TOMAS LEDIN

4 Fans
Fans anzeigen

Fan werden

Links
Offizielle Seite  http://www.tomasledin.com/


DISCOGRAPHIE TOMAS LEDIN
Discographie Singles

TitelLabelRelease
Då ska jag spelaRCA1972
Minns du HollywoodPolydor1977
Det ligger i luftenPolydor1979
Not Bad At AllPolar1979
Just nu!Polar1980
Sensuella IsabellaPolar1981
Never Again (Tomas Ledin & Agnetha Fältskog)Polydor05.09.1982
Kärleken är som en studsande bollPolar1982
Sommaren är kortPolar1982
What Are You Doing Tonight?Polydor02.06.1983
Det finns inget finare än kärlekenPolar1983
Don't Touch That DialPolar1984
Svenska flickorPolar1985
Another SummernightRecord Station1988
Crazy About YouThe Record Station / TATI1988
Keep Your Eyes OpenThe Record Station / TATI1989
Änglamark (Artister För Miljö)Det Naturliga Steget1992
Nyckeln till digThe Record Station / TATI1993
En man som älskarAnderson2003
Vi är på gång - VM 2006Universal17.05.2006
Gilla lägetUniversal2006
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
Tillfälligheternas spelRecord Station1990
Du kann lita på migRecord Station1993
TAnderson1996
Djävulen och ängelnAnderson2000
Hela vägenAnderson2002
Med vidöppna fönsterAnderson03.03.2004
PlektrumUniversal15.06.2006
500 dagar om åretUniversal10.06.2009
Höga kustenUniversal25.10.2013
 
Discographie Alben - Best Of

TitelLabelRelease
Ett samlingsalbum 1990Record Station1990
40 år 40 hits: Ett samlingsalbum 1972-2012Universal19.06.2012
 

Songs von Tomas Ledin

Sortierung: Titel | Jahr
You've Got To Be Kidding
(Vad gör du med mig) Louise
500 dagar om året
A Little Love
A lu oäten
Abborrgrundet
Action
Agent Of Love
Alldeles för lätt
Allt för dig
Alltid en vän i mig
Änglamark (Artister För Miljö)
Änglar i snön
Annorlunda
Another Summernight
Ansikte
Är du förvånad
Är du min kvinna
Ärligt talat
Atlantkustens kyliga smekning
Att inte göra någonting alls
Balladen om djävulen och ängeln
Balladen om kapten Magnus Berlin
Balladen om Ohlin
Bara miles Blåa toner hänger kvar
Bjurö Klubb
Blå blå känslor
Black Night, The Faker
Body
Both Sides Of The River
Bröllopsvisa
Captured
Charlie Chaplin
Come Home To Me
Crazy About You
Då ska jag spela
Dagen efter minnenas gård
Dansa i neon
Dansa, dansa
De-danz-danz-danz-de-danza
Delad strid känns lättare
Den älskades sömn
Den jag kunde va (Till Björn Afzelius)
Den stora tystnaden
Den största lyckan
Det är säkert värt ett försök
Det blir inte alltid som man tänkt sig
Det finns inget finare än kärleken
Det finns nätter
Det händer så lätt
Det här har aldrig hänt
Det ligger i luften
Det spänner och bränner
Det var ingenting allvarligt
Din vän i alla fall
Don't Touch That Dial
Du har verkligen rätt, Agneta
Du kan lita på mig
Du och jag och sommaren
Du om någon borde veta
Du tänder mig
Dyningar
Efter vinter kommer vår
En dag på stranden
En del av mitt hjärta
En för att sova
En gång till
En hel och lycklig man
En lång väg tillsammans
En målning av Helmer Osslund
En man som älskar
En sak
En samlingsmix
En vind av längtan
Ensam om natten
Ett vykort med palmer på
Eulalias mamma
Everybody Wants To Hear It
Fåglarna flyger högre i år
Fantasi
Festen har börjat
Följ med mig
Follow The Highway
För dina ögons skull
Forget About Dancing
Forgive Me
Fortfarande
Ge mig nyckeln till din dörr
Genom ett regnigt europa
Gilla läget
Gott folk
Hade du glömt
Håll om mig en sista gång
Håll ut
Hammarn unner bönninga
Här kommer den nya tiden
Här kommer morgonen
Här under sommarhimlen
Heaven Tonight
Hej mitt liv
Hela huset sov
Hela vägen för din kärlek
Helt galen i dig
Hjärtats rytm
Höga kusten
Hon gör allt för att göra mig lycklig
Hopp (om en ljusare värld)
Höstvals
Hur ska jag kunna nå dig
I Love You
I natt är jag din
I skuggan på Café de France
If We Could Do It All Over
In The Middle Of Nowhere
Innan morgonen kom
Inte en chans
It's So Hard To Keep That Fire Burning
I've Been Waiting For The Summer
I've Got Something
Ja' ville va'
Jag är trött
Jag kan se dig nu
Jag kanske inte säger det så ofta
Jag vet inte varför
Jag vill ha dej
Just Another Fool
Just For The Fun
Just nu!
Kanske kvällens sista dans
Känslorna som försvann
Kärlek på jobbet
Kärleken är som en studsande boll
Kärlekens anletsdrag
Keep It Up
Keep Your Eyes Open
Knivhuggar-rock
Kom lite närmare
Kom tillbaka
Kungen av Cala Bassa
Kvinnan som skulle förändra mitt liv
Kyss mig som du gjorde då
La Floridita
Lata dagar glider förbi
Lay It All Down
Lay Me Your Body Down
Lek med mig
Lika hopplöst förälskad
Listen To Your Heart
Living With The Bomb
Ljuvliga minnen
Looking For A Good Time
Louise
Love Me Like You Used To
Lovemaker
Lovers Come Easy
Loving You Is Like Chasing A Dream
Luftballongen
Lura gärna nå'n annan
Lyckligt berusad av dig
Mademoiselle
Man brukar vänta på bussen
Medelklassens okrönta kungar
Midsommarafton i Himalaya
Min farfar gick i tåget
Mina bästa dagar
Mina ögons färg
Minns du Hollywood
Naken
När fullmånen slösar med sitt
När kärleken kom
När solen går ner
Natten är ung
Nattvargar
Never Again (Tomas Ledin & Agnetha Fältskog)
Noja
Not Bad At All
Nothing In Between
Nyckeln till dig
Om så bara för en kväll
Only One
Open Up
På vingar av stål
Red Lips
Regnbågens människor
Restless Mind
Right Now
Russian Roulette
Rymdpromenad
Säj inte nej om du menar ja
Sakta kommer ljuset
Samma visa (jag ror, jag ror, jag ror)
Sången om en kvinna och en man
Sånger att älska till
Sanningen
Se mej rakt i ögonen
Sensuella Isabella
Set The World On Fire
She's In Love With My Best Friend
Släpp hästarna fria
Snart
Snart tystnar musiken
Somethings Missing
Sommaren är kort
Stanna
Svenska flickor
Ta av dej masken
Ta mej
Take Good Care Of Your Children
Taken By Surprise
Taxi taxi
The Only One
The Sun's Shining In The Middle Of The Night
There's No End To Our Love
Tillfälligheternas spel
Too Many Days
Under resans gång
Under resans gång (del 2)
Ut på stan
Ut på vägarna igen
Utslagen man
Vad är det som händer
Vår egen sång
Varje steg för oss närmare varann
Vattnet låg lugnt och solen den sken
Vem kunde Ana
Vem tänder stjärnorna
Vi är på gång
Vi är på gång - VM 2006
Vi är vårt land
Vi drev hjälplöst
Vi såg ensamheten gå omkring
Vi ska gå ut i kväll
Vi ska gömma oss i varandra
Vintra upp på landet
Wait For Me
We Are The Rock'n Roll Brothers
What Are You Doing Tonight?
What Are You Waiting For
What Would You Do
Who's That Lucky Guy
Y me sorprendio

Alben von Tomas Ledin

40 år 40 hits: Ett samlingsalbum 1972-2012
500 dagar om året
Captured
Djävulen och ängeln
Down On The Pleasure Avenue
Du kann lita på mig
En galen kväll
Ett samlingsalbum 1990
Fasten Seatbelts
Festen har börjat - ett samlingsalbum 1972-2001
Gränslös
Hela vägen
Hjärtats rytm
Höga kusten
I sommarnattens ljus
Inte ett moln så långt ögat kan nå
Knivhuggar rock
Livs levande Ledin 2015
Lookin' For A Good Time
Med vidöppna fönster
Natten är ung
Plektrum
Restless Mind
Sånger att älska till 1972-1997
Spår - 133 sånger 1964-2014
T
Tagen på bar gärning - Live
The Human Touch
Tillfälligheternas spel
Tomas Ledin
Ut på stan
Vuodet 1972-2000 Åren

Die bestbewerteten Songs von Tomas Ledin

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
En del av mitt hjärta95.44
I natt är jag din55.4
Hon gör allt för att göra mig lycklig95.22
Släpp hästarna fria55.2
Sommaren är kort85.12
Det finns inget finare än kärleken75
Minns du Hollywood65
Vi är på gång54.8
Håll ut54.6
Sensuella Isabella64.5

Die bekanntesten Songs von Tomas Ledin

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Never Again (Tomas Ledin & Agnetha Fältskog)364.17
Just nu!214.1
En del av mitt hjärta95.44
Hon gör allt för att göra mig lycklig95.22
Sommaren är kort85.12
Det ligger i luften84.12
Det finns inget finare än kärleken75
500 dagar om året74.29
Minns du Hollywood65
Sensuella Isabella64.5

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?