SANDRA KIM

2 Fans
Fans anzeigen

Fan werden


DISCOGRAPHIE SANDRA KIM
Discographie Singles

TitelLabelRelease
Ami-AmiCarrere1985
Tokyo BoyCarrere11.1986
Crazy Of LifeCarrere1986
J'aime la vieCarrere1986
SorryCarrere1987
LaurenceCarrere1987
Souviens-toiCarrere1987
J'aime mon paysCarrere1988
Coup de cœurCarrere01.1989
Bel me, schrijf me (Luc Steeno & Sandra Kim)Marshall12.1989
Dans, dans, dansMarino23.06.1990
Je n'ai pas fini de t'aimerMarino1991
Me laisse pasMarino1991
Jij beheerst mij totaalMarino1991
Look infernalMarino1991
Reprends ta placeMarino1992
Je veux ma part de rêveMarino1992
Wat doe jij vanavond?Marino1993
Wil je eeuwig van me houdenMarino1993
Dit is vast weer zo'n dagMarino1993
Door veel van mij te houden (Sandra Kim & Frank Galan)Centropa / Dino24.01.1997
Hou van mijDino1997
Heel diep in mijn hartDino1998
Jij hoort bij mijCentropa / Dino1998
Helemaal alleenCentropa1998
Song For Kosovo (Artists For Kosovo)Music Hall23.04.1999
Enkel voor één dag (Sandra Kim & Frank Galan)Centropa1999
Vivere ugualeCNR2001
Anyway The Wind BlowsTeam 4 Action18.10.2010
Make UpED.1 / Team For Action25.04.2011
Voler le tempsED1 / Team 4 Action04.07.2011
Crying Out For You (Sandra Kim feat. Udo)ED1 / Team 4 Action12.12.2011
Top PriceED1 / Team 4 Action14.05.2012
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
J'aime la vieCarrere1986
Met open ogenMarino1991
SixtiesMarino1993
Onvergetelijk (Sandra Kim & Frank Galan)Centropa05.05.1997
Heel diep in mijn hartCentropa / Dino1998
Make UpED1 / Team 4 Action02.05.2011
 
Discographie Alben - Best Of

TitelLabelRelease
Best Of (Ses plus grands succès)Marino1994
Het beste van - Master seriePhilips1997
J'aime la vie [2002]Universal28.06.2002
 

Sandra Kim in der österreichischen Hitparade

Singles

TitelEintrittPeakWochen
J'aime la vie01.06.1986612

Songs von Sandra Kim

Sortierung: Titel | Jahr
A spettami
Al camino de la vida (Sandra Kim & Frank Galan)
Alles wat ik doe (Sandra Kim & Frank Galan)
Als geen ander
Ami-Ami
Anyway The Wind Blows
Bel me, schrijf me (Luc Steeno & Sandra Kim)
Berlin
Blijf toch bij mij
Boys
Changing My Life
Coup de cœur
Crazy Of Life
Croire
Crying Out For You (Sandra Kim feat. Udo)
Dans, dans, dans
De liefde neemt ons mee (Sandra Kim & Frank Galan)
De liefste
Dit is vast weer zo'n dag
Doe dat nog een keertje met mij (Sandra Kim & Frank Galan)
Door veel van mij te houden (Sandra Kim & Frank Galan)
Een kus en ik val
Een teken van jou
Enkel voor één dag (Sandra Kim & Frank Galan)
Envie de tout donner
Good Luck, Bad Luck
Heb je ooit echt van een vrouw gehouden
Heel diep in mijn hart
Helemaal (Sandra Kim & Frank Galan)
Helemaal alleen
Hopeloos verliefd op jou
Hou me vast
Hou van mij
Ik geef je mijn hart (Sandra Kim & Frank Galan)
Ik hou van mijn land (Luc Steeno & Sandra Kim)
Ik vraag waarom
Ik wil alleen maar dromen
Ik wil bij je zijn
Ik wil je nooit meer kwijt
Il faut s'aimer plus fort
J'ai tout balancé
J'aime la vie
J'aime la vie [italiano]
J'aime mon pays
Je n'ai pas fini de t'aimer
Je ne suis qu'une femme
Je sais pourquoi
Je t'ai tout donné
Je veux ma part de rêve
Jij beheerst mij totaal
Jij brengt nooit meer bloemen (Sandra Kim & Frank Galan)
Jij hoort bij mij
Jimmy
'k Wil je beminnen
Kom terug bij mij
La nuit (J'ai le cœur fou)
Laurence
Leid me
Liberté
Liefde voor altijd (Sandra Kim & Frank Galan)
Look infernal
Lost And Found
Maar dat gevoel
Magic
Make Up
Malagueña
Me laisse pas
Mijn lieveling (Sandra Kim & Frank Galan)
Mooie ogen
Musique ma sœur
Ne m'oublie pas
Nee laat mij nooit alleen
Nooit of nooit
Omdat ik van je hou (Will Tura & Sandra Kim)
Onvergetelijk (Sandra Kim & Frank Galan)
Pijn
Qu'est-ce que tu fais ce soir?
Reprends ta place
Reste avec moi
Song For Kosovo (Artists For Kosovo)
Sorry
Souveniers-Toi
Souviens-toi
Sûre de moi
Tokyo Boy
Top Price
Vannacht bekende ik mijn liefde voor jou (Sandra Kim & Frank Galan)
Ver weg van jou
Vergeet me niet
Vivere uguale
Voler le temps
Voor jou Barbara
Wat doe jij vanavond?
Wat je geeft aan mij
Wij 2 samen
Wil je eeuwig van me houden
Zo verliefd

Alben von Sandra Kim

Balance tout
Best Of (Ses plus grands succès)
Bien dans ma peau
Heel diep in mijn hart
Het beste van - Master serie
J'aime la vie
J'aime la vie [2002]
Les Sixties
Make Up
Met open ogen
Onvergetelijk (Sandra Kim & Frank Galan)
Sixties

Die bestbewerteten Songs von Sandra Kim

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Souviens-toi54.4
Sorry84.25
J'aime la vie843.99
Bel me, schrijf me (Luc Steeno & Sandra Kim)103.9
Door veel van mij te houden (Sandra Kim & Frank Galan)83.88
Ami-Ami63.83
Anyway The Wind Blows53.8
Tokyo Boy133.77
Crazy Of Life113.73
Mijn lieveling (Sandra Kim & Frank Galan)63.17

Die bekanntesten Songs von Sandra Kim

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
J'aime la vie843.99
Tokyo Boy133.77
Crazy Of Life113.73
Bel me, schrijf me (Luc Steeno & Sandra Kim)103.9
Sorry84.25
Door veel van mij te houden (Sandra Kim & Frank Galan)83.88
Ami-Ami63.83
Mijn lieveling (Sandra Kim & Frank Galan)63.17
Souviens-toi54.4
Anyway The Wind Blows53.8

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?