SAKIS ROUVAS

1 Fan
Fans anzeigen

Fan werden

Links
Offizielle Seite  http://www.sakisrouvas.com/


DISCOGRAPHIE SAKIS ROUVAS
Discographie Singles

TitelLabelRelease
Tora archizoun ta dyskolaPolyGram1996
Disco Girl (Sakis)Minos2001
Pes tisMinos2003
Ola kala (Sakis)Capitol2004
Shake ItEMI2004
Chronia polláMinos2004
This Is Our NightMinos20.03.2009
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
Sakis RouvasPhilips10.1991
Min antistekesePhilips09.1992
Για Σένα (Σάκης Ρουβάς)Philips10.1993
Ema, dákrya & idrótasPhilips10.1994
Tora archizoun ta dyskolaMercury1996
Káti apo ménaMinos03.12.1998
21os akatallilosMinos2000
Ola kalaMinos2002
To chróno stamatáoMinos2003
S'echo erotevthiMinos2005
Yparchi agapi edóMinos2006
This Is Our NightMinos10.04.2009
ParaforaMinos14.12.2010
 

Songs von Sakis Rouvas

Sortierung: Titel | Jahr
...Dis lui
18 (Yparchi agapi edó)
1992
Afiste tin
Agapise me
Agrios erotas
Akatallilos
An borousa
An m'akoús
An pote
Antexa
Arketá
Ase me na figo
Askisi ypotagis
Aspro mávro
Chamogela
Chartini zoí
Chilia milia
Chronia pollá
De tha se xechaso
Delfinaki
Den échi sídera i kardía sou
Den ftes esy
Den pirazi
Den tha 'me ego ekí
Den to vlépis
Des! Pes!
Diaforetikos
Dis lui
Disco Girl (Sakis)
Dori sti siopi
Dos' mou
Dose mou mia nychta
Efyges
Egó choris emena
Egó s'agapo
Egó travao zori
Ela edó
Ela mazi mou
Éla mou
Ela na kanoume mia evchi
Ela sopa
Ema, dákrya & idrótas
Emena thes
Feelings
Fila Me
Fila me ki allo
Fyge
Gela
Gia fantasou
Gia mas
Gia mia fora
Gia oso tha me thelis
Gia sena egó boro
Giati se thelo
Goustaro fasi Rock & Roll
Grothiá
Gyrna
I akri tis klostis
I dyo mas
I fili ki i gnosti
I kardiá mou
I orea kimomeni (Paramythi)
I'm In Love With You
Ime chamenos
In'o, ti krátisa
Irthes
Ise ta panda
Kairo
Kalokeri ke fos
Káne me
Kanoume onira
Kapia mera
Kapote tha'maste mazi
Katastrofí
Káti apo ména
Káti ómorfo
Ke se thelo
Kitaxe me sto fos
Koukla
Lathos zoí
Mazi tha zisoume
Me kommeni tin anasa
Me pió dikeoma
M'ena antio
Mes tis vitrines se kito
Metá apó séna To cháos
Mi filas
Mi m'agapisis
Mia forá
Mia parousia
Mia vrochi
Mia zoí mazí
Mikros titanikos (se latrevo)
Mila tis
Milas kitas paraxena
Min antistekese
Mira mou
Móno egó
Móno egó s'agapó
Na m'agapas
Na zisis moro mou
Nekros okeanos
Niose
O iroas
O trópos pou kitázi
Ola giro sou girizoun
Ola ine mia fygi
Ola kala (Sakis)
Onira trela
Óso écho eséna (Stélios Rókkos feat. Sakis Rouvas)
Oso iparchis
Oso ise edó
Oso zo
Out Of Control
Pano mou kratisou
Paradothika
Parafora
Paresthisis
Pár'ta
Patéra
Pes tis
Pos ta kataferes
Poso pone avto pou apofevgo
Póso thélo, na 'xeres
Pou ke pote
Pou pas
Pou tha pas
Prospatho na allaxo
Proti nychta
Psaxe me
Pseftika
Rezerva
Right On Time
S'agapo ke fevgo
Se kathe anapnoi
Se thélo san trelos
Se thélo, me thélis (Anna Vissi & Sakis Rouvas)
S'echo erotevthi
Shake It
Spase to chrono
Spasmena filiá
Spasmeni klidaria
Stamata ti vrochi
Stin mama sou
Sto sóma sou apáno
Super michanes, petsina boufan
Symplegma idipódio
Ta áspra triantáfylla
Ta trela mas onira
Tha érthi i stigmí
Tha ime edó
Tha me thimithis
Tha mou pári keró
Tha s'ekdikitho
Tha trellatho
Tharros i alithia (Tamta feat. Sakis Rouvas)
Thélis í den thélis
Thelo na kitao
Thelo na ziso xana
This Is Our Night
Tipikes epafes
To allo sou miso
To chróno stamatáo
To ergo
To koritsi ekino
To proto mou lathos
To xéro ise móni
Tóra
Tora archizoun ta dyskola
Vimata
Voudas
Xaná
Xéchasé to
Xehna to prin ke to meta
Yiati etsi m'aresi
Yiati gamoto
Yparchi elpida
Ypárchis
Ypirches pánda

Alben von Sakis Rouvas

Για Σένα (Σάκης Ρουβάς)
21os akatallilos
Ema, dákrya & idrótas
Káti apo ména
Min antistekese
Ola kala
Ola kala (Sakis)
Parafora
Sakis Rouvas
S'echo erotevthi
This Is Our Night
To chróno stamatáo
Tora archizoun ta dyskola
Yparchi agapi edó

Die bestbewerteten Songs von Sakis Rouvas

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
I'm In Love With You55.6
Ke se thelo85
Disco Girl (Sakis)55
Ola kala (Sakis)94.67
This Is Our Night873.64
Shake It673.64

Die bekanntesten Songs von Sakis Rouvas

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
This Is Our Night873.64
Shake It673.64
Ola kala (Sakis)94.67
Ke se thelo85
I'm In Love With You55.6
Disco Girl (Sakis)55

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?