SUAT SUNA

1 Fan
Fans anzeigen

Fan werden

Komponisten, Texter und Produzenten
Suat Suna, Kayahan Açar

DISCOGRAPHIE SUAT SUNA
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
Ansızın çektin gittinRaks23.02.1993
Sözüne kanmamEmre26.06.1994
Hasret fenerleriEmre26.08.1995
Rüyam ve senTempa03.12.1996
Yapamam sensizTempa22.05.1998
Yolun açık olsunPrestij 1999
Sana Haksızlık EttimPrestij 2000
Su DamlasıPrestij 2002
LeylaDMC2004
10Seyhan2006
Aşkın adıEsen12.2009
Seni buldumSeyhan17.02.2017
 

Songs von Suat Suna

Sortierung: Titel | Jahr
Şarkım sana
Ağla
Aşkın adı
Aşklar biter
Ada boş
Aldırma
Alemin en güzeli
Allah'ından bul
Allah'in dediği olur
Ansızın çektin gittin
Aramıda uçurumlar
Bıktım artık
Bırakma
Babam için
Bana son bir kez gül
Belki
Ben aşkı böyle bilmezdim
Bir ben yapamam sensiz
Bi'tanemdin
Böyle yaşanmaz
Boyun eğmem
Çık hayatımdan
Can dayanır mı
Canım benim
Dayanmaz
Değil
Dermansız aşk
Dönmeyeceğim
Dört yanım hüsran
Düşünme artık geçmişini
Elbet bir gün
Elvada
Elveda
Erguvan yılları
Evi terkettim bugün
Farksız olma
Gecenin sesi
Gel
Gizli sevda
Gözlerin benden Çok uzakta
Gülmedim
Gün doğmadan
Günahsızım
Gurbet bitmez oldu
Güvercin
Hani Sevenler Nerde
Harabe
Hasret fenerleri
Hasretim sana
Hayat bir hata
Haydi gül biraz
Helal etmiyorum
Her aşkın sonu var
Hücre
Inanmam
Kadınımsın
Kaybolan yıllarım
Kör olmuşsun
Korkmazdım
La la la
Leyla
Nasıl nereye kaçsam
Nasip olurmu
Ne yaptım?
Nefessiz
Niye yanımda yoksun
O Lelli
Öksüz kaldım
Olmadı
Olurum kollarinda
Pişmanım
Sabret
Sana haksızlık ettim
Sebepsiz Şarkı
Sen
Sen sev yeter
Sen üzülme yüreğim
Senden başka
Senden önce yoktum
Seni buldum
Seninle olmaz
Sensiz garibim
Sensiz kaldım
Sersefilim
Sev artık
Sevemedin
Sevgi mi aşk mi bu?
Son bir defa
Söyle ne olurdu
Söz geçmiyor artık
Sözüne kanmam
Su Damlası
Sürgünüm
Tanirsin
Unutamadım
Unutulmuyor
Vazgeçmem senden
Yalan değil
Yalanım yok
Yalnız seninle
Yarın gün değil
Yaran yok mu
Yaz yağmuru
Yeri göğü inletsen
Yeter
Yine sevmek
Yolun açık olsun
Zamansız
Zor bulursun

Alben von Suat Suna

10
Aşkın adı
Ansızın çektin gittin
Hasret fenerleri
Leyla
Rüyam ve sen
Sana Haksızlık Ettim
Seni buldum
Sözüne kanmam
Su Damlası
Yapamam sensiz
Yolun açık olsun

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?