SANNE

2 Fans
Fans anzeigen

Fan werden


DISCOGRAPHIE SANNE
Discographie Singles

TitelLabelRelease
Veel te mooi (Erik Van Neygen & Sanne)Assekrem05.1990
Zeg het aan niemandRCA10.1990
Aan mijn darling (Erik Van Neygen & Sanne)Assekrem12.1990
Oostendse windRCA03.1991
Mijn enige hoopRCA07.1991
Alles gaat voorbij (Erik & Sanne)RCA11.1991
Aan de stroom (Erik Van Neygen & Sanne)RCA02.1992
Wat je diep treft (Erik Van Neygen & Sanne)Dover08.1992
Nog een colaRCA1992
Het huis dat tussen rozen stondRCA02.1993
Je voetstapRCA06.1993
Verdronken vlinder (Erik Van Neygen & Sanne)RCA09.1993
Rijsel - RosendaalRCA1993
CélineRCA19.09.1994
Het blauwe caféRCA1994
Lange wegRCA29.07.1996
Land van ons tweeRCA07.10.1996
FranzRCA02.1997
Waarom lach je naar mijRCA04.1997
De laatste bolero (Erik Van Neygen & Sanne)RCA06.1997
Laat me zwevenRCA24.10.1997
Hou van mij (Sanne & Chris Van Tongelen)Mercury1997
Terug naar toenAtlantic1997
Water (Erik Van Neygen & Sanne)RCA1998
Pandora (Erik Van Neygen & Sanne)RCA1999
Miss onbemind (huil maar niet)RCA05.2000
Boulder To BirminghamVirgin2003
Jamais assez loinVirgin2003
Oh Maria! (Erik & Sanne)ENS2007
's Nachts komt de herinnering (Erik & Sanne)Van Dijk Publishing13.03.2009
Twee witte paarden (Erik & Sanne)Van Dijk Publishing20.07.2009
Ik kom er wel doorheen (Maartje Van Neygen met Erik & Sanne)Live Entertainment28.09.2015
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
Mee met de zon (Erik Van Neygen & Sanne)RCA1991
Veel lieverRCA1991
DetailsRCA1993
ZandRCA1994
In één woordRCA10.1996
Cowboy's SweetheartVirgin2003
Parfum Tzigane (Erik & Sanne)ENS26.09.2008
Vertrouwen (Erik & Sanne)Van Dijk Publishing06.11.2009
 
Discographie Alben - Best Of

TitelLabelRelease
Veel te mooi - De mooiste van Erik & Sanne (Erik Van Neygen & Sanne)RCA10.1995
Tien - Het beste uit tien jaar SanneRCA2000
Goud van hier (Erik & Sanne)ARS09.07.2010
De mooiste liedjes (Erik & Sanne)ENS / Assekrem24.09.2010
 

Songs von Sanne

Sortierung: Titel | Jahr
100 Years
Aan de stroom (Erik Van Neygen & Sanne)
Aan het Veerse meer (Erik & Sanne)
Aan mijn darling (Erik Van Neygen & Sanne)
Achter in het veld (Erik & Sanne)
Al mijn liefde
Allemaal cinema (Erik Van Neygen & Sanne)
Alles gaat voorbij (Erik & Sanne)
Anita (Erik Van Neygen & Sanne)
Big Ol' Train
Blues Run The Game
Boulder To Birmingham
Boulevard de la Madeleine
Brief naar de hemel
Céline
Charlepoen
Circus Zjelja (Erik & Sanne)
Cowboy's Sweetheart
Czardas (Erik & Sanne)
De ballade van het geluk
De brief (Erik Van Neygen & Sanne)
De Canadees
De kolderzolder
De laatste bolero (Erik Van Neygen & Sanne)
De Wilford (Erik & Sanne)
De wind huilt mee
Diep in haar ogen (Erik Van Neygen met Sanne en Maartje)
Domenico
Drunken Sailor
Drunken Sailor / Dronken zeeman
Een leven lang (Erik & Sanne)
Een stukje hemel (Erik Van Neygen & Sanne)
Een zomer lang in Griekenland
Elimde Sise
Franz
Geuren en kleuren
Goud of diamanten (Erik Van Neygen & Sanne)
Heimwee naar huis (Erik & Sanne)
Het blauwe café
Het huis dat tussen rozen stond
Het is niet waar
Het zandkasteel
Hora Staccato (Erik & Sanne)
Hou van mij (Sanne & Chris Van Tongelen)
I Fall To Pieces
Ik hield van jou
Ik kom er wel doorheen (Maartje Van Neygen met Erik & Sanne)
Ik weet niet hoe het nu verder moet
Ik zag haar, ik zag jou
Ik zing dit lied voor jou alleen (Erik & Sanne)
Ik zou wel 's willen weten
Indigo
It Only Hurts For A Little While
Jamais assez loin
Je voetstap
Jouw naam (Erik van Neygen & Sanne)
'k Heb je lief (Erik & Sanne)
Kleine Maartje (Erik & Sanne)
Kleren kiezen
Laat me zweven
Land van ons twee
Lange weg
Le tourbillon
Leentje
Lugano (Erik Van Neygen & Sanne)
Make Love To Me (Sanne & Roland Van Campenhout)
Martijn
Medley (Martijn/Zeg het aan niemand/Domenico/Je voetstap)
Met de molen mee
Mijn enige hoop
Mijn liefde voor jou (Erik van Neygen & Sanne)
Mijn liefste (Erik & Sanne)
Mijn stad (Erik Van Neygen & Sanne)
Miss onbemind (huil maar niet)
Moe (Erik van Neygen & Sanne)
Moeder (Erik & Sanne)
Na vandaag
Nee, 'k heb geen spijt (Erik & Sanne)
Nieuwe dag
Nog een cola
Nooit meer alleen (Erik Van Neygen & Sanne)
Nooit meer bang (Erik Van Neygen & Sanne)
O liefste
Oh Maria! (Erik & Sanne)
Om me heen (Erik & Sanne)
Oostendse wind
Pandora (Erik Van Neygen & Sanne)
Pang pang (Erik & Sanne)
Papa Sita
Plaats in mijn leven
Rijsel - Rosendaal
's Nachts komt de herinnering (Erik & Sanne)
Schim in dit huis (Erik Van Neygen & Sanne)
Slaap zacht, zigeunerkind (Erik & Sanne)
Soulful Shade Of Blue
Stil zijn
Surija, Melody en Nora (Erik & Sanne)
Terug naar toen
Trying To Get Over You (Erik Van Neygen & Sanne)
Twee witte paarden (Erik & Sanne)
Veel liever
Veel te mooi (Erik Van Neygen & Sanne)
Verdronken vlinder (Erik Van Neygen & Sanne)
Vertrouwen (Erik & Sanne)
Vluchten is simpel (Erik Van Neygen & Sanne)
Vluchten is simpel
Vogelvrij (Erik & Sanne)
Vrede is...
Waarom lach je naar mij
Wachten op jou
Wat je diep treft (Erik Van Neygen & Sanne)
Water (Erik Van Neygen & Sanne)
Weer naar huis
Welterusten
Zeg het aan niemand
Zeg het mij (Erik & Sanne)
Zeg toch ja
Zet aan dat ding
Ziggy
Zomerbries (Erik & Sanne)
Zoveel dingen
Zussenverbond (Erik & Sanne)

Alben von Sanne

Cowboy's Sweetheart
De fantastische expeditie (Erik & Sanne)
De mooiste liedjes (Erik & Sanne)
Details
Goud van hier (Erik & Sanne)
In één woord
Mee met de zon (Erik Van Neygen & Sanne)
Parfum Tzigane (Erik & Sanne)
Tien - Het beste uit tien jaar Sanne
Veel liever
Veel te mooi - De mooiste van Erik & Sanne (Erik Van Neygen & Sanne)
Vertrouwen (Erik & Sanne)
Zand

Die bestbewerteten Songs von Sanne

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
's Nachts komt de herinnering (Erik & Sanne)65
Veel te mooi (Erik Van Neygen & Sanne)65
Land van ons twee94.22
Céline64.17
De laatste bolero (Erik Van Neygen & Sanne)64
Aan mijn darling (Erik Van Neygen & Sanne)64
Verdronken vlinder (Erik Van Neygen & Sanne)53.8
Wat je diep treft (Erik Van Neygen & Sanne)53.8
Zeg het aan niemand63.33
Alles gaat voorbij (Erik & Sanne)62.67

Die bekanntesten Songs von Sanne

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Land van ons twee94.22
's Nachts komt de herinnering (Erik & Sanne)65
Veel te mooi (Erik Van Neygen & Sanne)65
Céline64.17
De laatste bolero (Erik Van Neygen & Sanne)64
Aan mijn darling (Erik Van Neygen & Sanne)64
Zeg het aan niemand63.33
Alles gaat voorbij (Erik & Sanne)62.67
Verdronken vlinder (Erik Van Neygen & Sanne)53.8
Wat je diep treft (Erik Van Neygen & Sanne)53.8

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?