TINEKE SCHOUTEN

1 Fan
Fans anzeigen

Fan werden

Komponisten, Texter und Produzenten
Tineke Schouten, Bert Schouten, Chris Lookers, Dick Poons

DISCOGRAPHIE TINEKE SCHOUTEN
Discographie Singles

TitelLabelRelease
Ka, geef de pot es anCNR1982
Lenie uit de TakkestraatCNR1982
Zz Zwiet, zwiet honniebieCNR1983
Vakantie is nie allesCNR1984
Je hebt van die luiCNR1985
SuikerbietenrockCNR1985
Da gebemoeiCNR1987
Smoesies, ArieCNR1988
Hello Folks (Blits)CNR1989
Papa fuum uun piepCNR1991
Zis is mij lijfBunny1994
De violenwalsBunny1995
De Piepsjoo "Wie laf Jerry Springer"Dino1998
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
Zondag in aprilElf Provinciën1974
Lachen en laten lachen (Herman Berkien en Tineke Schouten)Philips1978
Op en top tienCNR1982
Tineke SchoutenCNR1983
WanwoemensjooCNR1983
Tiepies TienCNR1986
Het beste uit TopTien 1 & 2CNR21.03.2005
16 liedjes uit de Tineke Schouten ShowsCNR 
 
Discographie Alben - Best Of

TitelLabelRelease
Hollands GlorieCNR02.08.2004
Hollands Glorie [2010]CNR03.09.2010
 
Discographie Alben - DVD

TitelLabelRelease
S-Miles kado CNR03.2005
ShowiesjooCNR2005
SpiksplinternieuwCNR2006
Posi-TienCNR20.08.2010
 

Songs von Tineke Schouten

Sortierung: Titel | Jahr
06-lijn
Agmed
Alaaf Alaaf Alaaf
Alles zoek ik op in m'n encyclopedie
Artiestenparade (Miss Eddy / Andrea Hazes / Twarres / Luv')
Beestenboel (Herman Berkien en Tineke Schouten)
Bejaardenflat (Tineke Schouten, René Froger, Piet Veerman & Albert West)
Bier blijft bier
Bingo's lotto's
Bloemetje aan de deur
Brief aan de heren van de belasting
Coconuts
Da gebemoei
De 10.000ste bezoekster (Herman Berkien en Tineke Schouten)
De babbelende papegaai
De dood
De drieling (De Baby's)
De eerste schooldag
De eeuwige vrijgezellin
De grootste artiest aller tijden
De kapsalon
De oppas
De overduidelijke luie leerling
De Piepsjoo "Wie laf Jerry Springer"
De telefoniste
De toiletjuffrouw / De zoete inval
De tongbreker (Tineke Schouten & Linda de Mol)
De violenwals
De wijnproefster
Deze eeuw
Dialectenlied (Tineke Schouten, Gerard Cox & Carry Tefsen)
Dolly Daffer
Doorkijkbloes
Etherpiraat "De Babbelende Papegaai"
Etherpiraat "De Babbelende Papegaai" (Mireille Mathieu / Maywood / Nicole / Saskia & Serge / Nana Mouskouri)
Feest op de farm
Flamencolied
Foetsiebah - Marokaanse gastarbeiders-vrouw
Frau Einmahl
Gat in je hand
Golfster
Heeft U ook zo'n oppas thuis
Hello Folks (Blits)
Hof van Eden
Hollandse medley (Tineke Schouten & Marco Bakker)
Holst du die ladio (De Jodelzussen)
Hondenbelasting
Hoogvliegers
Ik kom
Ik weet het nog goed (Tineke Schouten & Kees Brusse)
Ik woon toch zo beroerd
Ik zie ze vliegen
Je hebt van die lui
Jomanda (straol me pilsie effe in)
Ka, geef de pot es an
Kippen
Kippenlied
Klepto-Marie
Kruideniertje
Lange tijd terug
Lenie de Koffiejuf
Lenie uit de Takkestraat
Merkbaar
Met z'n allen
Naaister van de koningin
Niet zonder jou
Nu
Oh Benny, oh Nana (Tineke Schouten & Benny Neyman)
Onkwestbaar
Openingsconférence (Heeft u ook zo'n oppas thuis / Donder op, ga naar je kamer / Frans telefoontje / Sex en drugs en Rock 'n Roll)
Openingslied (Op en top Tien)
Openingslied (Tiepies Tien)
Operette Medley (Tineke Schouten & Marco Bakker)
Papa fuum uun piep
Poelekie
Prima Donna
Roken
Roken / Rokerslied
Showbizz
Skating Dolly
Slotlied (Op en top Tien)
Smoesies, Arie
Strijd tegen de lijn (Rita Corita, Mimi Kok, Tineke Schouten & Marjolein Sligte)
Suikerbietenrock
't Papagaajelied
't Tiroler Jodellied
Tep. doe net als wij (Blits)
Typiste
Vakantie
Vakantie is nie alles
Vakantie, hou op, schei uit
Vakantietragedies
Vlekken
Voor elke man
Wat 'n weer hè (Herman Berkien en Tineke Schouten)
Why, Why, Why
Wie dacht je kwam ik daar tegen
Wintersport
Zis is mij lijf
Zondag in april
Zussen (Tineke Schouten & Anita Meyer)
Zuster Pot
Zz Zwiet, zwiet honniebie

Alben von Tineke Schouten

16 liedjes uit de Tineke Schouten Shows
Goed getroffen
Het beste uit TopTien 1 & 2
Hollands Glorie
Hollands Glorie [2010]
Lachen en laten lachen (Herman Berkien en Tineke Schouten)
Op en top tien
Posi-Tien
Steeds opnieuw
Tien met een gniffel
Tiepies Tien
Tineke Schouten
Wanwoemensjoo
Zondag in april

DVDs von Tineke Schouten

Posi-Tien
Showiesjoo
S-Miles kado
Spiksplinternieuw
Top Tien - 1
Top Tien - 2

Die bestbewerteten Songs von Tineke Schouten

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Zz Zwiet, zwiet honniebie64.67
Lenie uit de Takkestraat73.57
De babbelende papegaai63
Da gebemoei53

Die bekanntesten Songs von Tineke Schouten

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Lenie uit de Takkestraat73.57
Zz Zwiet, zwiet honniebie64.67
De babbelende papegaai63
Da gebemoei53

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?