ROB DE NIJS

2 Fans
Fans anzeigen

Fan werden

Geburtstag
Rob de Nijs  26.12.1942

Links
Offizielle Seite  http://www.robdenijs.nl/


DISCOGRAPHIE ROB DE NIJS
Discographie Singles

TitelLabelRelease
Zij heette JennyDecca1962
LindaDecca1962
Voor Sonja doe ik allesDecca05.1963
How Do You Do ItDecca1963
TreesDecca1963
Oh, had ik 'n hamerDecca1963
Hé mamaDecca1963
Troela, troela, troela-laDecca09.1964
Peggy SueDecca1964
Loop naar de maanDecca1964
Wit satijnDecca1964
Jetzt dreht die Welt sich nur um dich (Trea & Rob)Decca1964
Hé Rob, Hé Trea (Trea & Rob)Decca1964
Want zij begrijpt meDecca1964
RobertaDecca1965
Het meisje dat niet kan vergetenDecca1965
Calling The Stars (Trea Dobbs, Marijke Merckens, Ria Valk, Rob de Nijs & The Lords)Decca1965
New Fashioned Waltz (Rita Reys & Rob de Nijs with The Pim Jacobs Combo)Philips1966
Kunt u me de weg naar Hamelen vertellen meneer? (Rob de Nijs, Ida Brons, Ab Hofstee, Martin Brozius en het Televisie-kinderkoor o.l.v. Henk v.d. Velde)Philips1972
Oliebollen Rock & RollPhilips04.1973
Jan Klaasen de trompetterPhilips05.1973
Dag zuster UrsulaPhilips08.1973
Schwester Ursula (Rob de Nis)Ariola1973
Hé, speelmanPhilips04.1974
MirellaPhilips07.1974
Malle BabbePhilips12.1974
OnweerPhilips06.1975
Zet een kaars voor je raamPhilips02.1976
Ik laat je vrijPhilips07.1976
Bier is bitterPhilips10.1976
Het werd zomerPhilips06.1977
In de winterPhilips09.1977
De PieperPhilips1978
GisterenavondPhilips04.1979
Alleen is maar alleenEMI10.1979
ZondagEMI01.1980
Zonder jouEMI12.1980
Dat is allesEMI09.1981
Hou me vast (want ik val)EMI11.1981
FreitagEMI01.1982
Ik wil jeEMI08.1982
WellEMI1982
Malle Babbe [Live]EMI1982
Ik geloof in jouEMI09.1983
BoEMI12.1983
L.A.T.EMI03.1984
'n Beetje meerEMI06.1984
Johnny soldaatEMI02.1985
Zeg maar nietsEMI05.1985
San BenitoEMI08.1985
Alles wat ademtEMI11.1985
OntmoetingEMI10.1986
Sans guerre et sans soldatsEMI1986
That's NiceEMI1986
Open eindeEMI01.1987
Vrije valEMI04.1987
't Is nooit te laatEMI10.1987
Land van Maas en WaalEMI01.1988
Duet (Ik hou alleen van jou) (Rob de Nijs & Martine)EMI04.1989
Rendez-vousEMI07.1989
Toerist in paradijsEMI10.1989
Een goed jaarEMI11.1989
Girls For Sale (Rob de Nys)EMI09.1990
Birds (Rob de Nys)EMI12.1990
Huis in de zonEMI08.1991
LiefsteEMI1991
DecemberEMI1991
De wereld (Patricia Paay en Rob de Nijs)EMI08.1992
JimEMI1992
Water en vuurEMI1993
Waarheen je ook gaatEMI1995
Banger hartEMI12.07.1996
LucindeEMI22.11.1996
Nu het om haar gaatEMI1997
De tijd staat stilEMI1997
Blauwe maandagEMI24.07.1998
Geloof meEMI1998
De laatste zomer van de eeuwEMI30.07.1999
Annelies uit Sas van GentEMI20.11.2000
Hollandse liefdeEMI2000
AbeerEMI2001
Vader [2001]EMI2001
Foto van vroeger (Live)EMI2002
Arme zielCapitol04.07.2005
Nieuwe ruimteUSM10.10.2014
Loop in het lichtUSM09.02.2015
Banger hart (Robert Abigail 2015 Remix)Universal11.09.2015
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
Dit is Rob de NijsDecca1964
In de uren van de middagPhilips1973
Kijken hoe het morgen wordtPhilips1975
Tussen zomer en winterPhilips1977
Rob de NijsPhilips1978
Met je ogen dichtEMI1980
De regen voorbijEMI1981
RomanEMI1983
Pur SangEMI1985
Vrije valEMI1986
Zilver (Rob (de Nijs))EMI1987
De reizigerEMI1989
HartslagEMI1991
Tussen jou en mijEMI1993
Iets van een wonderEMI1994
De band, de zanger en het meisjeEMI26.04.1996
Over levenEMI21.11.1997
Engelen uitgezonderdEMI26.10.2001
Vanaf vandaagCapitol29.11.2004
Thuis voor KerstmisCapitol01.12.2006
ChansonsEMI14.03.2008
Eindelijk vrijEMI15.10.2010
Nieuwe ruimteUSM13.10.2014
 
Discographie Alben - Live

TitelLabelRelease
Nestor - Het beste van: Live RecordingsEMI25.11.2011
 
Discographie Alben - Best Of

TitelLabelRelease
Grootste HitsPhilips1979
Verzameld - Zijn grootste successenEMI27.10.2000
40 jaar hits - Het allerbeste vanEMI25.10.2002
Alle 40 goedEMI Catalogue Marketing22.02.2010
EssentialEMI22.03.2012
Rob - Mijn favoriete liedjesBR / USM22.03.2013
 
Discographie Alben - Misc

TitelLabelRelease
Zijn successenDisky1995
 
Discographie Alben - DVD

TitelLabelRelease
Het allerbeste van Rob de Nijs (The DVD Collection)EMI2003
 

Songs von Rob de Nijs

Sortierung: Titel | Jahr
18
1948
2 X 1
Abeer
Afscheid
Alleen is maar alleen
Alles of niets
Alles wat ademt
Als een dwaas
Als het maar kort is (Rob de Nijs & Robert Long)
Als ik je neem
Als je niet meer verder kunt
Als je slaapt
Als moederdag...
Altijd alleen
Anna Paulowna
Annelies uit Sas van Gent
Arme ziel
Baby Get It
Backstage Blues
Badplaats in de winter
Balaena Mysticitus
Bang
Banger hart
Banger hart (Robert Abigail 2015 Remix)
Beatrice
Ben met Kerstmis
Bethlehem
Bier is bitter
Birds (Rob de Nys)
Bla, bla
Blauwe maandag
Blijf je bij mij
Bloed in de regen
Blue Velvet
Bo
Boelage
Bombastune
Bont en blauw (Rob de Nijs feat. Paul Carrack)
Boy
Breng hem thuis
Bye Bye Mrs Turple
Calling The Stars (Trea Dobbs, Marijke Merckens, Ria Valk, Rob de Nijs & The Lords)
Calling The Stars (Part 1 & 2)
Charmes
Charms
Cirkel
Claudia
Dachten we
Dag zuster Ursula
Daklozen en engelen
Dat is alles
Dat moet toch gaan
De achterdeur
De avond
De belofte
De berg op
De bolderkar
De dichter en de stad
De donder rolt
De Efteling
De hemel die mij draagt
De jas die jij toen droeg
De koning te rijk
De laatste zomer van de eeuw
De liefste die ik ken
De meermin
De moeite waard
De nachtwacht
De noorderzon scheen
De nuttelozen van de nacht
De Pieper
De reiziger
De schone slaapster
De stem van het water
De stier
De tijd staat stil
De troubadour
De weg ligt er altijd
De wereld (Patricia Paay en Rob de Nijs)
De zee
De zee! de zee!
De zwemmer
December
Deze zee
Die Tür
Die weissen Felsen von Calais (Rob de Nis)
Dieper in de nacht
Dingen die je niet kunt veranderen
Dit gekke leven
Dolle Dollie
Domenica
Drink wat van mij
Du weisst ja so wenig von mir (Trea & Rob)
Duet (Ik hou alleen van jou) (Rob de Nijs & Martine)
Een dagelijkse romance
Een goed jaar
Een kaartenhuis
Een klein gezellig kerstfeest
Een man van nu
Één melodie (This Melody) (Rob de Nijs & Julien Clerc)
Een muzikant
Een verre vriend
Een wereld van verschil
Een zanger die zingt
Eeuwig jong
Eindelijk vrij
Elk servet in ieder havenrestaurant
En hoe!
Engelen
Engelen uitgezonderd
Falling In Love
Fanny
Fever
Foto van vroeger
Foto van vroeger (Live)
Freitag
Ga nou maar (Rob de Nijs & Robert Long)
Ga weg
Geef mij een plaats
Geef niet op
Geen woord van liefde
Geloof me
Gelukkig mens
Geschreven in de wind
Girls For Sale (Rob de Nys)
Gisterenavond
Haaievinnen
Hallelujah
Harley song
Hartslag
Hé mama
Hé Rob, Hé Trea (Trea & Rob)
Hé, speelman
Herfst
Het dorp
Het enige geluid
Het is al laat
Het is gek
Het kerstlied
Het Land van Maas en Waal
Het lied van de walvis
Het meisje dat niet kan vergeten
Het meisje, de zanger en de band
Het paard dat over de maan springt
Het vliegend vloerkleed kamerbreed (Rob de Nijs, Ida Brons, Ab Hofstee, Martin Brozius en het Televisie-kinderkoor o.l.v. Henk v.d. Velde)
Het werd zomer
Hier in dit hotel
Highland Park
Hij lijkt op mij
Hilda
Hoe heet je?
Hoe hou ik op
Hollandse liefde
Honderd jaar eenzaamheid
Hou me vast (want ik val)
How Do You Do It
Huis in de zon
Hulpeloos voor jou
Ieder liefdeslied
Iedere keer
Iemand moet het doen
Iets van een wonder
Iets voor mij
If I Had A Hammer
Ik
Ik dot com
Ik droom de hele dag van jou (Trea & Rob)
Ik geloof in jou
Ik kom eraan
Ik laat je vrij
Ik wil geen man als ik je bel
Ik wil je
Ik zal je iets vertellen
In de verleiding
In de winter
Inch Allah
Jaloerse gast
Jan Klaasen de trompetter
Jarig
Je bleef bij me
Je zult iemand moeten dienen
Jetzt dreht die Welt sich nur um dich (Trea & Rob)
Jij alleen
Jij hoort bij mij
Jim
Johnny soldaat
Jong en verliefd
Jong zijn
Jongen van tien
Juf Larissa
'k Wil geen man als ik je bel
Kapotte engel
Kerstmis van weleer
Kiek-kado
Kijk niet om
Kijken hoe het morgen wordt
Kinderspiel
Kindje
King Of The Road
Klein lied
Kleine prins
Kleine ster
Koele tranen
Kom bij mij
Kronenburg park
Kunt u me de weg naar Hamelen vertellen meneer? (Rob de Nijs, Ida Brons, Ab Hofstee, Martin Brozius en het Televisie-kinderkoor o.l.v. Henk v.d. Velde)
L.A.T.
Laat het water open
Laat me niet alleen
Laat me niet alleen [1983]
Lady Madonna
Land van Maas en Waal
Langs de lijn
Leida
Leonardo
Leven in een droom
Lied van de oudere minnaars
Liefde is niet voor mij
Liefde voor altijd
Liefste
Liever dan lieveling
Linda
Little Tramp
Lome dag
Loop in het licht
Loop naar de maan
Lucinde
Lucinde [1978]
Malle Babbe (Christoff & Rob de Nijs)
Malle Babbe
Malle Babbe [Live]
Maria
Marijke
Medley 2011
Meer liefde dan geduld
Meisje
Meisje in Engeland
Meisje van mij
Meisjes
Midwinter
Midzomernacht
Mijn geheimen
Mirella
M'n beste vriendin
Moederdag
Money
Move It
'n Beetje meer
'n Egoïst
'n Schaduw
Na 't feest
Naomi
Natte kerst
New Fashioned Waltz (Rita Reys & Rob de Nijs with The Pim Jacobs Combo)
New Fashioned Waltz
Nicht mal einen Dollar
Niemandsland
Nieuwe ruimte
Nog steeds geen Rock & Roll
Nowell
Nu de nachten nog
Nu het om haar gaat
Oh, had ik 'n hamer
Oliebollen Rock & Roll
On My Own (Rob de Nys)
On My Own (Rob de Nijs & Demis Roussos)
Onderweg
Ons geheim
Ontmoeting
Onweer
Open einde
Oude mensen
Ouverture "De regen voorbij"
Ouverture "Pur Sang"
Parijs ontwaakt
Peggy Sue
Pianobar
Raak me aan
Rendez-vous
Ritme van de regen
Roberta
Romeo in regenjas
Rood van de morgen
Rose hotel
Roze droom
Rozemarijn
Rozen, rozen
S.O.S. Mozambique (Dutch Artists Sing For Mozambique)
Samen leven (Artiesten voor Droezba)
Sammy
San Benito
Sans guerre et sans soldats
Schemering
Schrijf me niet
Schwester Ursula (Rob de Nis)
Seizoenen
September komt
She
Side By Side
Side By Side (Rita Reys & Rob de Nijs with The Pim Jacobs Combo)
Signalement
Slop In Capri
Something
Spekvet
Stell' ein Licht in die Nacht
Steppe (Rob de Nijs & Robert Long)
Stil verdriet
Still In My Dreams (Rob de Nys)
Stop de cavalerie
Surrogaat... inderdaad
Suzanne
't Glanst maar 't is koud
't Heeft te lang geduurd
't Is nooit te laat
't Meisje en de motormuis
Tanz diesen Tanz
Te lang van huis
Te warm
Tegen beter weten in
That's Nice
This Melody
Thuis voor Kerstmis
Tijd
Tijdloos
Tina
Toe maak me
Toerist in paradijs
Tommys Träume
Trees
Troela, troela, troela-la
Tussen jou en mij
Tussenkleuren
Vader
Vader [2001]
Vallen en opstaan
Vanaf vandaag
Vannacht (Rob de Nijs & Ingrid Simons)
Varen
Vast als een huis
Vergeven, niet vergeten
Verleiding in Blue Jeans
Verloren zoon
Viscount Wilkinsons' Bullet Love
Vluchten kan niet meer
Vogelniveau
Voor één nacht
Voor 'n ander
Voor Robbert
Voor Sonja doe ik alles
Voorbij
Vraag me niet waarom
Vreemdeling
Vriend voor een dag
Vrije val
Vuur en as
Waarheen je ook gaat
Waarom jij
Want zij begrijpt me
Wat een waanzin
Wat was het waard
Water en vuur
Weet je nog
Well
Wereldwijd één stem
Wie
Wie weet
Wieringerwaard
Winter Wonderland
Wit kerstfeest
Wit satijn
Ya Ya
Yoshi
Zal je van mij houden
Zaterdagavondshow
Ze rook naar rozen
Zeg maar niets
Zeg niet nee
Zeg niet nee (Rob de Nijs & The Lords)
Zet een kaars voor je raam
Zeven dagen
Zeven dagen (Patricia Paay en Rob de Nijs)
Zij heette Jenny
Zo mooi
Zo vaak
Zo zal het zijn
Zondag
Zondag (Official 2011 Remixes) (DJ Arnoud feat. Rob de Nijs)
Zondag / Hou me vast
Zonder jou
Zwanenzang

Alben von Rob de Nijs

20 jaar - 20 hits
30 jaar hits - Vallen en opstaan
40 jaar hits - Het allerbeste van
'80-'82
Alle 40 goed
Ballades
Chansons
Compleet 1
Compleet 2
De band, de zanger en het meisje
De regen voorbij
De reiziger
Dit is Rob de Nijs
Eindelijk vrij
Engelen uitgezonderd
Essential
Favorieten van toen
Foto van vroeger
Geloof me
Grootste Hits
Hartslag
Het beste van
Iets van een wonder
In de uren van de middag
Kijken hoe het morgen wordt
Levend en wel - 10 jaar concerten
Licht
Met je ogen dicht
Nestor - Het beste van: Live Recordings
Nieuwe ruimte
Over leven
Over leven & dansen
Pur Sang
Rob - Mijn favoriete liedjes
Rob 100 - De mooiste liedjes
Rob de Nijs
Rob de Nijs Collection
Rob de Nijs grootste hits
Rob en Trea (met Trea Dobbs)
Rock And Romance
Roman
Springlevend - jubileumconcert '62-'82
Stranger In Your Land
Thuis voor Kerstmis
Tijdloos
Tussen jou en mij
Tussen zomer en winter
Vallen en opstaan 2
Vanaf vandaag
Verzameld - Zijn grootste successen
Vrije val
Zijn successen
Zilver (Rob (de Nijs))

DVDs von Rob de Nijs

Heel - Live in Carré (Rob de Nijs & Het Metropole Orkest)
Het allerbeste van Rob de Nijs (The DVD Collection)

Die bestbewerteten Songs von Rob de Nijs

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Deze zee145.14
Zonder jou115
Dag zuster Ursula134.92
Alleen is maar alleen94.89
Banger hart264.85
In de winter64.83
Jim54.8
Ritme van de regen134.77
Foto van vroeger124.75
Huis in de zon84.75

Die bekanntesten Songs von Rob de Nijs

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Banger hart264.85
Het werd zomer234.7
Zondag214.57
Malle Babbe204.35
Alles wat ademt174.53
Jan Klaasen de trompetter174.47
Bo164.5
Hou me vast (want ik val)154.2
Deze zee145.14
Wieringerwaard143

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?