SERTAB ERENER

1 Fan
Fans anzeigen

Fan werden

Geburtstag
Sertab Erener  04.12.1964

Komponisten, Texter und Produzenten
Demir Demirkan, Sertab Erener, Sezen Aksu, Aysel Gürel, Ersel Serdarlı

DISCOGRAPHIE SERTAB ERENER
Discographie Singles

TitelLabelRelease
Every Way That I Can (Sertab)Columbia26.05.2003
Here I Am (Sertab)Columbia06.10.2003
Leave (Sertab)Columbia13.05.2004
I Believe (That I See Love In You) (Sertab)Columbia2004
Hayat BeklemezElidor2008
Tesadüf aşkDMC2015
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
Sakin ol!Destan09.1992
Lâ'lDestan10.1994
Sertab Gibi (Sertab)Imaj1997
SertabColumbia1999
TuruncuColumbia2001
Sertab [2003]Columbia30.06.2003
No Boundaries (Sertab)Columbia19.01.2004
Aşkölmez (Sertab)Simya25.04.2005
Sertab Goes To The ClubDMC / Simya2007
RengârenkDMC07.06.2010
SadeDMC20.03.2013
Kırık kalpler albümüGNL / DMC09.06.2016
 
Discographie Alben - Best Of

TitelLabelRelease
The Best Of Sertab ErenerColumbia19.03.2007
 

Sertab Erener in der österreichischen Hitparade

Singles

TitelEintrittPeakWochen
Every Way That I Can (Sertab)15.06.20031013

Songs von Sertab Erener

Sortierung: Titel | Jahr
İyi ki doğdun
Şiirin bir üstü
Aşk
Aşk beni
Aşk ölmez, biz ölürüz (Sertab)
Aşkolsun
Aaa!
Açık Adres
Acıt canımı (Sertab)
Acıtır
Aldırma deli gönlüm
Ask
Ask ölmez, biz ölürüz
Asla
Aslolan aşktır
Ateşle barut
Avare
Ayrilik Ve Biz
Başa döneceksin
Back To The Beach (Sertab)
Bahçede
Beni bağışla (Sertab)
Beni bağışla (Sertab feat. Voice Male)
Bir çaresi Bulunur
Bir Damla Gözlerimde
Bir varmışım bir yokmuşum
Bozlak
Breathe In Deeper (Sertab)
Bu Böyle
Bu Gece Son
Buda (Sertab)
Büyü de gel
Çocuktuk bir zamanlar
Cumartesi pazar
Dağ gibiyim
Dargın değilim
Dönmüyorsun
Dos
Dos gardenias
Ego
Elele
Erkeğim
Every Way That I Can (Sertab)
Fos (Aşk) (Mando & Sertab Erener)
Gece kraliçesi
Gel barışalım artık
Gitsem
Got Me Like Oh (Sertab)
Güle güle şekerim
Günahın boynuma
Hani kimi zaman
Hayat Beklemez
Here I Am (Sertab)
I Believe (That I See Love In You) (Sertab)
I Remember Now
Ikimiz bir fidanın
Incelikler yüzünden
Insanım nihayetinde
Istanbul
It Takes More (Sertab)
Iyileşiyorum
Kafi
Karalama derfteri
Karbeyaz
Kendime yeni bir ben lazım
Kera
Kim haklıysa (Sertab)
Kime diyorum
Kolay değil (Sertab)
Koparılan Çiçekler
Kumsalda
Lâ'l
Leave (Sertab)
Love Bites (Sertab)
Makber
Masal
Mecbursun
Mi acaba
Music (Sertab)
Nerdesin (Sertab)
O, ye
Olsun
One More Cup Of Coffee (Sertab)
Öyle de güzel
Oyna
Oysa
Oyun bitti
Private Emotion (Ricky Martin feat. Sertab Erener)
Rengârenk
Rüya
Sade
Sakin ol
Sarıl bana
Satılık kalpler şehri (Sertab)
Sen benimlesin
Sen üzülme diye
Seni sevmeye hüküm giydim
Sessiz gemi (Sertab)
Sevdam ağlıyor
Seyrüsefer
Sir
Söz
Söz bitti
Storms (Sertab)
Suçluyum
Sus
Tek başıma
Tek başına
Tesadüf aşk
The One (Sertab)
Unutamadım
Unutursun
Utanma
Uzaklara
Vur yüreğim
Vurulduk
Yağmur gülleri
Yağmurdan sonra gelen toprağın kokusu
Yaklaş
Yalnızlık senfonisi
Yanarım
Yara
Yavaş yavaş (Sertab)
Yolun başı
Yüz yüzeyim
Zaferlerim (Sertab)
Zor kadın
Zor kadın (Sertab Erener & Voice Male)

Alben von Sertab Erener

Aşkölmez (Sertab)
Bu yaz
Kırık kalpler albümü
Lâ'l
No Boundaries (Sertab)
Rengârenk
Sade
Sakin ol!
Sertab
Sertab [2003]
Sertab Gibi (Sertab)
Sertab Goes To The Club
The Best Of Sertab Erener
Turuncu

DVDs von Sertab Erener

Otobiyografi

Die bestbewerteten Songs von Sertab Erener

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Leave (Sertab)105.2
One More Cup Of Coffee (Sertab)84.88
Zor kadın (Sertab Erener & Voice Male)74.43
Vur yüreğim54.4
Kumsalda54.4
Every Way That I Can (Sertab)1584.39
Here I Am (Sertab)264.35

Die bekanntesten Songs von Sertab Erener

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Every Way That I Can (Sertab)1584.39
Here I Am (Sertab)264.35
Leave (Sertab)105.2
One More Cup Of Coffee (Sertab)84.88
Zor kadın (Sertab Erener & Voice Male)74.43
Vur yüreğim54.4
Kumsalda54.4

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?