TARKAN

1 Fan
Fans anzeigen

Fan werden


DISCOGRAPHIE TARKAN
Discographie Singles

TitelLabelRelease
SimarikIstanbul1997
Bu gece (Kır zincirlerini)Istanbul04.1999
Şıkıdım (Hepsi senin mi?)Istanbul28.06.1999
Bir oluruz yolundaHitit05.2002
BounceUrban24.03.2006
CuppaDMC14.07.2016
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
Yine sensizIstanbul1993
AacayipsinIstanbul06.1994
Ölürüm sanaIstanbul07.1997
TarkanPolyGram1998
KarmaIstanbul07.2001
DuduIstanbul06.2003
Come CloserUrban07.04.2006
MetamorfozDMC12.2007
Adımı kalbine yazDMC29.07.2010
Ahde VefaHitt / DMC11.03.2016
10DMC15.06.2017
 

Tarkan in der österreichischen Hitparade

Singles

TitelEintrittPeakWochen
Simarik02.05.19991412
Şıkıdım (Hepsi senin mi?)15.08.1999401
Bounce07.04.2006435
 
Alben

TitelEintrittPeakWochen
Tarkan25.04.19992212
Come Closer21.04.2006503

Songs von Tarkan

Sortierung: Titel | Jahr
Şıkıdım (Hepsi senin mi?)
Aşk bu değil mi?
Aşk gitti bizden
Acımasız
Acımayacak
Adımı kalbine yaz
Affedin bizi çocuklar
Akşam oldu hüzünlendim ben yine
Arada Bir
Ask
Ay
Bal küpü
Bam Teli
Basina bela olorum
Bekle
Ben senin...
Beni Anlama
Beni çok sev
Bir oluruz yolunda
Biz çocukken
Biz Nereye
Bounce
Bu Şarkılar da olmasa
Bu gece (Kır zincirlerini)
Çantada keklik (Sibel Can & Tarkan)
Çat Kapı
Çay simit
Çok ağladım
Çok ararsın beni
Come Closer
Cuppa
Dedikodu
Delikanli caglarim
Dilli Düdük
Dön Bebegim
Don't Leave Me Alone
Dudu
Durum beter
Enginde yavaş yavaş
Eyvah
Firuze
Gecenin ürkek kanatlarinda
Gelipte halimi gördün mü?
Gitme
Gitti Gideli
Gül döktüm yollarina
Gülümse kaderine
Gün Gibi
Hatasız kul olmaz
Her nerdeysen
Herşey fani
Hodri meydan
Hop Hop
Hüp
Işim olmaz
If Only You Knew
Ikimizin Yerine
I'm Gonna Make U Feel Good
In Your Eyes
Inci tanem
Islak daha islak öp beni
Istanbul Ağlıyor
Just Like That
Kadehinde zehir olsa
Kara bulutları kaldır aradan
Kayıp
Kedi gibi
Kil oldum
Kimdi?
Kir zincirlerini
Kis günesi
Kuzu In Da Club (dj MuftY DJ Mufty Eddy vs. Tarkan vs. 50 Cent)
Kuzu kuzu
Love Speak
Mass Confusion
Mine
Nasıl geçti habersiz
O sevişmeler
Oldu canım, ara beni
Olmaz ilaç sine-i sad pareme
Ölürüm sana
Ona sor
Öp
Over
Pare Pare
Rindlerin akşamı
Salina salina sinsice
Sarıl bana
Selam ver
Sen baskasin
Sen Çoktan gitmişsin
Sevdam tek nefes
Sevdanın son vuruşu
Seviş benimle
Sevmekten kim usanır
Seytan azapta
Shhh
Shikidim
Simarik
Sorma kalbim
Söyleme bilmesinler
Söz verdim
Start The Fire
Tas
Touch
Unut beni
Unutmamali
Usta - Çırak
Uzak
Uzun ince bir yoldayım
Vay Anam Vay
Vazgeçemem
Veda busesi
Verme
Why Don't We (Aman aman) (Tarkan feat. Wyclef Jean)
Yandim
Yetti artik
Yine sensiz
Yolla
İstanbul Ağlıyor
Zeytin gözlüm

Alben von Tarkan

10
Aacayipsin
Adımı kalbine yaz
Ahde Vefa
Come Closer
Dudu
Karma
Metamorfoz
Ölürüm sana
Tarkan
Yine sensiz

Die bestbewerteten Songs von Tarkan

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Mass Confusion64.83
Come Closer54.8
Hüp74.71
Vay Anam Vay64.67
Kuzu kuzu84.62
If Only You Knew64.33
Dudu154.27
Just Like That84.12
Shikidim104
Touch54

Die bekanntesten Songs von Tarkan

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Simarik1593.81
Şıkıdım (Hepsi senin mi?)763.92
Bounce583.09
Bu gece (Kır zincirlerini)283.96
Start The Fire213.76
Dudu154.27
Shikidim104
Kuzu kuzu84.62
Just Like That84.12
Hüp74.71

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?