WIM SOUTAER

1 Fan
Fans anzeigen

Fan werden


DISCOGRAPHIE WIM SOUTAER
Discographie Singles

TitelLabelRelease
AllemaalAriola11.07.2003
Ik hoor bij jouAriola2003
Zonder woordenBMG13.09.2004
Ik heb je liefAriola19.11.2004
Wat zou je doenBMG2004
Voor altijdBMG2004
Kijk eens om je heenBMG2005
OveralBMG2005
Die zomer gaat nooit voorbijAriola19.06.2006
Ze kent meARS06.2007
1000 manierenARS01.02.2008
Slaap je hier vannachtARS30.05.2008
Heel de zomer lang (Wim Soutaer feat. Willy S.)ARS14.08.2008
Overal ben jijDragon Room / Headroom09.03.2009
EerlijkheidPiet Roelen31.07.2009
Big Love (Housetrap feat. Liam South)Housetrapped! / Headroom22.02.2010
VoorbijMTC12.04.2010
DansenPiet Roelen16.08.2010
Verleden tijdDragon Room / Headroom21.02.2011
Allemaal (2014 Mix)Dragon Room / Headroom17.02.2014
Ik hou van het levenDragon Room / Headroom15.12.2014
Niets zonder jouDragon Room / Headroom22.06.2015
Allemaal (Alpha Party & DJ F.R.A.N.K feat. Wim Soutaer)BIP20.02.2017
Nummer 1Globe Entertainment31.03.2017
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
Een nieuw beginAriola20.10.2003
TweeBMG16.08.2004
DichterbijARS12.09.2008
 

Songs von Wim Soutaer

Sortierung: Titel | Jahr
1000 manieren
Afscheid
Allemaal
Allemaal (Alpha Party & DJ F.R.A.N.K feat. Wim Soutaer)
Allemaal (2014 Mix)
Alles wat ik wil
Arme ziel
Big Love (Housetrap feat. Liam South)
Centrum van mijn hart
Dansen
De wereld draait door
Dichterbij
Die zomer gaat nooit voorbij
Een nieuw begin
Eerlijkheid
Geef me de nacht
Geluk
Goud
Heel de zomer lang (Wim Soutaer feat. Willy S.)
Hier bij jou
Hier is mijn hart
Honesty
Iedereen heeft iemand nodig
Ik heb je lief
Ik hoor bij jou
Ik hou van het leven
Ik kom naar je toe
In de morgen
Jij en ik
Kijk eens om je heen
Kom bij mij
Laat me gaan
Magie
Misschien
Music For Peace (Dave Lambert & Housetrap feat. Liam South)
Niets zonder jou
Nodig
Nummer 1
Onderweg
Overal
Overal ben jij
Regenboog
Samen verder gaan
Slaap je hier vannacht
Verlangen (Wim Soutaer & Natalia)
Verleden tijd
Verloren liefde
Vogelvrij
Volle maan
Voor 1 dag vrij
Voor altijd
Voorbij
Wat ik zeggen wil
Wat waar is en wat niet
Wat zou je doen
Wie ik ben
Ze kent me
Zonder woorden

Alben von Wim Soutaer

Dichterbij
Een nieuw begin
Twee

Die bestbewerteten Songs von Wim Soutaer

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Ik heb je lief75.29
Jij en ik95.22
De wereld draait door125.17
Misschien65.17
Allemaal185.11
Ik hoor bij jou115
Verlangen (Wim Soutaer & Natalia)85
Niets zonder jou75
Overal ben jij65
1000 manieren144.93

Die bekanntesten Songs von Wim Soutaer

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Heel de zomer lang (Wim Soutaer feat. Willy S.)224
Slaap je hier vannacht194.89
Allemaal185.11
1000 manieren144.93
De wereld draait door125.17
Ik hoor bij jou115
Ik hou van het leven112.91
Jij en ik95.22
Dansen94.67
Music For Peace (Dave Lambert & Housetrap feat. Liam South)94.33

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?