TRIANTAFILOS

1 Fan
Fans anzeigen

Fan werden


DISCOGRAPHIE TRIANTAFILOS
Discographie Singles

TitelLabelRelease
Vlépo káti óniraColumbia1996
MonachósColumbia1998
Mia zoí (Triantafilos & Irini Merkouri)Columbia2002
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
Vlepo kati oniraColumbia1997
Grámmata ki afierósisColumbia1998
I agápi den pernáiColumbia1999
Min argisColumbia2000
Afiste minymaColumbia2001
Pa mena ise esyColumbia2002
Mazi xanaColumbia07.2003
KalyteraAlpha2004
Sto dikó mou stathmóAlpha2008
 

Songs von Triantafilos

Sortierung: Titel | Jahr
12 xenihtia
Afiste minyma
Afto pou xero
Aganáktisa
Agapimeni
Aggeloudi mou
Amártima
Amfivalo
An perásis tin pórta
Aneveno Thessaloniki
Apoklistiká
Ase me
Asto mi me chalas
Avtó mou elipe
Chanome sta dyo sou matia
Chronia polla yia ta genethlia sou
De me xeris de se xero
Den boró na xekolliso
Den ine pórta i psychí
Den xéro ti thélo
Diálexe
Dyo anthropi xeni
Eftychia
Egó ime esy
Ela ómos pou den pernái
Ela pou s'agapao
Enantion mou
Enas katharos egoismos
Entelós tichea
Esy den pernis apó lógia
Esy i mia
Etsi ki allios
Giá mena ise esy
Gia proti mou fora
Grámmata ki afierósis
I agapi den niazete
I fíli (Triantafilos & Kóstas Dóxas)
I kardiá tha mini edó
Ime mónos
Ine vradia
Kalytera
Kalytera na péthena
Káti xéchases
Ke se rotao
Ki an sygnómi zitás
Ki egó to xéro ki esy to xéris
Kráta Me
Krata ta ola
M'áfise... cháthike (Triantafilos & Dionysis Shinás)
Mavra matia
Mazi xana
Me pió skeptiko
Meta apo sena
Mi fygis - epilogos
Mi gyrisis xana (Natasa Theodoridou feat. Triantafilos)
Mi me psaxis
Mi me trypas san to triantafilo
Mi mou kles
Mia zoí (Triantafilos & Irini Merkouri)
Miazis san oniro
Min argis
Mine
Mine lipon
Monachós
Moró mou
Na m'agapas
O iroas sou
Opos thés
Oso ke na thélo
Oso zo
Pali kala
Parapono mou
Paresthisis
Periptosi mou
Piá nomizis oti ise
Pino kapnizo
Piós
Pios sou ipe
Pios tha s'akousi vre kardiá
Pónesé me
Pos
Pos fevgis étsi
Posa echoume perasi
Póso mou lipis
Pou na ise
Pou na ise tóra
Pou pa'ne to koritsi mou
Protimó
Psemmata lei
Psevtika
San trelos s'agápo
Se dyo leptá
Se oria trela
Se piá parigoriá
Sichora me
Spáo ta rológia
Spásta
Stáchti
Stenochoriése
Stin prosefchí sou
Sto dikó mou stathmó
Sygnómi
Ta chromata tou dilinou
Ta vrádia pou échasa
Tha epimeno
Tha se perimeno
Tha ziso opos thélo
Thelo na gnoriso kapia
Ti de tha' dina gia sena
Ti thélis na sou po
Ti zitás
To filotimo sou
Tóra se thélo edó
Triti méra
Triti porta
Typsis
Vlépo káti ónira
Xéchases
Xenychtis

Alben von Triantafilos

Afiste minyma
Grámmata ki afierósis
I agápi den pernái
Kalytera
Mazi xana
Min argis
Pa mena ise esy
Sto dikó mou stathmó
Vlepo kati onira

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?