V.O.F. DE KUNST

1 Fan
Fans anzeigen

Fan werden


DISCOGRAPHIE V.O.F. DE KUNST
Discographie Singles

TitelLabelRelease
SuzanneCBS09.1983
Oude liefde roest nietCBS12.1983
Suzanne (Deutsche Version)CBS1983
'k Wil niet met een ander dansenCBS03.1984
Susanna (The Art Company)CBS1984
Zeven dagen in bedCBS1984
Het is beter zoCBS1984
Eileen (The Art Company)EMI1985
Get It Out Of Your Head (The Art Company)CBS1985
This Is Your Life (The Art Company)EMI1985
I Wanna Know Who They Are (The Art Company)EMI1986
Één kopje koffiePolydor06.1987
Waar heb ik jou meer gezienPolydor09.1987
Retour SneekPolydor12.1987
One Cup Of Coffee (The Art Company)Polydor1987
Langzaam maar zekerPolydor10.1988
Onderweg naar jouPolydor01.1989
Speciale aanbieding (Het Goede Doel & V.O.F. De Kunst)Polydor04.1989
Dikkertje DapEmpire04.1991
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
Maandagmorgen 6:30CBS1983
Een jaar later......CBS1984
Get It Out Of Your Head (The Art Company)CBS1984
"Oops!" (The Art Company)EMI1985
Onbeperkt houdbaarPolydor1987
Open huis in ArtisPolydor1988
 
Discographie Alben - Best Of

TitelLabelRelease
SuzanneCBS1992
Een kopje koffieDisky2001
Oude liefde roest nietDisky2001
 

V.O.F. De Kunst in der österreichischen Hitparade

Singles

TitelEintrittPeakWochen
Susanna (The Art Company)01.09.198428

Songs von V.O.F. De Kunst

Sortierung: Titel | Jahr
1.000.000 Voices (The Art Company)
17 hoog
1983
A Life Like Yours (The Art Company)
All Day All Night (The Art Company)
Als alles fout gaat
Als ze lacht
Berlijn
Blij dat ik mezelf nog ken
Brando
Buren
De laatste meters
De trein bleef staan
Dearly Beloved (The Art Company)
Dikkertje Dap
Één kopje koffie
Eileen (The Art Company)
Engtevrees
Get It Out Of Your Head (The Art Company)
Grootse plannen
Het bloed kruipt (VOF De Kunst)
Het is beter zo
Het voordeel van de twijfel
Hoog
Hou 't vast
I Can See A Future (The Art Company)
I Don't Wanna Be Without You (The Art Company)
I Wanna Know Who They Are (The Art Company)
If This Is Love (The Art Company)
Ik ben lekker stout
Im elften Stock
Immergerade aus
Jambo
Japie
'k Wil niet met een ander dansen
Kon ik maar naar je toe
Krokodil in bed
Langzaam maar zeker
Lekker zappen
Let Me Hear You (The Art Company)
Maandagmorgen 6:30
Marianne (The Art Company)
Marjolein
Maybe Tomorrow (The Art Company)
Mr. Average (The Art Company)
Oh, Yes I Know (The Art Company)
Onderweg naar jou
One Cup Of Coffee (The Art Company)
Oops (The Art Company)
Opeens
Oude liefde roest niet
Pas goed op
Princesses lointaines
Retour Sneek
Rien ne va plus
She's There (And I Know She Cares) (The Art Company)
Simon (The Art Company)
Speciale aanbieding (Het Goede Doel & V.O.F. De Kunst)
Susanna (The Art Company)
Suzanne
Suzanne (Deutsche Version)
't Voordeel van de twijfel
The 17th Floor (The Art Company)
This Is Your Life (The Art Company)
Tips
Tot het overgaat
Tweede hart
Volgend weekend
Vrije relatie
Waar heb ik jou meer gezien
Waar moet ik naar toe
Waarom
Wat 'n gedoe
Wat nou
Zeg "nee"
Zeven dagen in bed

Alben von V.O.F. De Kunst

"Oops!" (The Art Company)
2(013)
De allerleukste VOF De Kunst box
De Griezel CD
De kerstboom spreekt
De Kunst Live
De lapjeskat + meer bekende TV-liedjes van Annie M.G. Schmidt
De leeuw is los - De leukste dierenliedjes van Annie M.G. Schmidt
De nette man
Dikkertje Dap - Bekende TV-Liedjes van Annie M.G. Schmidt
Een jaar later......
Een kopje koffie
Get It Out Of Your Head (The Art Company)
Het VOF de Kunst Sinterklaas muziekspel!
Ik ben lekker stout
Liedjes en verhaaltjes over sinterklaas! (VOF De Kunst)
Liedjes uit Sesamstraat
Maandagmorgen 6:30
Muziek op schoot - De 25 allerleukste en bekendste kinderliedjes!
Onbeperkt houdbaar
Op stap - Liedjes voor onderweg
Open huis in Artis
Oude liefde roest niet
Sinterklaasfeest met V.O.F. De Kunst
Sinterklaasfeest met V.O.F. De Kunst - Deel 1 + 2
Sinterklaasfeest met V.O.F. De Kunst - Deel 2
Suzanne
We gaan op vakantie

Die bestbewerteten Songs von V.O.F. De Kunst

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Suzanne254.48
Retour Sneek54.4
Oude liefde roest niet124.33
Waar heb ik jou meer gezien64.33
Susanna (The Art Company)673.84
Één kopje koffie213.81
Speciale aanbieding (Het Goede Doel & V.O.F. De Kunst)53.8
Suzanne (Deutsche Version)93.56

Die bekanntesten Songs von V.O.F. De Kunst

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Susanna (The Art Company)673.84
Suzanne254.48
Één kopje koffie213.81
Oude liefde roest niet124.33
Suzanne (Deutsche Version)93.56
Waar heb ik jou meer gezien64.33
Retour Sneek54.4
Speciale aanbieding (Het Goede Doel & V.O.F. De Kunst)53.8

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?