RUTH JACOTT

2 Fans
Fans anzeigen

Fan werden


DISCOGRAPHIE RUTH JACOTT
Discographie Singles

TitelLabelRelease
The Stranger (Central Parque starring Ruth Jacott)Turning Point1983
Make Me CryPolydor1986
Sensational YouJaws1988
Teygo Makandra (Ruth Jacott & Hans Vermeulen)RCA1990
A Plain Mystery (Hans Vermeulen & Ruth Jacott)RCA1991
Blijf bij mij (Ruth Jacott & Paul de Leeuw)Dino21.06.1993
VredeDino1993
Onderweg naar morgenDino04.02.1994
Ik kan echt zonder jouDino06.1994
Buseruka (Lied voor Rwanda) / Ik kan echt zonder jouDino1994
Vrij met mijDino1994
Ik hou zoveel van jouDino1994
Ik ga doorDino1995
Altijd dichtbijDino1997
HartslagDino1997
Liefde of lustDino1997
Hou me vastDino1997
Vals verlangenDino1999
Als je iets kan doen (Artiesten voor Azië)EMI07.01.2005
Wereldwijd orkest (Het Metropole Orkest o.l.v. Vince Mendoza m.m.v. diverse artiesten)Cloud 902.12.2011
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
Ruth JacottDino23.04.1993
Hou me vastDino1994
GeheimenDino1995
HartslagDino11.04.1997
Vals verlangenDino16.04.1999
TastbaarDino01.11.2002
PassieTabtoo17.04.2009
A Tribute To Billie Holiday (Ruth Jacott met het Metropole Orkest o.l.v. Michael Abene)V&V12.11.2010
Simply The Best - One Woman ShowCNR15.03.2012
Ik adem je inNRGY03.10.2014
 
Discographie Alben - Best Of

TitelLabelRelease
Altijd dichtbij - De hitcollectieDino23.02.1998
Alle 40 goedDino22.02.2010
EssentialEMI23.03.2012
 

Songs von Ruth Jacott

Sortierung: Titel | Jahr
I Just Want To Make Love To You
My Baby Just Cares For Me
A Plain Mystery (Hans Vermeulen & Ruth Jacott)
Ain't Nobody's Business (Ruth Jacott met het Metropole Orkest o.l.v. Michael Abene)
Als de nacht voorbij is
Als ik een ander zou willen
Als ik zing
Als je iets kan doen (Artiesten voor Azië)
Altijd dichtbij
Beter dan dit wordt het niet
Blijf
Blijf bij mij (Ruth Jacott & Paul de Leeuw)
Blijf bij mij
Buseruka (Lied voor Rwanda)
Carmenchita
Come agua
Como quiera
Dansen
Dat ik je mis
Dat verliefde gevoel
De hemel is dichterbij dan ooit
De rust
De snaren van m'n hart
De zon voor de maan
Deel van mij
Die zin
Doe maar wat je wilt
Drufzand
Een droom voor jou en mij
Een nacht met jou
Een stap
Einstein In Reverse
El sol
Emanuel
Esa paz que tu me das
File lief
Geen berg geen zee
Geheimen
God Bless The Child (Ruth Jacott met het Metropole Orkest o.l.v. Michael Abene)
Good Morning Heartache (Ruth Jacott met het Metropole Orkest o.l.v. Michael Abene)
Hartslag
Heel m'n leven
Het laatste moment
Het land van jou en mij
Hij zit in m'n hart
Hou me vast
Hou me vast - Live 2013
Hou van mij
I'd Rather Drink Muddy Water
Iedere keer (golven van liefde)
Iets
Ik adem je in
Ik bof zo met jou
Ik ga door
Ik heb de tijd
Ik hou van jou
Ik hou zoveel van jou
Ik kan echt zonder jou
Ik laat het nu rusten
Ik wil je helemaal
Ik zou wel eens willen weten
I'm A Fool To Want You (Ruth Jacott met het Metropole Orkest o.l.v. Michael Abene)
J'ai deux amours
Jammer maar helaas
Janas de amar
Je ogen, lippen, neus, je mond
Jij doet iets met mij
'k Bof zo met jou
Kiezen
Kijk niet uit (Ruth Jacott & Paul de Leeuw)
Killing Me Softly With His Song
Kippevel
Kom dans met mij
Kom op
Kop dicht en kus me
Kruimeltje
La la la
Laat me
Laat 't niet waar zijn
Langzaam, stil en onverwacht
Laughing At Life (Ruth Jacott met het Metropole Orkest o.l.v. Michael Abene)
Leef me
Leun op mij
Liefde of lust
Little Girl Blue
Loop met me mee
Lover Come Back To Me (Ruth Jacott met het Metropole Orkest o.l.v. Michael Abene)
Loverman (Ruth Jacott met het Metropole Orkest o.l.v. Michael Abene)
MacArthur Park
Mad About The Boy
Make Me Cry
Maskerade
Medeleven
Met je handen
Midnight Train To Georgia
Mijn hart geraakt
M'n lief
My Heart Belongs To Daddy
My Man
Neem me mee
Never, Never, Never
Nooit meer verliefd
Nu het over is (Mark & Ruth Jacott)
Onbereikbaar
Onderhuids
Onderweg naar morgen
Oorlogskind
Op de liefde
Party Medley
Passie
Pluk de dag (Gerard Joling & Ruth Jacott)
Rad van fortuin
Romance (Central Parque starring Ruth Jacott)
Samen
Sèki marinda
Sensational You
Simply The Best
Single Ladies
Só danço samba
Sterker
Stormy Blues (Ruth Jacott met het Metropole Orkest o.l.v. Michael Abene)
Stormy Weather
Strange Fruit (Ruth Jacott met het Metropole Orkest o.l.v. Michael Abene)
Supremes Medley
Tastbaar
Tederheid
Terug bij mij
Teygo Makandra (Ruth Jacott & Hans Vermeulen)
The Christmas Blues (Ruth Jacott & Dean Martin)
The End Of A Love Affair (Ruth Jacott met het Metropole Orkest o.l.v. Michael Abene)
The Stranger (Central Parque starring Ruth Jacott)
Theme From Mahogany
Uit het oog niet uit mijn hart (Edsilia Rombley & Ruth Jacott)
Vals verlangen
Verliefd verward
Verslaafd aan jou
Vind je niet
Vogel op de vlucht
Volle maan
Vrede
Vrij
Vrij met mij
Vuelve a mi
Waar ben je nou?
Waar blijft de tijd
Waar wou je heen gaan (Paul de Leeuw met Ruth Jacott)
Waarom huil je
Waarom niet
Warm door jou
Wat jij wil
Weer even kind
Wereldwijd orkest (Het Metropole Orkest o.l.v. Vince Mendoza m.m.v. diverse artiesten)
You Can't Lose A Broken Heart (Ruth Jacott met het Metropole Orkest o.l.v. Michael Abene)
You're My Thrill (Ruth Jacott met het Metropole Orkest o.l.v. Michael Abene)
You've Got A Friend (Rene Froger & Friends)
Zielsverwant
Zonder twijfel

Alben von Ruth Jacott

A Tribute To Billie Holiday (Ruth Jacott met het Metropole Orkest o.l.v. Michael Abene)
Alle 40 goed
Altijd dichtbij - De hitcollectie
Blijf bij mij
Essential
Geheimen
Hartslag
Het beste van
Hou me vast
Ik adem je in
Live in Carré
Passie
Ruth Jacott
Simply The Best - One Woman Show
Tastbaar
Vals verlangen

DVDs von Ruth Jacott

A Touch Of Latin
Live - Tastbaar
Simply The Best - One Woman Show

Die bestbewerteten Songs von Ruth Jacott

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Buseruka (Lied voor Rwanda)85.5
Hou me vast55.2
Onbereikbaar55.2
Ik kan echt zonder jou104.9
Hartslag104.9
Altijd dichtbij94.89
Vrede354.83
Vrij met mij124.67
Ik ga door94.67
Onderweg naar morgen114.64

Die bekanntesten Songs von Ruth Jacott

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Vrede354.83
Als je iets kan doen (Artiesten voor Azië)163.75
Blijf bij mij (Ruth Jacott & Paul de Leeuw)154.47
Wereldwijd orkest (Het Metropole Orkest o.l.v. Vince Mendoza m.m.v. diverse artiesten)144
Vrij met mij124.67
Onderweg naar morgen114.64
Uit het oog niet uit mijn hart (Edsilia Rombley & Ruth Jacott)114.09
Ik kan echt zonder jou104.9
Hartslag104.9
Altijd dichtbij94.89

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?