
Da Joker
Da Polifka-Rudl & da Engel mitn dreckign Gsicht (Kurt Ostbahn)
Da Quöla
Da Talking Plachutta Blues (Kurt Ostbahn & die Kombo)
Da Van, da Jack de Georgia, de Gloria & i (Kurt Ostbahn)
Damit wos weidageht (Kurt Ostbahn & die Kombo)
De beste Zeit (Kurt Ostbahn)
De Kombinesch von da Loren (Kurt Ostbahn & die Kombo)
Defekt
Der erste Schnee (Kurt Ostbahn vs. Birgit Denk)
Derf des woa sei? (Ostbahn)
Des Glück wohnt a Tia weida
Des haut mi vire (Kurt Ostbahn & die Kombo)
Des kränkt (Kurt Ostbahn & die Kombo)
Des olles zöht nix
Des Wetter wird umschlogn
Die rote Anni & ihr Kavalier (Kurt Ostbahn)
Do steht a Haus
Du bist ka Engel
Du bist und bleibst a W
Du mochst mi krank (Kurt Ostbahn & die Kombo)
Echt super
Erschte Klass
Es gibt Straßn
Es is besser du gehst
Feuer
Fia de Hoa (Ostbahn)
Fia mi wa des ka Lebn (Kurt Ostbahn)
Folgendes (Kurt Ostbahn & die Kombo)
Frog ned wos muagn is
Ganz afoch
Ganz schee allaa (Kurt Ostbahn)
Geht da daham wo o (Kurt Ostbahn & die Kombo)
Gemmas wieda an
Gheat si des?
Gö jetzt bist stad (Ostbahn)
Gold & Silber (Ostbahn)
Gschichtln (Ostbahn)
Gspensta
Gspusi (Kurt Ostbahn & die Kombo)
Haasses Pflosta
Heit wirds dauern (Ostbahn)
Herzerl in de Augn (Kurt Ostbahn & die Kombo)
Höchste Zeit
Hoit mi (Ostbahn)
Host recht (Kurt Ostbahn & die Kombo)
I brauch kan Dokta
I frog mi wos heit bleibt (Ostbahn)
I geh jetzt fischn
I hea di klopfen
I kriag nie gnua von dia (Ostbahn)
I mecht so gern land'n (Kurt Ostbahn)
I reiss o auf Mexico (Kurt Ostbahn & die Kombo)
I schwör auf 1 PS
I siech scho Sochn
I waas gnua (Kurt Ostbahn & die Kombo)
I woat drauf dass de Zeit vageht (Kurt Ostbahn & die Kombo)
I wüs garned wissn (Kurt Ostbahn)
In dera Bar (Kurt Ostbahn & die Kombo)
Incognito (Kurt Ostbahn & die Chefpartie)
Jede Nocht so um de Zeit (Kurt Ostbahn)
Jetzt is jetzt (Kurt Ostbahn & die Kombo)
Jetzt kummt de Nocht (Kurt Ostbahn & die Kombo)
Ka Idee
Kaiserwieseliche Vorfreude (Kurt Ostbahn und die Musiker seines Vertrauens)
Kane Fensta, kane Tian
Kane Guadn
Kann ned sei
Kilo
Koid Koid Koid (Ostbahn)
Kumm ham
Liagn & lochn
Liegn oda knian (Kurt Ostbahn & die Kombo)
Loss ollas liegn & steh
Manxmoi (Kurt Ostbahn & die Kombo)
Moch kan Aufstand
Mörderisch (Kurt Ostbahn & die Kombo)
Müüch & Alkohol (Ostbahn)
Na, des siech i ned
Na, so wirst ned oid
Nachbarn (Kurt Ostbahn & die Kombo mit Büne Huber)
Ned so wia heit (Ostbahn)
Neiche Schoin
Nimm die Fiaß in d'Händ
Nimma schnö gnua (Kurt Ostbahn & die Kombo)
Nix halt mi auf
Nix wia Wickel (Kurt Ostbahn & die Kombo)
Nix wie unguad (Ostbahn)
Noch sovü Joa
Nochsaison
Nochtschicht
Ohjo (Kurt Ostbahn & die Kombo)
Oid & grau
Oide Freind (Ostbahn)
Ois hod sei End
Ois ka Drama
Ois wann nix gwesn waa (Kurt Ostbahn & die Kombo)
Ollas wa so afoch (Kurt Ostbahn & die Kombo)
Ollas wos i brauch (Kurt Ostbahn & die Kombo)
Oschneida
Pass guat auf
Passn & woatn (Kurt Ostbahn & die Kombo)
Pudel
Radl noch Rio
Ratzibutzi (Kurt Ostbahn & die Kombo)
Reiß di zsamm (Kurt Ostbahn)
Rendezvous
Reserviert fia zwa (Kurt Ostbahn & die Kombo)
Romeo, Romeo
Rostschutzboogie (Ostbahn)
Rote Schuach
Rotz & Wossa
Rusta Rasta
Santa Klaus (Kurt Ostbahn vs. Birgit Denk)
Schee, schee, schee
Schefpartie Schaffell
Scho komisch wia schnö de Zeit vageht (Kurt Ostbahn & die Kombo)
Seit wos kan Ruass mehr rengt
So a Glück
So gern, so vü (Kurt Ostbahn & die Kombo)
So im Eck (Ostbahn)
So oda so (Kurt Ostbahn & die Kombo)
So vü Täg und so vü Nächt (Kurt Ostbahn & die Kombo)
So vü z'tuan (Ostbahn)
Sowas wia mia (Kurt Ostbahn & die Kombo)
Spät in da Nocht (Ostbahn)
Stadt aus Stan
Stern vom Praterstern
Tankstö (Kurt Ostbahn)
Tee mit Rum (Ostbahn)
Tequila Sunrise
Tog & Nocht
Tornado (Ostbahn)
Tuat ma laad (Kurt Ostbahn & die Kombo)
Üba mi loss i nix kumma (Kurt Ostbahn)
Überstar
Unter Null
Vata, Mutta, Kind (Kurt Ostbahn & die Kombo)
Voll do
Wann de Musik vuabei is (Ostbahn)
Wann i di ned hätt (Ostbahn)
Wann i g'spia
Wann ses mia 2 gebn (Kurt Ostbahn & die Kombo)
Wann's vuabei is, is vuabei (Ostbahn)
Wea is ea und wos is ea zu dia? (Kurt Ostbahn & die Kombo)
Wenn der Herbst langsam näherrückt (Ostbahn)
Wia im Kino
Wirklich wahr
Wo bleib i?
Wo hamma denn den Fahrschein?
Wos haasst do Sperrstund? (Kurt Ostbahn & die Kombo)
Wos red i (Kurt Ostbahn & die Kombo)
Wos uandlix
Wos wü de wüde Hilde?
Zart wia a Engel (Kurt Ostbahn)
Zimma frei (Kurt Ostbahn & die Kombo)
Zöh auf mi (Kurt Ostbahn & die Kombo)
Zoitog
Zu vü Gfühl
Zuckagoschal
Zwa Löcher statt d'Augn (Kurt Ostbahn)

Alben von Ostbahn-Kurti & die Chefpartie

1/2 so wüd
2014 Live auf der Kaiserwiese Vol. 1+2: Die Eigenkompositionen (Kurt Ostbahn und die Musiker seines Vertrauens)
2014 Live auf der Kaiserwiese Vol. 3+4: Die Fremdkompositionen (Kurt Ostbahn und die Musiker seines Vertrauens)
A blede Gschicht ...
A schene Leich
Austro Masters Collection (Ostbahn-Kurti)
Austropop Collection (Kurt Ostbahn)
Austropop Kult (Ostbahn Kurti)
Austropop-Legenden (Ostbahn-Kurti)
Blutrausch (Soundtrack / Kurt Ostbahn)
Die größten Hits aus 10 Jahren
Die größten Hits der 80er und 90er aus Österreich (Ostbahn Kurti)
Espresso Rosi (Kurt Ostbahn)
Fünfzig verschenkte Jahre (Kurt Ostbahn & die Kombo)
Höchste Zeit (Ostbahn)
Hohe Warte Live 1 (Kurt Ostbahn & die Kombo)
Hohe Warte Live 2 (Kurt Ostbahn & die Chefpartie)
Hohe Warte Live 3 (Kurt Ostbahn & die Ostbahn 11)
I foa o auf...
Jö schau... (Ostbahn-Kurti)
Kurtiositäten (Ostbahn)
Liagn und lochn
Live
Live (Kurt Ostbahn trifft Sivan Perwer)
Master Series (Kurt Ostbahn)
Ohjo (Kurt Ostbahn & die Kombo)
Ois wosd brauchst (Kurt Ostbahn)
Ostbahn Box
Ostbahn-Kurti & die Chefpartie
Ostbahn-Kurti & die Chefpartie [1993]
Reserviert fia zwa (Kurt Ostbahn & die Kombo)
Saft & Kraft - Die Elektro-Therapie (Kurt Ostbahn & die Chefpartie)
Trost & Rat - Die Natur Kur - garantiert ohne Strom! (Kurt Ostbahn & die Chefpartie)
Vuabei is (Ostbahn)
Wann de Musik (Ostbahn)

DVDs von Ostbahn-Kurti & die Chefpartie

Gheat si des? Ostbahn XI Live

Die bestbewerteten Songs von Ostbahn-Kurti & die Chefpartie

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Arbeit114.82
Alt + jung (Wolfgang Ambros, Georg Danzer, Gert Steinbäcker & Ostbahn-Kurti)84.75
57er Chevy124.67
Na, so wirst ned oid104.6
Da Joker144.57
Feuer204.5
Neiche Schoin64.5
Echt super74.43
Ka Idee64.33
A Schritt vire (zwa Schritt zruck)74.29

Die bekanntesten Songs von Ostbahn-Kurti & die Chefpartie

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Feuer204.5
Bertl Braun173.59
Da Joker144.57
I hea di klopfen143.79
Zuckagoschal133.46
57er Chevy124.67
Arbeit114.82
Na, so wirst ned oid104.6
Stadt aus Stan104.1
Wo hamma denn den Fahrschein?104

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?