SHA-NA

1 Fan
Fans anzeigen

Fan werden


DISCOGRAPHIE SHA-NA
Discographie Singles

TitelLabelRelease
FernandoCNR1992
Ik voel me goedIndisc1993
Je weet maar nooitIndisc1993
Hou van het levenIndisc1993
Ik wil jou... alleen!Indisc1994
AdemloosCNR1994
Hou van mijIndisc1994
Bij je zijnIndisc1994
Geef mij je glimlachCNR20.10.1995
Geef je hart vannacht aan mijCNR1995
Aan de WolgarivierCNR20.12.1996
Eviva España!CNR1996
OrgelmanCNR1996
Ik geef me helemaal aan jouCNR1996
Hasta mañanaCNR1996
Laat me gaan, Let me goCNR03.03.1997
Een droom, een fantasieCNR1997
Ik weet niet waaromCNR01.1998
Yes Sir, I Can BoogieCNR1998
Ritme van de zomerRowyna1999
Does Your Mother Know?Rowyna1999
Van hart naar hartARS2007
De zomer van de liefdeVan Dijk Publishing14.07.2008
Ladies NightARS17.01.2011
Rio de JaneiroARS20.05.2011
I'm Gonna Knock On Your DoorVC&P / Wild Cherry Consult07.01.2013
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
Hou van het levenIndisc1993
Wat kan er mooier zijnNice&Easy07.07.1995
Een droom, een fantasieNice&Easy1996
Kleur je hartNice&Easy1998
 
Discographie Alben - Best Of

TitelLabelRelease
Het beste vanCNR13.06.1997
Diamond CollectionCNR31.05.2002
Goud van hierARS29.05.2009
 

Songs von Sha-Na

Sortierung: Titel | Jahr
Aan de Wolgarivier
Ademloos
Alleen voor jou
Als ik je voel
Another Broken Heart
Bij je zijn
Blij dat ik je ken
Chiquitita
De zomer van de liefde
Diep in je hart
Do You Feel
Does Your Mother Know?
Een beetje van dit
Een droom, een fantasie
Eenzam
Elke dag wordt een feest
Eviva España (De Pitaboys feat. Sha-Na)
Eviva España!
Fernando
Fernando (Engelse versie)
Ga met me mee
Geef je hart vannacht aan mij
Geef me nog een kans
Geef mij je glimlach
Hasta mañana
Het zal je maar overkomen
Hey hey hello
Hey-O, Charlie
Hou van het leven
Hou van mij
I Got You Babe
Ik geef me helemaal aan jou
Ik hou alleen nog van jou
Ik laat je nooit meer gaan
Ik voel me goed
Ik weet niet waarom
Ik wil jou... alleen!
I'm Gonna Knock On Your Door
I'm Gonna Put A Spell On You
It's Raining In My Heart
Je weet maar nooit
'k Voel me zo alleen
Kleur je hart
Kom nu terug
Koning van de dansvloer
Laat me gaan, Let me go
Laat me vrij
Ladies Night
Leef
Liefde
Liefde van m'n leven
Mon amour
Mon amour (Luc Steeno & Sha-Na)
Omdat ik van je hou
Orgelman
Rio de Janeiro
Ritme van de zomer
Samen uit, samen thuis
Stapelgek
't Was als een droom
The Band Goes On
Torero
Van hart naar hart
Voor jou
Waarom heb je me betoverd
Wat kan er mooier zijn
Why Don't You Call Me
Wijn, muziek en romantiek
Yes Sir, I Can Boogie
Yes Sir, I Can Boogie (Engelse versie)
Zonder een woord

Alben von Sha-Na

De Hit-singles - Remixes
Diamond Collection
Een droom, een fantasie
Goud van hier
Het beste van
Hou van het leven
Kleur je hart
Wat kan er mooier zijn

Die bestbewerteten Songs von Sha-Na

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Ademloos74.29
Ik wil jou... alleen!84.25
Orgelman84.25
Geef je hart vannacht aan mij94.22
Ritme van de zomer64.17
Geef mij je glimlach74.14
Eviva España!84.12
Ladies Night84.12
Hasta mañana84
Laat me gaan, Let me go54

Die bekanntesten Songs von Sha-Na

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Rio de Janeiro112.64
Ik geef me helemaal aan jou103.3
Fernando103.2
Geef je hart vannacht aan mij94.22
Een beetje van dit93.22
Ik wil jou... alleen!84.25
Orgelman84.25
Eviva España!84.12
Ladies Night84.12
Hasta mañana84

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?