RITA HOVINK

1 Fan
Fans anzeigen

Fan werden

Komponisten, Texter und Produzenten
Cees Schrama, Gerrit den Braber

DISCOGRAPHIE RITA HOVINK
Discographie Singles

TitelLabelRelease
Yeah Yeah YeahCNR1964
't Is voorbijCNR1964
Die eerste zoenCNR1964
Geluk heeft veel meer waardeCNR1965
Sigaren, sigarettenCNR1966
Jij bracht de zon in m'n levenCNR1966
She SaidOmega1967
Look At The MountainsPolydor1968
ParkovitchDecca1971
Allentown JailPhilips1973
De tijden van weleerPolydor1975
Ay DoloresPolydor1976
Tango d'amorPolydor1976
Laat me alleenPolydor1976
Draai je omPolydor1977
Toen kwam jij...Polydor1977
AntonioPolydor1977
Wek me voordat je gaatPolydor1978
...Zegt mijn manPolydor1978
Een kindPolydor1979
Het is koud zonder jouPolydor1982
Laat me alleen (Gerard Joling & Rita Hovink)NRGY21.11.2008
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
Love Me Or Leave MeDecca1969
From Rita With LovePolydor1973
Laat me alleenPolydor1976
Een rondje van RitaPolydor1976
Ik wil vrouw zijnPolydor1978
De beste van...Polydor1979
De onvergetelijke Rita HovinkPolydor1982
 
Discographie Alben - Best Of

TitelLabelRelease
Laat me alleen (16 onvergetelijke liedjes)Polydor11.04.1986
 

Songs von Rita Hovink

Sortierung: Titel | Jahr
...Zegt mijn man
Allentown Jail
Als niemand van je houdt
Antonio
Ay Dolores
Blue Canary
Blue Moon
Blues In The Night
Buttons And Bows
Dat ene huisje
De blue blue beat
De oude ster
De tijden van weleer
De trieste piano
Die eerste zoen
Don Juan
Draai je om
Een kind
Elke dag maakt z'n eigen verhaal (elke dag heeft zijn verhaal)
Er staat een man bij de rotonde
Frankie And Johnny
Geluk heeft veel meer waarde
Het is koud zonder jou
Hij slaapt maar door
Ik vergeet je
Ik wil een man uit de Belgique
Ik wil vrouw zijn
Ik zou alles willen geven
I'll Walk Alone
Je hoeft me niet te zeggen
Je liegt, bedriegt
Jij bracht de zon in m'n leven
Johnny Guitar
Kinderen zijn kinderen
Laat me alleen
Laat me alleen (Gerard Joling & Rita Hovink)
Let's Do It
Lieveling
Little Man
Look At The Mountains
Lucky Old Sun
Met tien amigo's
Milou
'n Rondje van mij
Nature Boy
Parkovitch
Robbie en Alex
's Avonds bij het licht van de maan
She Said
Sigaren, sigaretten
't Is voorbij
Tango d'amor
The Lady Is A Tramp
Toen kwam jij...
Valentino
Voor jou alleen
Weet
Wek me voordat je gaat
When A Man Loves A Woman
Yeah Yeah Yeah

Alben von Rita Hovink

De beste van...
De onvergetelijke Rita Hovink
Een rondje van Rita
From Rita With Love
Ik wil vrouw zijn
Laat me alleen
Laat me alleen (16 onvergetelijke liedjes)
Love Me Or Leave Me

Die bestbewerteten Songs von Rita Hovink

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Wek me voordat je gaat95.33
Draai je om105.3
Toen kwam jij...85.25
De tijden van weleer75.14
Laat me alleen195.11
Antonio74.86
Tango d'amor64.67
...Zegt mijn man73.86
Laat me alleen (Gerard Joling & Rita Hovink)203.15

Die bekanntesten Songs von Rita Hovink

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Laat me alleen (Gerard Joling & Rita Hovink)203.15
Laat me alleen195.11
Draai je om105.3
Wek me voordat je gaat95.33
Toen kwam jij...85.25
De tijden van weleer75.14
Antonio74.86
...Zegt mijn man73.86
Tango d'amor64.67

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?