SONER ARICA

1 Fan
Fans anzeigen

Fan werden

Komponisten, Texter und Produzenten
Soner Arıca, Soner Arica, Sezgin Gezgin, Evrim Dökme, Volga Tamöz

DISCOGRAPHIE SONER ARICA
Discographie Singles

TitelLabelRelease
Iyisi geliyorOssi2014
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
En güzel serüvenMert1994
YaşıyorumMert18.05.1995
Herşey yolundaMert07.1997
Şarkılar varUniversal1999
Kusursuz aşkUniversal2001
Hatıram olsunUniversal2004
Benim Adım AşkMert07.06.2005
Yarın her Şey değişebilirOssi14.05.2010
Başka iklimin çiçekleriOssi23.05.2013
 

Songs von Soner Arica

Sortierung: Titel | Jahr
Şarkılar var
Ağla gönlüm
Ağlama yarim
Aşka davet
Adın bahardı
Ahım var
Akşam olmadan gel
Allah korusun seni
Ayrılık
Az mı sevdim
Başka iklimin çiçekleri
Bahar gelecek
Ben bilirim
Ben olmadan
Benden bu kadar
Benden kaçma
Beni anlamadın
Beni bırakma
Beni unutma
Beni yine sev
Benim adım aşk
Bir numara
Bir umut
Bitmeliysen bit
Bitmeyen sevda
Bitti
Biz
Bize umut lazım
Bu mu Sevda
Candan sev
Dava
Deniz gözlüm
Derbeder
Devlerin aski
Doktor
Dokunmayın
Dön
Dönemem
Duy bizi tanrım
Efkârlıyım
En güzel serüven
Farkedemedim
Geçer
Gitme
Gönderiyorum
Göz bebeğimsin
Gözünaydın
Gurbet akşamları
Hasretinle yandı gönlüm
Hatıram olsun
Hayat yorgunu
Haydi dene
Hazırım
Her Şey güzel olacak
Herşey yolunda
Iyisi geliyor
Kapını çalan benim
Karadut
Kavak yelleri
Kayıp
Kurtar beni
Kusursuz aşk
Nerdesin sen
Neredeydin
Öldürüyor beni sevdan
Olmadı yar
Oyalayamam
Oyun bitti
Özledim
Razıydım
Sıra
Sarhoş
Sebebim
Sen giderken
Sen mutlu ol (ne olur)
Sen türküler söyle
Sensiz bu yaz
Seviyorum
Sevmeye sözümüz var
Sonbahar
Suçum yok
Tanrı misafiri
Tövbekar
Tren yolları
Vakit tamam
Vazgeçmek için erken
Vefasız
Yağmur
Yaşıyorum
Yalnızım
Yalvarma
Yanımda yer var
Yarın her şey değişebilir
Yeni biriyim
Yüreğim üşüyor
Yüreğime ektim seni
Zalim felek
Zor (Soner Arica feat. Izel)
Zor bela

Alben von Soner Arica

Şarkılar var
Başka iklimin çiçekleri
Benim Adım Aşk
En güzel serüven
Hatıram olsun
Herşey yolunda
Kusursuz aşk
Yaşıyorum
Yarın her Şey değişebilir

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?