SYLVIA VRETHAMMAR

2 Fans
Fans anzeigen

Fan werden


DISCOGRAPHIE SYLVIA VRETHAMMAR
Discographie Singles

TitelLabelRelease
En lärling på våran gårdSonet1969
Vad världen behöver är kärlekenSonet1969
Elefunten, fjärilen och fjuntenCirkus1970
Myggan Marie-LouiseSonet1970
På en öde öSonet1970
Din egen melodiSonet1972
Han gick sin vägSonet1972
Y viva EspañaSonet1973
Eviva EspañaSonet1973
So wie es gestern warIntercord1973
En gammal melodiSonet1973
Hasta la vistaWarner Bros.1975
SambarioMetronome1976
Mach das noch malMetronome1977
Wenn das Wörtchen wenn nicht wär'Metronome1977
Liebe machen (muss nicht Liebe sein)Metronome1978
Der Mann fürs LebenMetronome 1978
Mot alla vindarSonet1980
Tango auf dem TrottoirUltra Phone1981
RicardoPapagayo1983
Samba BrasilPapagayo1987
Na-na-na, nee-nee-nee, no-no-noPapagayo1989
Öppna dina ögonSonet1989
Wenn du da bistPapagayo28.10.1992
Ich kann dir meine Liebe gebenPapagayo15.07.2002
Mamba d'amorPapagayo2003
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
Tycker om dejSonet1969
SylviaSonet1970
Dansa Samba med mejSonet1971
Y viva EspañaPickwick1973
Jag sjunger för dejSonet1973
Eviva EspañaSonet1973
Stardust And SunshineSonet1975
Somebody Loves YouSonet1976
Frei wie Wind und WolkenMetronome1977
Leenden i regnSonet1977
Als wär' nichts geschehenMetronome1978
Chateau SylviaSonet1979
Rio de Janeiro BlueSonet1985
Öppna dina ögonSonet1990
Frau im besten MannesalterPapagayo1990
SpotlightSonet1991
LadylikePapagayo1992
Something My Heart Might SayFour Leaf Clover1995
Faller för dejSonet2002
Samstag NachtPapagayo2002
Sommar! Samba! Sylvia!Sonet2005
ChampagneSonet2006
 
Discographie Alben - Misc

TitelLabelRelease
RicardoPapagayo1992
 

Songs von Sylvia Vrethammar

Sortierung: Titel | Jahr
(I Stayed) Too Long At The Fair
A House Is Not A Home
A Song For You
Ab jetzt soll jeder Tag wie heute sein
Alexander
Alfie
Allt detta och himlen därtill
Alltid tillsammans
Allting förändras utom våren
Als wär' nichts gescheh'n
Amanda
America do sul
An einem Abend im April
Antes que seja tarde
April in Portugal
Att få resa
Att kanske dej förlora
Ay ay ay ay (warum tanzt du nicht mal mit mir?)
Basin Street Blues
Berlin
Berlin, ich komm immer wieder gern mal vorbei
Between The Devil And The Blue Sea
Blackbird
Blåsvart Samba
Bleib bei mir
Början till en sång
Bossa nova
Calypso italiano (Roberto Blanco & Sylvia Vrethammar)
Carioca
Carry That Weight
'C'est la vie' säger Siwan
C'est si bon
Champagne, Champagne
Charlie Brown
Chattanooga Choo-Choo
Chico de mayo
Ciao, ciao bambino
Começar de novo
Copacabana
Cucamonga
Dance The Samba With Me
Dansa Samba med mej
Daydream
Deine Liebe, die Lieder und Wein
Den första förälskelsen
Den snurrar runt
Denise
Der Mann fürs Leben
Der Teufel
Det är mitt liv
Det känns som jag vill dansa
Det ljuva livet
Diamonds Are The Girl's Best Friend
Die Sonne geht auf
Din egen melodi
Dr. Music
Du bist verheiratet
Du gör mej så glad och lycklig
Du musst verrückt sein
Eh la la la la la
Eine Lüge, die man Liebe nennt
Elefunten, fjärilen och fjunten
En gammal melodi
En lärling på våran gård
Estalo de Maracatu
Eviva España
Exclusively For Me
Faller för dej
Fandango
Finally (Ay, Ay, Ay, Ay)
För han e' pianist
For Once In My Life
Först nu kan jag se
Fråga mej
Från mitt fönster
Frank Mills
Frau im besten Mannesalter
Frei wie Wind und Wolken
Gamla stan
Ganz leis' erklingt Musik
Great Day
Hålet i dojan
Hallelujah, I Love Him So
Han flyttar in ...
Han gick sin väg
Harper Valley P.T.A.
Hasta la vista
Hej då-samba
Here's That Rainy Day
Herrliches Kopenhagen
Heut ist heut
Hey There
Hey, Herr Wirt noch ein Bier
Higher And Higher
Hon är en annan nu
How Hight The Moon
I Belong
I en grönmålad båt
I Have The Feeling I've Been Here Before
I skymningen
Ich hab noch einen Koffer in Berlin
Ich kann dir meine Liebe geben
Ich kann nun mal aus meiner Haut nicht raus
Ich weiß was dir fehlt (Freddy Breck / Roberto Blanco / Andy Borg / Sylvia Vrethammar / Margot Eskens / Cindy & Bert)
If You Should Ever Leave Me
I'll Never Get Myself Another Face
In A Mellow Tone
Isn't It A Pity?
Isn't It Romantic
Jag är kvinna
Jag borde säga 'God Natt'
Jag har musiken i blodet
Jag kan leva utan dej
Jag sjunger för dej
Jede Liebe baut sich einen eig'nen Käfig
Just In Time
Just The Way you Are
Kärlekssång
Kropp och själ
Ladylike
Lambada
Lämna mej ifred
Las alas del corazon
Lasta inte mej
Låt dom le
Låt musiken tala
Leenden i regn
Let Me Love You
Let Time Stand Still
Liebe machen (muss nicht Liebe sein)
Lieben Sie Goethe?
Lika bra du går nu
Livet har börjat med dej
Livets fest
Ljumma vindar
Love
Love Is Never Far Away
Love Of My Life
Mach das noch mal
Madalena
Make The River Flow
Mamba d'amor
Måne var mina ögon
Mansgris
Mås för en dag
Maskerade
Mein Friseur
Mexikanische Nächte
Midnight Samba
Mister D.J.
Mit den Augen der Liebe
More Than You Know
Morgonljus
Mot alla vindar
Mrs. Robinson
My Melancholy Baby
Myggan Marie-Louise
Nach Hause
Någon hemma
Na-na-na, nee-nee-nee, no-no-no
När du lämnar mej
När solen går ner
När solregnet föll
Närhet
Nice Work If You Can Get It
Nobody Does It Better
O chêro da Carolina
Och sången föddes
Oh le le, oh la la
Oho, Aha
On The Sunny Side Of The Steet
Öppna dina ögon
Our Anniversary
Our Lovin' Will Grow
På en öde ö
På vårt smekmånadshotell
Parchment Farm
Patati, patata, patatom
Pedros Bananas
Portvakten
Que bonito ê
Regnbågen
Regnbågens färger
Ricardo
Rio de Janeiro Blue
Rosen im Schnee
Runt som ett hjul
Sag nie was von Amore
Sag noch einmal Amor zu mir
Sagan
Samba Brasil
Sambario
Samstag Nacht
Schön war dieser Tag
Sentimental Journey
Shoo-Shoo Baby
Silicon Valley
Sitter här på kajen
So wie es gestern war
Solen, du och jag
Som i en saga
Somebody Knows
Somebody Loves You
Someone Home
Something My Heart Might Say
Stardust
Strangers In The Night
Sweet Georgie Fame
Swingin' In A Hammock
Sylvias Samba
Take Me Back To Piaui
Tango auf dem Trottoir
Tankar och ord
Teach Me Tonight
Thank You Man For Playing That Song Tonight
That's Entertainement
The Beat Goes On
The Best Thing For You
The Candy Man
The Fool On The Hill
The Long And Winding Road
The Man I Love
The Nearness Of You
The Sun And The Water
The Sweet Life
The Way We Are
There Will Never Be Another You
Think About The Good Times We Had
Tingel Tangel
Tipitipitipso (Roberto Blanco / Sylvia Vrethammar / Chor)
Trivialitet
Tycker om dej
Un poco mais
Vackraste paret i världen
Vackraste paret i världen
Vad världen behöver är kärleken
Vår lust var starkare än vi
Varför inte börja da'n med lite kärlek
Vid femton år
Vilken del av nej
Vilken kick de' e'
Vinternatt i Stockholm
Visa till lillebror
Vo bate pa tu
War das derselbe Mann...
Was A Sunny Day
Wenn das Wörtchen wenn nicht wär'
Wenn du da bist
Wenn du mich nicht mehr lieb hast
Wenn er liebt
Who Do You Think You Are?
Wie vom Wind verweht
Y viva España
Yesterday Once More
You Are The Sunshine Of My Life
You Must Be Crazy
You're Nobody Til Somebody Loves You
You've Made Me So Very Happy
Zu spät am Gate
Zusammen

Alben von Sylvia Vrethammar

Als wär' nichts geschehen
Champagne
Chateau Sylvia
Dansa Samba med mej
Eviva España
Faller för dej
Frau im besten Mannesalter
Frei wie Wind und Wolken
Jag sjunger för dej
Ladylike
Leenden i regn
Öppna dina ögon
Ricardo
Rio de Janeiro Blue
Samstag Nacht
Somebody Loves You
Something My Heart Might Say
Sommar! Samba! Sylvia!
Spotlight
Stardust And Sunshine
Sylvia
Trivialitet
Tycker om dej
Y viva España

Die bestbewerteten Songs von Sylvia Vrethammar

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
So wie es gestern war75
Frei wie Wind und Wolken64.83
Ricardo54.2
Trivialitet63.83
Y viva España123.67
Hasta la vista63.33

Die bekanntesten Songs von Sylvia Vrethammar

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Y viva España123.67
So wie es gestern war75
Frei wie Wind und Wolken64.83
Trivialitet63.83
Hasta la vista63.33
Ricardo54.2

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?