SANNE

1 Fan
Fans anzeigen

Fan werden


DISCOGRAPHIE SANNE
Discographie Singles

TitelLabelRelease
Zeg het aan niemandRCA1990
Mijn enige hoopRCA07.1991
Alles gaat voorbij (Erik & Sanne)RCA1991
Oostendse windRCA1991
Aan de stroom (Erik Van Neygen & Sanne)RCA1992
Nog een colaRCA1992
Aan mijn darling (Erik Van Neygen & Sanne)Assekrem1992
Verdronken vlinder (Erik Van Neygen & Sanne)RCA1993
CélineRCA19.09.1994
Het blauwe caféRCA1994
Lange wegRCA29.07.1996
Land van ons tweeRCA07.10.1996
Laat me zwevenRCA24.10.1997
Hou van mij (Sanne & Chris Van Tongelen)Mercury1997
Terug naar toenAtlantic1997
Pandora (Erik Van Neygen & Sanne)RCA1999
Miss onbemind (huil maar niet)RCA2000
Boulder To BirminghamVirgin2003
Jamais assez loinVirgin2003
Oh Maria! (Erik & Sanne)ENS2007
's Nachts komt de herinnering (Erik & Sanne)Van Dijk Publishing13.03.2009
Twee witte paarden (Erik & Sanne)Van Dijk Publishing20.07.2009
Ik kom er wel doorheen (Maartje Van Neygen met Erik & Sanne)Live Entertainment28.09.2015
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
Mee met de zon (Erik Van Neygen & Sanne)RCA1991
Cowboy's SweetheartVirgin2003
Parfum Tzigane (Erik & Sanne)ENS26.09.2008
Vertrouwen (Erik & Sanne)Van Dijk Publishing06.11.2009
 
Discographie Alben - Best Of

TitelLabelRelease
Tien - Het beste uit tien jaar SanneRCA2000
Goud van hier (Erik & Sanne)ARS09.07.2010
De mooiste liedjes (Erik & Sanne)ENS / Assekrem24.09.2010
 

Songs von Sanne

Sortierung: Titel | Jahr
100 Years
Aan de stroom (Erik Van Neygen & Sanne)
Aan het Veerse meer (Erik & Sanne)
Aan mijn darling (Erik Van Neygen & Sanne)
Achter in het veld (Erik & Sanne)
Al mijn liefde
Allemaal cinema (Erik Van Neygen & Sanne)
Alles gaat voorbij (Erik & Sanne)
Anita (Erik Van Neygen & Sanne)
Big Ol' Train
Blues Run The Game
Boulder To Birmingham
Brief naar de hemel
Céline
Circus Zjelja (Erik & Sanne)
Cowboy's Sweetheart
Czardas (Erik & Sanne)
De ballade van het geluk
De laatste bolero (Erik Van Neygen & Sanne)
De Wilford
De Wilford (Erik & Sanne)
Diep in haar ogen (Erik & Sanne)
Domenico
Drunken Sailor
Drunken Sailor / Dronken zeeman
Een leven lang (Erik & Sanne)
Een stukje hemel (Erik Van Neygen & Sanne)
Elimde Sise
Franz
Goud of diamanten (Erik Van Neygen & Sanne)
Heimwee naar huis (Erik & Sanne)
Het blauwe café
Het huis dat tussen rozen stond
Het zandkasteel
Hora Staccato (Erik & Sanne)
Hou van mij (Sanne & Chris Van Tongelen)
I Fall To Pieces
Ik hield van jou
Ik kom er wel doorheen (Maartje Van Neygen met Erik & Sanne)
Ik zing dit lied voor jou alleen (Erik & Sanne)
It Only Hurts For A Little While
Jamais assez loin
Je voetstap
Jouw naam (Erik van Neygen & Sanne)
'k Heb je lief (Erik & Sanne)
Kleine Maartje (Erik & Sanne)
Kleren kiezen
Laat me zweven
Land van ons twee
Lange weg
Le tourbillon
Leentje
Make Love To Me (Sanne & Roland Van Campenhout)
Martijn
Medley (Martijn/Zeg het aan niemand/Domenico/Je voetstap)
Mijn enige hoop
Mijn liefste (Erik & Sanne)
Mijn stad (Erik Van Neygen & Sanne)
Miss onbemind (huil maar niet)
Moeder (Erik & Sanne)
Na vandaag
Nee, 'k heb geen spijt (Erik & Sanne)
Nog een cola
Nooit meer alleen (Erik Van Neygen & Sanne)
O liefste
Oh Maria! (Erik & Sanne)
Om me heen (Erik & Sanne)
Oostendse wind
Pandora (Erik Van Neygen & Sanne)
Pang pang (Erik & Sanne)
Plaats in mijn leven
's Nachts komt de herinnering (Erik & Sanne)
Schim in dit huis (Erik Van Neygen & Sanne)
Slaap zacht, zigeunerkind (Erik & Sanne)
Soulful Shade Of Blue
Stil zijn
Surija, Melody en Nora (Erik & Sanne)
Terug naar toen
Twee witte paarden (Erik & Sanne)
Veel te mooi (Erik Van Neygen & Sanne)
Verdronken vlinder (Erik Van Neygen & Sanne)
Vertrouwen (Erik & Sanne)
Vluchten is simpel (Erik Van Neygen & Sanne)
Vogelvrij (Erik & Sanne)
Waarom lach je naar mij
Wat je diep treft (Erik Van Neygen & Sanne)
Water (Erik & Sanne)
Welterusten
Zeg het aan niemand
Zeg het mij (Erik & Sanne)
Zeg toch ja
Zomerbries (Erik & Sanne)
Zussenverbond (Erik & Sanne)

Alben von Sanne

Cowboy's Sweetheart
De fantastische expeditie (Erik & Sanne)
De mooiste liedjes (Erik & Sanne)
Details
Goud van hier (Erik & Sanne)
In één woord
Mee met de zon (Erik Van Neygen & Sanne)
Parfum Tzigane (Erik & Sanne)
Tien - Het beste uit tien jaar Sanne
Veel liever
Veel te mooi - De mooiste van Erik & Sanne (Erik Van Neygen & Sanne)
Vertrouwen (Erik & Sanne)
Zand

Die bestbewerteten Songs von Sanne

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
's Nachts komt de herinnering (Erik & Sanne)65
Veel te mooi (Erik Van Neygen & Sanne)65
Land van ons twee94.22
Céline64.17
De laatste bolero (Erik Van Neygen & Sanne)64
Aan mijn darling (Erik Van Neygen & Sanne)64
Verdronken vlinder (Erik Van Neygen & Sanne)53.8
Wat je diep treft (Erik Van Neygen & Sanne)53.8
Zeg het aan niemand63.33
Alles gaat voorbij (Erik & Sanne)62.67

Die bekanntesten Songs von Sanne

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Land van ons twee94.22
's Nachts komt de herinnering (Erik & Sanne)65
Veel te mooi (Erik Van Neygen & Sanne)65
Céline64.17
Aan mijn darling (Erik Van Neygen & Sanne)64
De laatste bolero (Erik Van Neygen & Sanne)64
Zeg het aan niemand63.33
Alles gaat voorbij (Erik & Sanne)62.67
Verdronken vlinder (Erik Van Neygen & Sanne)53.8
Wat je diep treft (Erik Van Neygen & Sanne)53.8

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?