SHIRLEY CLAMP

1 Fan
Fans anzeigen

Fan werden

Links
Offizielle Seite  http://www.shirleyclamp.com/


DISCOGRAPHIE SHIRLEY CLAMP
Discographie Singles

TitelLabelRelease
Mr MemoryM&L2003
Min kärlekMariann17.03.2004
Eviga längtanLionheart2004
Mina minnenLionheart2005
Lite som du (Shirley Clamp with Robert Jelinek)Lionheart2005
Att älska digMariann2005
När kärleken födsLionheart26.04.2006
Lever mina drömmarLionheart2006
Jag tar en annan vägLionheart2007
Med hjärtat fyllt av ljusM&L2009
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
Den långsamma blommanLionheart26.05.2004
Lever mina drömmarLionheart20.04.2005
Favoriter på svenskaLionheart2006
TålamodLionheart24.10.2007
Our Christmas (Sanna, Shirley, Sonja)Lionheart19.11.2008
 
Discographie Alben - Best Of

TitelLabelRelease
För den som älskar... en samlingLionheart25.03.2009
 

Songs von Shirley Clamp

Sortierung: Titel | Jahr
Aldrig
All I Want For Christmas (Sanna, Shirley, Sonja)
Another Winter Night (Sanna Nielsen, Shirley Clamp & Sonja Aldén)
Äntligen
Ärliga blå
Att älska dig
Även om jag snubblar
Ber en liten bön
Burning Alive
Champions
Dålig mottagning
Dårarnas natt
Den långsamma blomman
Det är du
Det är så enkelt
Det finns inga givna svar
Do They Know It's Christmas
Du är allt
Du är allt (Sonja Aldén & Shirley Clamp)
Du och jag mot världen (Fredrik Kempe & Shirley Clamp)
Du sa tid
Efharisto
Efter allt
En ny chans
Ensam
Ett hus på stranden
Eviga längtan
För den som älskar
Första julen utan dig
Himlen i min famn (Sanna, Shirley & Sonja)
Hur sköra vi är
I dina ögon
I en annan del av världen
I Thought It Was Forever (Shirley's Angels)
Ingenting finns kvar
Inget kan gå fel
Jag fick låna en ängel
Jag kan nå dig
Jag ljuger dig full
Jag tar en annan väg
Kan inte sova utan dig
Kanske är det så
La vie / This Is My Life (Christer Björkman & Shirley Clamp)
Lång natts färd mot dag
Längtan är allt jag har
Les mots (Christer Björkman & Shirley Clamp)
Lever mina drömmar
Light A Candle (Sanna Nielsen, Shirley Clamp & Sonja Aldén)
Lite som du (Shirley Clamp with Robert Jelinek)
Med hjärtat fyllt av ljus
Min kärlek
Mina minnen
Miracle
Mot horisonten
Mr Memory
My Grown Up Christmas List (Sanna Nielsen, Shirley Clamp & Sonja Aldén)
My Love Light
När kärleken föds
Oh Holy Night
Om
Öppna din dörr
Regn hos mig
Så mörk är natten i midvintertid (Sanna, Shirley & Sonja)
Sanslöst förlorad
Silent Night (Sanna Nielsen, Shirley Clamp & Sonja Aldén)
Sjunde himlen
Som en saga
Som en vind i ditt hår
Som man bäddar får man ligga
Step By Step
Tålamod
The Christmas Song (Sanna Nielsen, Shirley Clamp & Sonja Aldén)
The First Noel (Sanna Nielsen, Shirley Clamp & Sonja Aldén)
This Christmas
Tro
Trött på att höra
Två själar
Tystnaden den sårar
Vågar inte än
Vår jul (Sanna, Shirley & Sonja)
Vindarna som bär

Alben von Shirley Clamp

Den långsamma blomman
Favoriter på svenska
För den som älskar... en samling
Lever mina drömmar
Our Christmas (Sanna, Shirley, Sonja)
Så milt lyser stjärnan
Tålamod
Vår jul (Sanna, Shirley, Sonja)

Die bestbewerteten Songs von Shirley Clamp

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Att älska dig104.7
Min kärlek74.57
Burning Alive84.5
Med hjärtat fyllt av ljus114.09
I Thought It Was Forever (Shirley's Angels)83.62

Die bekanntesten Songs von Shirley Clamp

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Med hjärtat fyllt av ljus114.09
Att älska dig104.7
Burning Alive84.5
I Thought It Was Forever (Shirley's Angels)83.62
Min kärlek74.57

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?