THE AMAZING STROOPWAFELS

1 Fan
Fans anzeigen

Fan werden

DISCOGRAPHIE THE AMAZING STROOPWAFELS
Discographie Singles

TitelLabelRelease
Oude MaaswegSound1981
Ome KobusSound1981
Naar het mooie weerSound1981
Heb meelij JetSound1981
Zo lang gewachtSound1982
DievenwagenSound1982
De andere kantSound1982
Ik ga naar FrankrijkUniverse1983
Hawaii bluesUniverse1983
WaterUniverse1984
Lonesome CowboyUniverse1985
KeesUniverse1986
Hallo BandoengUniverse1986
RadijsQuiko1987
Het vakQuiko1988
Voor de stormQuiko1988
Geen leven op MarsQuiko1989
Eindelijk vrijQuiko1990
FietsenQuiko1990
Zwart NazarethQuiko1990
Ik ben geen manQuiko1991
HousepartyQuiko1991
De haren zestigQuiko1992
 

Songs von The Amazing Stroopwafels

Sortierung: Titel | Jahr
Boontjes
De andere kant
De dakpan
De eerste vlucht
De graaf van Hellevoetsluis
De haren zestig
De natuurlijke kapper
De vlieger
De zandfabriek
Dievenwagen
Eindelijk vrij
Fietsen
Geen leven op Mars
Gezond
Hallo Bandoeng
Hawaii blues
Heb meelij Jet
Het vak
Houseparty
Ik ben geen man
Ik ga naar Frankrijk
Indië terug
It's Just My Hands
Jan Marasyk
Kees
Kolen uit Polen
Laat mij je bunzing zijn
Lonesome Cowboy
Macaroni in de nacht
Mens, durf te leven!
Meubelstuk
Mijn chauffeur
Mooie melodie
Naar het mooie weer
Nachtbioscoop
Ome Kobus
Oude Maasweg
Radijs
Rick rack
Rijbewijs
Stadse fratsen
Tahiti
Verse vis
Vitrages
Voor de storm
Water
Weg restaurant
Willem, word wakker
Willem, word wakker!
You Really Make Me Feel So All Alone
Zo lang gewacht
Zwart Nazareth

Alben von The Amazing Stroopwafels

5
Badmuts verplicht
De straat betaalt
Eeuwige vlam
Fijn kamperen (met moderne vrouwen)
Gaan te ver
Hard voor weinig
Het leven is een feest
In vuur en vlam
Kano's en gevulde koeken
Macaroni in de nacht
Mooi weer
Onbeperkt houdbaar
Strooptocht
Stroopwafel speciaal
The Amazing Stroopwafels (in zee)
Van de straat
Van eigen deeg
Wat een leven! (Live)
Zijpaden

DVDs von The Amazing Stroopwafels

Van Blankenburg tot Zwart Nazareth

Die bestbewerteten Songs von The Amazing Stroopwafels

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Oude Maasweg195.11
Ik ga naar Frankrijk104.5

Die bekanntesten Songs von The Amazing Stroopwafels

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Oude Maasweg195.11
Ik ga naar Frankrijk104.5

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?