ROBERT LONG

2 Fans
Fans anzeigen

Fan werden

Komponisten, Texter und Produzenten
Robert Long, John Möring, Michael Kunze

DISCOGRAPHIE ROBERT LONG
Discographie Singles

TitelLabelRelease
Back In The Sun (Robert Long & Unit Gloria)Imperial1970
Children Of Peace (Robert Long & Unit Gloria)Imperial1970
Let Us TryImperial1972
I Believe In LoveEMI1973
Nothing Would Matter (Michael Hirschmann)Pink Elephant1973
Wenn man mich mal fragen würdeEMI1979
TolerantPolydor1981
Homo SapiensPolydor1981
Heeft een kind een toekomstEMI1984
De lente, de lenteEMI1985
Iedereen doet 'tEMI03.1986
Hé....EMI05.1986
Geef ons vredeEMI11.1986
FremdeEMI1986
...sagte immer MamaEMI1986
...zei m'n moeder altijdEMI02.1987
Ai lof joe soEMI02.1988
Midlife CrisisEMI05.1988
Vanmorgen vloog ze nog (Martine Bijl, Simone Kleinsma, Robert Paul & Robert Long)Mercury1988
Stand Up And Fight (Robert Long & Santa Fé [NL])Eurovox1988
KrullentijdEMI1989
Als ik de wolken zieEMI1990
Wij zijn rijk, zij zijn armEMI1990
Duizend eeuwenEMI1990
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
Vroeger of laterImperial1974
LevenslangEMI1977
Homo SapiensEMI1980
Dag kleine jongenEMI1983
Achter de horizonEMI1986
HartstochtEMI1988
Het onherroepelijke fantastico albumEMI1990
Voor mijn vriendenEMI1992
In die dagenEMI1994
Uit liefde en respectEMI1994
Lang genoeg jongEMI1999
BrandSound Of The Seas2002
'n Duivels genoegenSound Of The Seas2006
 
Discographie Alben - Live

TitelLabelRelease
NuSound Of The Seas1996
 
Discographie Alben - Best Of

TitelLabelRelease
Van voor de zomer 1973-1983EMI1982
Liefste mijn liefsteEMI1984
Goud op zilverEMI1988
Liedjes uit de krullentijdEMI1989
Het allerbeste vanEMI1993
EssentialEMI23.06.2011
Best Of - 3CDEMI23.03.2012
 
Discographie Alben - Box

TitelLabelRelease
10 jaar theaterEMI1985
Jij wou mij totaal - Zijn complete Nederlandstalige oeuvre 1974-2006 Dom.: Pop Budget Usm27.03.2016
 
Discographie Alben - Misc

TitelLabelRelease
Über kurz oder langEMI1979
Homo Sapiens [deutsch]Polydor1981
Tag, kleiner JungePolydor1984
Hinter dem HorizontEMI1986
 

Songs von Robert Long

Sortierung: Titel | Jahr
...sagte immer Mama
...zei m'n moeder altijd
Aan 't eind van de liefde
Abschied
Achter de horizon
Afscheid
Ai lof joe so
Allemaal angst
Als de zon schijnt
Als het maar kort is (Rob de Nijs & Robert Long)
Als ik de baas zou zijn van het journaal
Als ik de wolken zie
Als je ooit weggaat
Back In The Sun (Robert Long & Unit Gloria)
Beschaafde Tango
Blij dat 't zo is gegaan
Brief uit Benidorm
Buurvrouw
Children Of Peace (Robert Long & Unit Gloria)
Country Music
Dag kleine jongen
Dank u, Majesteit
Dankbaar
De duivels
De elfde februari
De lente, de lente
De letter "K"
Die Teufel
Dona nobis pacem
Dooie mus
Dromen
Du bist erst 17
Du und ich
Duizend eeuwen
Een heel verschil (Margriet Hermans & Robert Long)
Eeuwenoude tweestrijd (Robert Long & Maggie MacNeal)
Er sagte: "Schatz"
Fantastico
Feste Jungs
Flink zijn
Fremde
Ga nou maar (Rob de Nijs & Robert Long)
Geef ons vrede
Gek hè
Gelukkig dat ze waren
Grafschrift
Hartstocht
Hé....
Heeft een kind een toekomst
Het heet hier Holland
Het is al haast geen zondag
Het is al haast geen zondag meer
Het leger
Het leven was lijden
Homo Sapiens
Honderd keer
Hoop, geloof en liefde
I Believe In Love
Iedereen doet 't
Ik haat die straat
In der Sonne
In z'n eigen woorden
Jacob
Jakob
Je bent pas zeventien
Jeder Mensch ist einsam
Jesus führt
Jezus redt
Jij en ik
Jij wou mij totaal
Jos
Jos [deutsch]
Jouw ogen
Jouw ramen
Juffrouw Nifterink
Just One Word
Kalverliefde
Kijk
Kind van vandaag
Komisch
Krebserreger
Krullentijd
Last Seven Days
Lebenslänglich
Let Us Try
Levenslang
Liefste mijn liefste
Love Is A Way Of Life (Robert Long & Santa Fé [NL])
Lover Sweet Lover
Medley
Met een perfect gevoel
Midlife Crisis
Mien
Mit viel Gefühl
Moeders
Moederziel alleen
Morgen sind wir tolerant
Nooit meer warm of koud
Nothing Would Matter (Michael Hirschmann)
Nul-zes
Oerwoud
Omdat we bang zijn
Pa
Pa (deutsch)
Papa
Q & Q
Robert Long & Unit Gloria (Robert Long & Unit Gloria)
Schathemelrijk
Schülerliebe
See That Fool (Robert Long & Unit Gloria)
Settela
Sieben nach zwölf
Silent Night-Ave Maria (Robert Long & Unit Gloria)
Soms zou ik best
Stand Up And Fight (Robert Long & Santa Fé [NL])
Stank voor dank
Stark sein
Steppe (Rob de Nijs & Robert Long)
Strepen
The World Is Grey The World Is Blue (Michael Hirschmann)
Thorbeckeplatz
Thorbeckeplein
Toe maar jongens
Toen hij zei "Schat..."
Tolerant
Toter Fisch
Vader op een fiets
Vanmorgen vloog ze nog (Martine Bijl, Simone Kleinsma, Robert Paul & Robert Long)
Verrückte Weiber
Vieze Lieze
Voor mijn vrienden
Voort gaat ie weer
Vrede en geluk
Waarom huil je nou
Wat zeg ik nou
Wenn man mich mal fragen würde
Wie het weet, mag het zeggen
Wij zijn rijk, zij zijn arm
Zal ik ook...
Zeven over twaalf
Z'n glimlach

Alben von Robert Long

10 jaar theater
Achter de horizon
Best Of - 3CD
Brand
Dag kleine jongen
Essential
Goud op zilver
Hartstocht
Het allerbeste van
Het onherroepelijke fantastico album
Hinter dem Horizont
Homo Sapiens
Homo Sapiens [deutsch]
In die dagen
Jij wou mij totaal - Zijn complete Nederlandstalige oeuvre 1974-2006
Lang genoeg jong
Levenslang
Liedjes uit de krullentijd
Liefste mijn liefste
'n Duivels genoegen
Nu
Tag, kleiner Junge
Über kurz oder lang
Uit liefde en respect
Uit liefde en respect voor Gershwin
Van voor de zomer 1973-1983
Voor mijn vrienden
Vroeger of later

Die bestbewerteten Songs von Robert Long

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Kalverliefde65.5
Heeft een kind een toekomst65.5
Jos55.4
Stark sein55.4
Vanmorgen vloog ze nog (Martine Bijl, Simone Kleinsma, Robert Paul & Robert Long)84.88
Feste Jungs84.75
Wenn man mich mal fragen würde74.71
Ai lof joe so84.12
Iedereen doet 't143.79
Let Us Try93.78

Die bekanntesten Songs von Robert Long

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Iedereen doet 't143.79
Let Us Try93.78
Vanmorgen vloog ze nog (Martine Bijl, Simone Kleinsma, Robert Paul & Robert Long)84.88
Feste Jungs84.75
Ai lof joe so84.12
Wenn man mich mal fragen würde74.71
Kalverliefde65.5
Heeft een kind een toekomst65.5
Jos55.4
Stark sein55.4

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?