WILLEKE ALBERTI

1 Fan
Fans anzeigen

Fan werden


DISCOGRAPHIE WILLEKE ALBERTI
Discographie Singles

TitelLabelRelease
Tom PillibiPhilips1960
Bij de halte van lijn 9Philips1961
Ciao VeneziaPhilips1962
Maar 't meeste hou ik toch van jouPhilips1962
NormanPhilips1962
Nee jongen ik trouw niet met jouPhilips1963
Uno per tutte (Willy & Willeke Alberti)Philips1963
Perchè, perchèPhilips1963
Mijn dagboekPhilips1964
De winter was langPhilips1964
SpiegelbeeldPhilips1964
Sabato sera (Willy & Willeke Alberti)Philips1964
Un bacio piccolissimo (Willy & Willeke Alberti)Philips1964
Morgen ben ik de bruidPhilips1965
Altijd (Willy & Willeke Alberti)Philips1965
My Diary Of LovePhilips1965
Al was ik koninginPhilips1965
TalismanPhilips1965
Elke dag denk ik aan zondagPhilips1965
Stille nacht, heilige nacht (Willy en Willeke Alberti)Philips1965
Omdat ik zoveel van je hou (Willy & Willeke Alberti)Philips1965
Als vrouwPhilips1966
WaardeloosPhilips1966
Jij (jij alleen)Philips1966
's Avonds bij jouPhilips1967
You And MePhilips1967
Eenzaam hartPhilips1967
Het begon tussen rozenPhilips1967
Dat afgezaagde zinnetje (Willy & Willeke Alberti)Philips1967
DaniëllePhilips1968
Vlinder van een zomerPhilips1968
Zijn eigen wonderPhilips1969
Een reisje langs de Rijn (Willy & Willeke Alberti)Philips1969
Klop klop halloPhilips1970
Een kind kijkt ons aanPhilips1970
De oude pianoPhilips1971
Sla, tomaten en radijsjesPhilips1971
Zal ik gaan dansen?Philips1973
Als je komt dan zal ik thuis zijnPhilips1974
Een heel gelukkig kerstfeest (Bonnie, Ronnie, Ciska, Nico, Willeke, Harmen, Ome Jan)Philips1975
Telkens weerPhilips1975
CarolientjePhilips1977
Wie komt er in m'n hokjePhilips1978
Kerstmis op zee (Willy & Willeke Alberti)Philips1978
Het oude huisPhilips1980
BabaloPhilips1980
Veel te langPhilips1980
Het is nog niet voorbijAriola1982
Maar vanavondAriola1982
Niemand laat zijn eigen kind alleen (Willy en Willeke)Ariola1982
Lachen, beetje huilen (Willy en Willeke)Ariola1983
Zonder een woord (Willy & Willeke)Ariola1984
Mijn hoofd weer op je schouderAriola1985
Vrienden blijven doen we altijd (André van Duin & Willeke Alberti)Qualitel1987
Samen zijnQualitel1987
Ik mis die tijd van toenQualitel1987
Mijn droomPolydor1990
Gebabbel / Vlieg met me mee (live) (Paul de Leeuw & Willeke Alberti / Paul de Leeuw)VARAgram1992
Het wijnfeestDino1993
Groetjes uit RioDino1993
Waar is de zonDino1994
Allereerste keerDino1998
Jij hoort bij mijDino1999
Er komt een dag...Brigadoon2001
Niemand laat zijn eigen kind alleen (Christoff & Willeke Alberti)ARS28.02.2011
Overdag KarelSony05.08.2016
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
Dit ben ikAriola1982
'n Beetje mazzelDino1993
Zomaar mijn dagDino1994
Op dit momentDino15.11.1996
Zeilen op de windDino10.1998
't Komt allemaal goedBrigadoon23.11.2001
Heb ik vandaag al gezegd...NRGY22.09.2006
 
Discographie Alben - Best Of

TitelLabelRelease
Het mooiste vanMercury07.07.1989
Liefde is...Polydor08.12.1989
Toen en nuDino25.11.1994
Haar grootste successenDino1997
Haar allergrootste successenDP01.10.2001
Favorieten van toenCCM11.11.2002
Haar liedjesDino25.03.2005
100 mooiste liedjes van Willy & Willeke Alberti (Willy & Willeke Alberti)USM18.01.2008
65 - Een muzikaal spiegelbeeldUSM19.02.2010
 
Discographie Alben - Misc

TitelLabelRelease
EssentialDino24.06.2011
 
Discographie Alben - DVD

TitelLabelRelease
Willeke Alberti zingt Liedjes van Marleen uit De Kleine WaarheidUniversal2006
 

Songs von Willeke Alberti

Sortierung: Titel | Jahr
A la buenos de Dios (Willy & Willeke Alberti)
Achter de horizon
Al huil ik dan, ik ben blij
Al was ik koningin
Alleen voor jou
Allereerste keer
Als ik je fluiten hoor
Als ik je zie
Als ik naar je kijk
Als je komt dan zal ik thuis zijn
Als vrouw
Altijd (Willy & Willeke Alberti)
Arrivederci amore mio (Willy & Willeke Alberti)
Auf wiederseh'n, mein Liebling
Avond (Willeke Alberti & Boudewijn de Groot)
Babalo
Bij de halte van lijn 9
Blijf bij mij
Bobby's brommer
Carolientje
C'est la vie
Champagne
Chi-ri-bi-ri-bin-pom-pom-pom-pom (Willy & Willeke Alberti)
Ciao Venezia
Claudia
Dan pas
Daniëlle
Dans me gek (Willeke Alberti & Ramses Shaffy)
Dans me gek
Dat afgezaagde zinnetje (Willy & Willeke Alberti)
De glimlach van een kind (Willeke Alberti & Johnny de Mol)
De glimlach van een kind (Willy & Willeke Alberti)
De herdertjes lagen bij nachte (Willy en Willeke Alberti)
De herfst van m'n leven
De liefde van je vrienden
De Meer (is niet meer) (Willeke Alberti & Michael van Praag)
De natuur
De oude piano
De sauna
De toto ton (Willy & Willeke Alberti)
De verkeerde rij
De weerman
De winter was lang
Déjà-vu
Di baci
Dicht bij jou
Dicht bij mij
Die middag in maart
Die wereld ken ik niet
Die zomerdag
Diep in mijn hart
Draai je je om
Dromen
Duizenden dingetjes
Een beetje mazzel
Een dansliedje deint
Een engel misschien
Een heel gelukkig kerstfeest (Bonnie, Ronnie, Ciska, Nico, Willeke, Harmen, Ome Jan)
Een kind kijkt ons aan
Een pet of een hoed
Een reisje langs de Rijn (Willy & Willeke Alberti)
Een rondje van Ko
Een ster zoals jij (Wolter Kroes & Willeke Alberti)
Een stip op de aardbol
Een teken aan de wand
Een wilde nacht
Eén, drie, vier, vijf, zes
Eenmaal komt de dag
Eenzaam hart
Elke dag denk ik aan jou
Elke dag denk ik aan zondag
Er komt een dag...
Er stond een regenboog boven het meer
Even maar
Feliz Navidad
Ga mee naar het strand
Gaten in de maan
Gebabbel (Paul de Leeuw & Willeke Alberti)
Geluk door de giro
Goudkust
Groetjes uit Rio
Had
Had 't maar even gezegd
Happy, Happy, Happy
Harlekijntje (Willy & Willeke Alberti)
Hé, niet zoenen op het zebrapad
Heb ik vandaag al gezegd...
Hee zee
Heimwee
Herinnering
Het Amsterdamse bos
Het begon tussen rozen
Het duel
Het hutje bij de zee (Willy & Willeke Alberti)
Het is nog niet voorbij
Het komt allemaal goed
Het lelijkste meisje van de klas (verboden vrouwtje)
Het mooiste van
Het oude huis
Het regent
Het verhaal van de twee eiken
Het wijnfeest
Het zal nooit meer zo zijn
Het zou een leugen zijn
I Dream Of You
Iedere dag met jou
Iemand die van je houdt
Ik ben altijd bang
Ik ben ik
Ik ben zo toe aan samen
Ik heb zo vaak aan Amsterdam gedacht
Ik hou van je (Twee op de wip)
Ik hou zoveel van jou
Ik huil wel als je weg bent
Ik kan je niet vertellen
Ik ken hem te goed (Willeke Alberti & Simone Kleinsma)
Ik mis die tijd van toen
Ik pak je in en neem je mee
Ik voel jouw tranen
Ik zie met mijn ogen dicht
Ik zou niet anders kunnen
Ik zou wel eens willen weten
In m'n dromen
In naam van de lente
Italiano (Willy & Willeke Alberti)
Jantje beton
Je eerste liefde blijft je altijd bij
Je eigen gang
Jij
Jij (betekent meer)
Jij (jij alleen)
Jij en ik zijn samen één
Jij en ikke (Willy & Willeke Alberti)
Jij hoort bij mij
Jij wordt wel anders
'k Wist niet dat liefde zo mooi kon zijn
Kerels na elf uur (Willeke Alberti & Seth Gaaikema)
Kermis
Kerst in een tehuis (Willy & Willeke Alberti)
Kerstavond
Kerstmis op zee (Willy & Willeke Alberti)
Klop klop hallo
Kom terug, m'n jongen
Kus me met je ogen
Laat me gaan
Laat ons dansen
Lachen, beetje huilen (Willy en Willeke)
Land van herkomst
Lang geleden
Lekker belangrijk
Liefde alleen (Willy & Willeke Alberti)
Lieve kind
Luna luna luna (Willy & Willeke Alberti)
Maar 't meeste hou ik toch van jou
Maar vanavond
Madameke Verpoorte
Meisjes van 13
Met de ogen van een kind
Met een woord van jou (Willeke Alberti & Tony Neef)
Met kerst wil ik bij jou zijn
Met 'n ster van zilverpapier
Met pijl en boog
Midi midinette
Mijn dagboek
Mijn droom
Mijn hoofd weer op je schouder
Mijn liefdesliedje
Mijn wereld
Mijn wereld (André van Duin & Willeke Alberti)
Misschien
Moeder hoe kan ik je danken? (Willy & Willeke Alberti)
Moederlief (Willy & Willeke Alberti)
Mooi is de morgen
Morgen ben ik de bruid
My Diary Of Love
'n Beetje liefde voor allemaal
'n Kleinigheid zegt soms veel
Nederland, oh Nederland
Nee jongen ik trouw niet met jou
Neem me zoals ik ben
Nergens aankomen
Net alsof er niets gebeurd is
Niemand laat zijn eigen kind alleen (Willy en Willeke)
Niemand laat zijn eigen kind alleen (Christoff & Willeke Alberti)
Niemand laat zijn eigen kind alleen (André Hazes & Willeke Alberti)
Niemand mag iets aan me merken
Non costa niente (Willy & Willeke Alberti)
Norman
Nu mag je slapen gaan
O Nederland Oranjeland
Ogen van een kind
Om niet alleen te zijn (Willeke Alberti & Jenny Arean)
Omdat ik zoveel van je hou (Willy & Willeke Alberti)
Ome Jan
Ons moment
Op die dag in de zon
Op dit moment
Op een plein in Venetië (Willy & Willeke Alberti)
Op is op
Overdag Karel
Paarse seringen (Willy & Willeke Alberti)
Pardon, mon amie
Perchè, perchè
Prettige kerst en een goed begin (Bonnie, Ronnie, Ciska, Nico, Willeke, Harmen, Ome Jan)
Rickie
Ritornerà (Wanneer zie ik je weer)
Rozen, tien rozen
's Avonds bij jou
Sabato sera (Willy & Willeke Alberti)
Samen zijn
Sei rimasta sola (André Hazes & Willeke Alberti)
Sei rimasta sola (Willy & Willeke Alberti)
Sla, tomaten en radijsjes
Slaapliedje (Willeke Alberti & Daniëlle Oonk)
Sluit de deur
Sole, sole (Willy & Willeke Alberti)
Soms
Spiegelbeeld
Spiegeltje spiegeltje aan de wand
Sta voor elkaar
Stasera no-no-no (Willy & Willeke Alberti)
Stel me geen vragen
Stille nacht, heilige nacht (Willy en Willeke Alberti)
Succes
't Ging voorbij (Willeke Alberti & Ron Brandsteder)
't Is nooit te laat
Talisman
Tanja
Telkens weer (Willeke Alberti & Karin Bloemen)
Telkens weer
Thuis bij jou
Toch ben ik dol op jou (Willy & Willeke Alberti)
Toch ben ik dol op jou
Toe, pappa vertel me
Toen je me kuste
Tom Pillibi
Tussen jou en mij
Un bacio piccolissimo (Willy & Willeke Alberti)
Uno per tutte (Willy & Willeke Alberti)
Vallende bladeren
Van duizenden verhalen
Vanavond om kwart over zes ben ik vrij
Veel te lang
Vergeten, vergaan en voorbij
Verlanglijstje
Vlinder
Vlinder van een zomer
Voor mij is het zomer
Voortdurend rood
Vreemd
Vrienden blijven doen we altijd (André van Duin & Willeke Alberti)
Vrijdag in augustus
Waar is de zon
Waar naar toe
Waardeloos
Waarom belde je vannacht
Waarom heb je niet gebeld (Willeke Alberti & Paul de Leeuw)
Waarom zijn je brieven zo kort
Want ik kan echt niet zonder jou
Wat de wereld mist
Weet je nog wel die avond in de regen (Willy & Willeke Alberti)
Wereld van verschil
Where Is The Sun
Wie komt er in m'n hokje
Wie neemt er mijn plaats in vandaag?
Willeke
Without Words
Witte rozen
Wonder
You And Me
Zal ik gaan dansen?
Zeg pappie ik wilde u vragen
Zeg 't maar
Zeg, Pappie (Willy & Willeke Alberti)
Zeilen op de wind van vandaag
Zeventien
Zijn eigen wonder
Zomaar een dag
Zonder een woord (Willy & Willeke)
Zonder jou
Zou het geen wonder zijn
Zusje (Willeke Alberti & Corry Brokken)

Alben von Willeke Alberti

100 mooiste liedjes van Willy & Willeke Alberti (Willy & Willeke Alberti)
65 - Een muzikaal spiegelbeeld
De glimlach van een kind (Willy & Willeke Alberti)
Dit ben ik
Een gezellige kerst met
Essential
Favorieten van toen
Goud - Live in Carré
Haar allergrootste successen
Haar grootste successen
Haar liedjes
Heb ik vandaag al gezegd...
Het mooiste van
Iemand die van je houdt
'k Wist niet dat liefde zo mooi kon zijn
Kerstmis bij... (Willy & Willeke Alberti)
Liedjes uit het oude huis
Liedjes van Marleen (De Kleine Waarheid)
Liedjes voor altijd
Liefde is...
Live in Carré - Een halve eeuw Willeke
'n Beetje mazzel
Op dit moment
't Komt allemaal goed
Toen en nu
Vrienden voor altijd - de grootste successen van toen en nu
Willeke Alberti zingt liedjes van Toon Hermans, Herman van Veen, Wim Kan, Paul van Vliet, Seth Gaaikema en Wim Sonneveld
Zeilen op de wind
Zomaar mijn dag

DVDs von Willeke Alberti

Goud (Live in Carré)
Willeke - Een leven als een lied
Willeke Alberti zingt Liedjes van Marleen uit De Kleine Waarheid

Die bestbewerteten Songs von Willeke Alberti

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Mijn hoofd weer op je schouder75.14
Het is nog niet voorbij134.85
Samen zijn114.82
Vrienden blijven doen we altijd (André van Duin & Willeke Alberti)94.78
Telkens weer124.67
Het oude huis94.67
Spiegelbeeld144.64
Morgen ben ik de bruid74.57
Mijn dagboek134.54
De winter was lang64.33

Die bekanntesten Songs von Willeke Alberti

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Waar is de zon294.28
Spiegelbeeld144.64
Het is nog niet voorbij134.85
Mijn dagboek134.54
Een heel gelukkig kerstfeest (Bonnie, Ronnie, Ciska, Nico, Willeke, Harmen, Ome Jan)134
Niemand laat zijn eigen kind alleen (Willy en Willeke)133.23
Telkens weer124.67
De glimlach van een kind (Willeke Alberti & Johnny de Mol)122.67
Samen zijn114.82
Ome Jan114.18

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?