SAMULI EDELMANN

1 Fan
Fans anzeigen

Fan werden

Komponisten, Texter und Produzenten
Kalle Chydenius, Markus Koskinen, Arto Tamminen

DISCOGRAPHIE SAMULI EDELMANN
Discographie Singles

TitelLabelRelease
PeggyFlamingo1991
VeljenmaljaFlamingo1992
Ihana iltaRCA1994
Sinä olet aurinkoRCA1994
HuilunsoittajaRCA1997
Armaan läheisyysRCA1997
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
Oi taivasMastershot1990
Tuhat yötäRCA1995
VaiheetRCA1997
Kaikki tahtooRCA2001
Enkelten tuliRCA09.05.2003
VoittolaSony BMG2006
Pienellä kivelläWEA21.09.2011
MahdollisuusWarner24.10.2014
 
Discographie Alben - Best Of

TitelLabelRelease
Greatest HitsRCA1998
Vain elämää 1992-2005RCA16.11.2005
 

Songs von Samuli Edelmann

Sortierung: Titel | Jahr
(Sinä olet) Aurinko
Aamun matkalainen
Aika vie kulkijaa
Älä kysy hintaa
Älä polta mua karrelle
Älä tee sitä
Amalia
Armaan läheisyys
Cowboy
Ei mitään hätää
Ei ole tietä
Elämän kello
Enkeli
Enkelten tuli
Ensimmäinen
Eräänä yönä
Erävoitto
Hei heijastus
Helmi
Helsinki
Hetkessä luonasi oon
Hetki ennen yhtätoista
Huhtikuinen yö
Huilunsoittaja
Ihana ilta
Ikävä ikävä
Jää seuraksein yö (Samuli Edelmann & Sani)
Jokainen teko
Jos sä tahdot niin (Jippu & Samuli Edelmann)
Kaikki häipyy on vain nyt
Kaikki tahtoo
Karavaanari
Kikossa
Kulkija
Kulkurien majatalo
Kuningatar
Kuumailmapallo (Samuli Edelmann feat. Laura Närhi)
Kuvittele että
Lähelle
Lasihelmi
Levottomat (Samuli Edelmann feat. Cata Mansikka-Aho)
Lokki ja mä (Samuli Edelmann feat. Mari Rantasila)
Mä jaksan odottaa
Maailmain
Mahdollisuus
Merta ja rantaa
Miinusta vai plussaa
Miten ja liksi
Miten ja miksi
Mulla on aikaa
Mulle riittää kun
Mun paitani on uus
Mun sydämellä On kypärä
New York, Milano
Niin kaunis on maa (Samuli Edelmann feat. Irina Björklund)
Oi taivas
Oisitko
Olen luonasi sun (Samuli Edelmann feat. Sani)
Olen valmis heräämään
Oletko se sinä
Oma planeetta (Samuli Edelmann feat. Janita)
Outi
Outo laulu
Pakko lähteä
Palava pää
Parempi mies (Cheek feat. Samuli Edelmann)
Peggy
Pienellä kivellä
Pienestä kii
Pienet sormenjäljet
Pihamaan lapset
Pimeä onni (Jippu & Samuli Edelmann)
Pitkä kuuma kesä
Postikortti
Prinsessa
Puhdasta vettä
Puutarhuri on kuollut
Pyhiinvaeltaja
Rakkaus saa laulamaan
Rebecca
Ruma mies
Saa monta kyyneltä vuodattaa
Sama valo meissä kaikissa
Samat kukat
Se unelmista
Se viimeinen
Serenadi
Sieluni kaltainen
Sinä olet aurinko
Sininen Sointu
Sinun kanssasi
Sinusta lauluni teen
Sonetti 104
Sonetti 105
Sonetti 138
Sonetti 18
Sun maa
Suuret kädet
Tähti
Tähtipölyä
Taivaanvalkea
Teit meistä kauniin
Tiedätkö
Tiellä muistojen
Tuhat yötä (Samuli Edelmann & Sani)
Tuhat yötä
Uni
Vaiheet
Vain elämää
Välillä
Valitus
Valoista kirkkain
Valoista lirkkain
Veljenmalja
Verenpisara (Samuli Edelmann feat. Irina Björklund)
Viimeinen kesä
Yksi ihminen
Yöjuna
Yön valot

Alben von Samuli Edelmann

Enkelten tuli
Greatest Hits
Hiljaisuuden valo - Joululauluja
Kaikki tahtoo
Maa on niin kaunis - virsiä 3
Mahdollisuus
Oi taivas
Pienellä kivellä
Pimeä onni (Jippu & Samuli Edelmann)
Rakastetuimmat virret
Samuli Edelmann
Tuhat yötä
Vaiheet
Vain elämää 1992-2005
Virsiä
Virsiä 2
Voittola

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?