PER GESSLE

1 Fan
Fans anzeigen

Fan werden

Geburtstag
Per Gessle  12.01.1959

Links
Offizielle Seite  http://www.gessle.com/
Offizielle Seite von "Son Of A Plumber"  http://www.sonofaplumber.com/
Interview mit Per Gessle (2006)  http://hitparade.ch/interview.asp?id=37
Interview mit Per Gessle (2009)  http://www.hitparade.ch/interview.asp?id=267


DISCOGRAPHIE PER GESSLE
Discographie Singles

TitelLabelRelease
Do You Wanna Be My Baby?Fundamental1997
I Wanna Be Your BoyfriendMusic For Money23.06.2002
På promenad genom stanCapitol2003
C'mon / Jo-Anna Says (Son Of A Plumber)Capitol / Elevator09.11.2005
Hey Mr DJ (Won't You Play Another Love Song) (Son Of A Plumber)Elevator01.02.2006
En händig manCapitol23.05.2007
Silly ReallyElevator / Capitol29.10.2008
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
ScenerEMI1992
Demos, 1982-86EMI1992
Per GessleParlophone1993
The World According To GessleFundamental1997
MazarinCapitol2003
Son Of A Plumber (Son Of A Plumber)Capitol23.11.2005
En händig manCapitol13.06.2007
Kung av sand - En liten samling 1983-2007EMI30.08.2007
Party CrasherElevator / Capitol26.11.2008
Small Apartments (Soundtrack / Per Gessle)elevator / Parlophone17.04.2013
The Per Gessle ArchivesElevator / Cosmos24.09.2014
 
Discographie Alben - Live

TitelLabelRelease
Gessle Over EuropeElevator / Capitol06.11.2009
 
Discographie Alben - DVD

TitelLabelRelease
En mazarin, älskling?Capitol2003
 

Songs von Per Gessle

Sortierung: Titel | Jahr
A Girl Like You
Are You An Old Hippie, Sir? (Son Of A Plumber)
B-Any-1-U-Wanna-B
Blå december
Blåa jeans (och röda läppar)
Breathe Life Into Me
Brilliant Career (Son Of A Plumber)
Burned Out Heart (Son Of A Plumber)
Carousel (Son Of A Plumber)
C'mon (Son Of A Plumber)
Come Back Tomorrow (And We Do It Again) (Son Of A Plumber)
Den bästa tiden
Den öde stranden
Den tunna linjen
Dixy
Do You Wanna Be My Baby?
Doesn't Make Sense
Double-Headed Elvis (Son Of A Plumber)
Drizzle #1
Drizzle #2
Drizzle #3
Drizzle #4
Drowning In Wonderful Thoughts About Her (Son Of A Plumber)
Du kommer så nära (du blir alldeles suddig)
Elvis In Germany (Let's Celebrate!)
En händig man
Fåglar
Farväl Angelina
Fiskarnas tecken
Födelsedag
För bra för att vara sant
Franklin's Intro
Franklin's Main Theme
Franklin's Theme #1
Fru Nordin
Galning
Gungar
Gut Feeling
Hannas kärlekspil
Här kommer alla känslorna (på en och samma gång)
Havet slå mot land
He Ain't Heavy…He's My Brother
Hey Mr DJ (Won't You Play Another Love Song) (Son Of A Plumber)
Hey, I Died And Went To Heaven
Historier vi kan
Hjärtats trakt
Hon vill sväva över ängarna
I Didn't Mean To Turn You On
I Have A Party In My Head (I Hope It Never Ends) (Son Of A Plumber)
I Like It Like That (Son Of A Plumber)
I Never Quite Got Over The Fact The Beatles Broke Up (Son Of A Plumber)
I Wanna Be Your Boyfriend
I Want You To Know
I'll Be Alright
Indiansommar
Ingen kan som du
Inte tillsammans, inte isär
Jag skulle vilja tänka en underbar tanke
Jag tror du bär på en stor hemlighet
Jo-Anna Says (Son Of A Plumber)
Jupiter Calling
Kapten
Kärlekens skepp
Keep The Radio On
Kissing Is The Key
Kix
Kom ut till stranden
Krig
Kurt - The Fastest Plumber In The West (Son Of A Plumber)
Late, Later On (Son Of A Plumber)
Lay Down Your Arms
Lycklig en stund
Making Love Or Expecting Rain (Son Of A Plumber)
Making Love Or Expecting Rain #1
Making Love Or Expecting Rain #2
Man varnade för halka
Mandolindagar
Mazarin
Min hälsning
När Karolina kom
När morgonen kommer
Nu lyser det från hus och rum
Om du bara vill
Om du har lust
Om du kommer ihåg
Om du ser henne
Om jag en dag
Om jag vetat då (vad jag vet nu)
Överallt
På promenad genom stan
På väg (Niklas Strömstedt med Per Gessle)
På väg
Perfect Excuse
Plonk
Pratar med min müsli (hur det än verkar)
Rädd
Regn
Reporter
Rickie Lee
Ronnie Lane (Son Of A Plumber)
Ros
Sakta mina steg
Samma gamla vanliga visa
Saturday
Segla på ett moln
Sheena Is A Punk Rocker
Shopping With Mother
Signal
Silly Really
Sing Along
Smakar på ett regn
Solen kom från ingenstans
Som i en dröm
Something Happened Today (Son Of A Plumber)
Something In The System (Son Of A Plumber)
Speed Boat To Cuba (Son Of A Plumber)
Speedo
Spegelboll
Stuck Here With Me
Stupid
Substitute (For The Real Deal) (Son Of A Plumber)
Syrenernas tid
Tänd ett ljus
Tända en sticka till
Thai With A Twist
The Party Pleaser
There Is My Baby
Timmar av iver
TomTom
Trött
T-T-T-Take It!
Tycker om när du tar på mej
Ute på landet
Våldsamt stillsamt
Väntat så länge
Var blev du av?
Varmt igen
Vet du vad jag egentligen vill?
Vilket håll du än går
Viskar
Waltz For Woody (Son Of A Plumber)
Warm.Again.
Week With Four Thursdays (Son Of A Plumber)
Wish You The Best

Alben von Per Gessle

Demos, 1982-86
En händig man
Gessle Over Europe
Kung av sand - En liten samling 1983-2007
Mazarin
Original album serien
Party Crasher
Per Gessle
Scener
Small Apartments (Soundtrack / Per Gessle)
Son Of A Plumber (Son Of A Plumber)
The Per Gessle Archives
The World According To Gessle

DVDs von Per Gessle

En mazarin, älskling?

Die bestbewerteten Songs von Per Gessle

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Jo-Anna Says (Son Of A Plumber)355.26
Om du bara vill85.25
Vilket håll du än går85.25
Tycker om när du tar på mej135.23
Making Love Or Expecting Rain (Son Of A Plumber)145.21
I Like It Like That (Son Of A Plumber)265.19
I Never Quite Got Over The Fact The Beatles Broke Up (Son Of A Plumber)125.17
Reporter65.17
Hey Mr DJ (Won't You Play Another Love Song) (Son Of A Plumber)265.15
Mazarin75.14

Die bekanntesten Songs von Per Gessle

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Jo-Anna Says (Son Of A Plumber)355.26
I Like It Like That (Son Of A Plumber)265.19
Hey Mr DJ (Won't You Play Another Love Song) (Son Of A Plumber)265.15
Här kommer alla känslorna (på en och samma gång)165.06
Silly Really164.62
Late, Later On (Son Of A Plumber)155.13
Making Love Or Expecting Rain (Son Of A Plumber)145.21
Tycker om när du tar på mej135.23
I Have A Party In My Head (I Hope It Never Ends) (Son Of A Plumber)135
Do You Wanna Be My Baby?134.92

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?