TOONTJE LAGER

1 Fan
Fans anzeigen

Fan werden

Komponisten, Texter und Produzenten
Bert Hermelink, Toontje Lager, Gerard de Braconier

DISCOGRAPHIE TOONTJE LAGER
Discographie Singles

TitelLabelRelease
Ja verrekAriola1979
Achter de wolkenAriola1980
Net als in de filmKillroy05.1982
Ben jij ook zo bangKillroy09.1982
Zoveel te doenSky02.1983
Stiekem gedanstSky05.1983
Vroeg of laatSky08.1983
Alle dagen dorstSky01.1984
Niemand die het weetSky06.1984
Als ik 'n meisje wasSky1985
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
Toontje LagerAriola1980
Erop of eronderKillroy06.1982
Stiekem dansenSky05.1983
Even goeie vriendenSky06.1984
 
Discographie Alben - Best Of

TitelLabelRelease
De beste van Toontje LagerSky1984
Hollands GlorieCNR05.05.2003
Alle 40 goedTelstar / T224.02.2012
 
Discographie Alben - Box

TitelLabelRelease
De jonge jaren van Toontje LagerTelstar19.09.2008
 

Songs von Toontje Lager

Sortierung: Titel | Jahr
008
Achter de wolken
Alle dagen dorst
Als ik 'n meisje was
Als je wakker wordt
Altijd blauw
Amigo
Ben jij ook zo bang
Bruine ogen
Casanova
Contactrock
Dat hou je toch
De deur staat altijd op een kier
De glimlach van een kind
Fijn na de dood
Greetje
Hart van goud
Het beest in mij
Het doet pijn
Het nut van volle maan
In gedachten
Ja verrek
Kiezen op elkaar
Laat ze maar
Lente in Twente
Lulkoek en ei
Morgen misschien
Net als in de film
Niemand
Niemand die het weet
Niks na de dood
Nooit meer zeuren
Nul nul acht
Reperteer
Stiekem gedanst
Strip
Van alles van haar
Verdriet in het verschiet
Viel die maar
Vies weer
Vorige week
Vroeg of laat
Waar ligt de grens?
Weet je wat pas erg is
Zeg me dat ik droom
Zo is dat
Zoveel te doen

Alben von Toontje Lager

Alle 40 goed
De beste van Toontje Lager
De jonge jaren van Toontje Lager
Erop of eronder
Even goeie vrienden
Hollands Glorie
Stiekem dansen
Toontje Lager

Die bestbewerteten Songs von Toontje Lager

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Stiekem gedanst135.08
Zoveel te doen95
Vroeg of laat54.8
Net als in de film114.09
Ben jij ook zo bang103.9

Die bekanntesten Songs von Toontje Lager

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Stiekem gedanst135.08
Net als in de film114.09
Ben jij ook zo bang103.9
Zoveel te doen95
Vroeg of laat54.8

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?