THANOS KALLIRIS

1 Fan
Fans anzeigen

Fan werden

Komponisten, Texter und Produzenten
Thanos Kalliris, Natalia Germanou

DISCOGRAPHIE THANOS KALLIRIS
Discographie Singles

TitelLabelRelease
Ena chamoglo giá ton AndreaColumbia1998
Ime kalaSony2000
Mésa stis nychtes gyrnáoEros2003
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
Ena pséma gia to télosColumbia1993
Kapio kalokeriColumbia10.1994
Monacha tin psychi souColumbia1996
Fonaxe meColumbia1997
Agapi ora midenColumbia1998
Eonia3112001
Gia chári sou boróV22004
 

Songs von Thanos Kalliris

Sortierung: Titel | Jahr
Agapi kalokerini
Agapi ora miden
Agapoúla mou giá
Alimono
Alla fantastika
Allo den boró
An zitages sygnomi mia fora
Antécho
Apoklistika
Apomakrynese
Argises
Avtos o chimonas
Axizo pio polla
Chilia chronia kanis de zi
Chronia polla
Dakrysméno mou feggári
Den boro
Den echis fygi
Den ime to kaló pedi
Den synithizete i monaxiá
Den tha m'afines (An)
Egó s'agapisa
Egoismos
Ekapsa ta grámmata
Ela fengari mou
Ena chamoglo giá ton Andrea
Ena tsigaro akoma lipon
Ena vivlio
Eonia
Érota, érota mou (Thanos Kalliris & Keti Garbi)
Evtychós
Fantasia
Fevgo
Filaraki pou ise
Fílos + erastís
Fonaxe me an me chriastís
Fovame tis devteres
Gia chári sou boró
Giá sou ke na m'agapas
Giortázo
I anixi den meni pia edó
I orki tis agapis
Ime kala
Ise belás
Ise pantoú
Kapio kalokeri
Katastrofí mou
Katathéto
Ke perímena
Ki oso pernái i ora
Kita me
Kráta éna pséma gia to télos
Láthos mou glykó
Mátia feggária mou
Me isychi synidisi
Mechri chtes
Mésa stis nychtes gyrnáo
Mi me chalas
Mia sygnomi
Min tolmísis
Monacha tin psychi sou
Monaxia mou
Móno na gyrisis
Na míno í na fygo
Nomizis
O paliós ine alliós
O vasiliás pou agapái
Ochi ochi to moro mou
Okeanos
Opou ke na pas
Opou páo s'agapáo
Osa perni o anemos
Oses fores
Oso i gi gyrizi
Ouranio toxo
Páme apópse sinemá
Panta tha'maste mazi
Pes mou giati den milas
Pios
Ponáo
Poso mou lipis
Póso s'agapó
S'agapáo allá
S'agapáo pou na pári!
San
San magnitis
Se misó
Símera léo na tin káno ap'ti douliá
Sópa
Tha periméno
Tha'rthi fora
Ti kríma
To pou sou kyrie odige
To télos pou fovómastan (Thanos Kalliris & Marina Chandrí)
Trena, aeroplana ke vaporia (Thanos Kalliris & Roúla Karomilá)
Trena, aeroplana ke vaporia
Xechnás
Xilina spathia

Alben von Thanos Kalliris

Agapi ora miden
Ena pséma gia to télos
Eonia
Fonaxe me
Gia chári sou boró
Kapio kalokeri
Monacha tin psychi sou

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?