SINA

2 Fans
Fans anzeigen

Fan werden

Geburtstag
Ursula Bellwald (Sina)  28.05.1966

Links
Konzertbericht ArtEffekt Halle 25.11.2005  http://www.hitparade.ch/event_report.asp?id=26
Interview 2 mit Sina (2008)  http://www.hitparade.ch/interview.asp?id=160
Interview mit Sina (2005)  http://www.hitparade.ch/interview.asp?id=21
Konzertbericht Salzhaus 08.04.2005  http://www.hitparade.ch/sina2005salzhaus.asp
Offizielle Seite  http://www.sina.li


DISCOGRAPHIE SINA
Discographie Singles

TitelLabelRelease
Immär und ewigMuve1997
Där Papa isch äs Chorbi gsi (Sina & Polo)Muve05.10.1999
Nix värbiiMuve1999
PropällerMuve30.07.2001
Alperose (Polo Hofer / Sandee / Sina / Kandlbauer)Sound Service13.01.2007
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
Sinamuve1994
WiiblichMuve1995
Häx odär heiligMuve1997
4Muve1999
MarzipanMuve2001
All:TagMuve24.01.2005
In Wolkä fischeMuve29.02.2008
Ich schwöruMuve25.02.2011
DuetteMuve01.02.2013
Tiger & RehMuve27.02.2015
 
Discographie Alben - Best Of

TitelLabelRelease
Bescht ofmuve10.06.2002
 
Discographie Alben - Box

TitelLabelRelease
15 Jahr [Box Set] 
 

Songs von Sina

Sortierung: Titel | Jahr
6 Minüta
Ä Frag vo där Zit
Abär zärtlich bisch du nit
Aber zärtlech bisch du nid (Swiss Jazz Orchestra & Sina)
Adrenalin
Albi
All:Tag
Allons
Alperose (Polo Hofer / Sandee / Sina / Kandlbauer)
Alperose (Büne Huber, Jaël, Knackeboul, Sina, Stefanie Heinzmann)
Amerika
Amis buvons
Angscht
Anna
Äs geit mär güät
Äs git kei Kur gägs d'Liäbi
Äs isch güät wiä's isch
Äs schiint kei Sunnu
Äso Täg
Aui sii scho lang verschwunde (Sina feat. Kuno Lauener)
Aznavour
Bärga im Rigg
Bisch dä immär no da?
Bisch nix wärt
Bluämun
Bonbons
Chumm Heim
Chumm lee wärs doch la sii (Sina feat. Michael von der Heide)
Däheimu
Däheimu (Swiss Jazz Orchestra & Sina)
Damuwahl
Där Himmel ob miär
Där Mond
Där Papa isch äs Chorbi gsi (Sina & Polo)
Där Papa isch äs Chorbi gsi (Sina feat. Gigi Moto / Sacha Oberholzer)
Där Pulli biisst
Där Sohn vom Pfarrär
Das isch güät so fär mich (Swiss Jazz Orchestra & Sina)
Deux-pièces
Diini Wält
D'Mama weiss vo nix
Du seisch (Sina & Ritschi)
D'Wält uf um Chopf
Egoischt
Einä vo dänä
Elfubeiturm
Elisa
Eus (Marc Sway feat. Sina)
Fär ds Franz-Josi
Fiirvogl
Fisch
Gah
Geh deinen Weg (Sina Campell)
Geht in Fridu
Giburtstag
Gradüs
Ha gitröimt vom Meer
Ha gmeint
Härzschläg
Hau ab
Häx odär heilig
Herzschlag (Sina Campell)
Himmil us Papier
Hinnär diär
I gseh was i gseh
Ich ha an är Port glost
Ich schwöru (Sina feat. Büne Huber)
Ich sellti wissu
Ich zwingu di nit (Sina feat. Stefanie Heinzmann)
Ich zwingu di nit
Im letschte Tram
Im Weschtu
Immär no Ziit
Immär und ewig
Inslu
Irgendäswänn
Ja
Kleopatra
Komet
Königin in rot
Lena
Liäbi Wält
Libre de vivre
Luft
Meiju-Lini
Mein wunderschönes Leben (Sibylle Berg feat. Sina)
Mentag
Miini Schüä sind sus gsi
Mondnacht
Nacht mit diär
Nimm mi mit
Nimm miini Hand
Nit cool Enough
Nix värbii
Onkil Kamil
Parfum
Parle à ton chien
Platz miis Härz
Pourquoi l'hiver
Power
Prinzässin
Propäller
Puppiliächt (Sina feat. Bulgarische Stimmen)
Puppiliächt
Rien que des amis (Michael von der Heide mit Sina)
Riich
Röibchatz
Rosurot
Säg Mär Wänn
Schi
Schi mägunt mi nit (Sina feat. Steff la Cheffe)
Schi singt
Schi will ä Ma
Schlaf siäss, chleis Mämmi (Sina feat. Stefanie Heinzmann / Erika Stucky)
Schnee (Sina feat. Adrian Stern)
Schnee
So wie denn (Swiss Jazz Orchestra & Ritschi, Adrian, Sina, Michael)
Sowiso
Spiägil
Stärnä
Stets i Truure (Swiss Jazz Orchestra & alle Mundartisten)
Stund värbii
Summär ohni Ma
Summär ohni Ma (Sina und das Swiss Jazz Orchestra)
Sunntag uf där Wält
Tiger & Reh
Tummi Chüä
Ubärfall
Uf 1000 und zrugg
Umwäg (Romeo und Julia)
Unbeschriiblich wiiblich
Unsichtbar
Väli
Värmissu di
Villicht im Mai
Vorstadtland
Wa du bisch (Sina feat. Marc Sway)
Wänn nit jetz wänn dä (Swiss Jazz Orchestra & Sina)
Wänn nit jetzt wänn dä
Wartu uf ds Glick
Warum
Was het schi?
Wenn es nötig wär (Polo Hofer und die Schmetterband & Sina)
Wiä Sammat und Siidu
Widär Ziit
Wie miinä Härzschlag
Wunnär
Wünschti Du weesch hiä

Alben von Sina

15 Jahr [Box Set]
4
All:Tag
Bescht of
Duette
Häx odär heilig
Ich schwöru
In Wolkä fische
Marzipan
Mein Herz steht in Flammen (Sina Campell)
Sina
Tiger & Reh
Wiiblich

Die bestbewerteten Songs von Sina

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Chumm Heim85.62
Äs geit mär güät75.43
Himmil us Papier55.4
Egoischt65.33
Hau ab75.29
Tummi Chüä85.25
Bärga im Rigg135.23
Mondnacht105.2
Miini Schüä sind sus gsi65.17
Stärnä65.17

Die bekanntesten Songs von Sina

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Där Sohn vom Pfarrär704.03
Wänn nit jetzt wänn dä454.13
Immär und ewig424.24
Ich schwöru (Sina feat. Büne Huber)423.98
Alperose (Polo Hofer / Sandee / Sina / Kandlbauer)353.8
Däheimu334.21
Hinnär diär304
Nix värbii284.71
Du seisch (Sina & Ritschi)244.67
Propäller243.88

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?