YASMINE

1 Fan
Fans anzeigen

Fan werden


DISCOGRAPHIE YASMINE
Discographie Singles

TitelLabelRelease
Vraag me niet waaromColumbia1991
Hoog in de wolkenARS / Columbia1991
Zeven dagenColumbia1992
Waar jij gaatColumbia1992
TwijfelsColumbia1992
In de regen gedanstARS / Columbia23.04.1993
In kleurARS / Columbia20.08.1993
Als jij dat wilARS / Columbia01.10.1993
Dromen van het levenDino29.07.1994
Diep in mijDino01.12.1995
Ik was zo graag bij jou geblevenDino1995
Ik tover jouDino1995
Nooit nog een andereDino1996
KikkerkoelDino12.08.1996
PorseleinDino1996
Da's een goeie vraagDino29.08.1997
Altijd weer tikt de klokDino1997
Zoals jijDino1997
Tot leven gewektDino1998
Meisjes aan de machtDino1998
Suzanne (Frank Boeijen & Yasmine)Columbia15.11.1999
HelemaalDino1999
Ik hou van jou zonder meerDino1999
Ken je dat gevoelCNR04.06.2001
Geen grenzenCNR2001
NovemberCNR2001
WeakCNR2002
BriefjeEMI2002
Hou me vast (Dieprood)CNR2002
Fietsen en liefdeMagic2003
Dans meV210.01.2005
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
Mooi zoARS / Columbia1991
Als jij dat wilARS / Columbia01.11.1993
PortfolioDino20.10.1995
Prêt-à-porterDino25.04.1997
BlauwDino04.06.1999
YasmineCNR 19.10.2001
Vandaag (het morgen van gisteren)SkillShotSounds17.09.2004
Licht ontvlambaarSkillShotSounds20.10.2006
 
Discographie Alben - Best Of

TitelLabelRelease
Liefde en liedjes 1994-2004Magic02.04.2004
Alle 40 goedEMI28.01.2011
 
Discographie Alben - Box

TitelLabelRelease
5x haar mooisteMagic16.07.2010
 
Discographie Alben - Misc

TitelLabelRelease
Houdt woordSkillShotSounds23.01.2009
Back To Back (Yasmine & Ann Christy)Universal25.06.2010
HommageMagic01.07.2011
 
Discographie Alben - DVD

TitelLabelRelease
Licht ontvlambaar - LiveYasmine23.11.2007
 

Songs von Yasmine

Sortierung: Titel | Jahr
1000 woorden
Accrochée à un nuage
Afscheid
Alles draait om jou
Als de liefde wint
Als een zwaluw (Yasmine feat. Gitano Boys)
Als je hart gaat spreken
Als jij dat wil
Als jij er niet bent
Altijd weer tikt de klok
Beter
Brief op de tafel
Briefje
Dans me
Da's een goeie vraag
De aansteekster
De eerste van haar soort
De laatste dans
De partizane (Yasmine & Thé Lau)
De zeer oude zingt
Diep in jezelf
Diep in mij
Doorgaan
Dromen van het leven
Een vrouw beminnen
Eerst nemen we Manhattan
Fantoompijn
Fataal
Fietsen en liefde
Ga met me mee
Geen grenzen
Half
Heb het leven lief
Helemaal
Het boek
Het grote vuur
Het venster
Hoog in de wolken
Hou me vast (Dieprood)
Huis
Ik ben je man
Ik doe het voor de schoonheid
Ik hou van jou zonder meer
Ik tover jou
Ik voel me blauw
Ik was zo graag bij jou gebleven
Ik wil vrij zijn
Ik wil wel van je houden
In de regen gedanst
In kleur
In m'n eigen huis
Is God dan toch een vrouw
Je eeuwige regenjas
Je weet wie ik ben (Yasmine & Henk Hofstede)
Jou gelukkig zien
Ken je dat gevoel
Kikkerkoel
Kus me, kus me
Lach naar het leven
Levenslang
Licht ontvlambaar
Liefde van m'n leven
Liever jij dan ik
Macht van de schijn
Mama weent niet
Mama zal ontgoocheld zijn
Meisjes aan de macht
Met jou kan ik meer
M'n gasten
Moa ven toh!
Mooi
Mooi zo
Niemand iemand
Niemandsland
Nooit nog een andere
November
Pastel
Porselein
Remmen los
Rijden
Risico
Rusteloos
Sexy dromen
Slaaf
Soms sneeuwt het in april
Spreken
Stilstaan
Suzanne (Frank Boeijen & Yasmine)
Tot leven gewekt
Twijfels
Uur blauw
Vingers op mijn huid
Voor jou
Vraag me niet waarom
Vrije val
Waar jij gaat
Weak
Welkom in m'n dromen
Wervelwind
Wie ben ik
Wie denk jij wel dat je bent
Wie door vuur (Yasmine & Kris De Bruyne)
Wij
Zachte hypnose
Ze danst
Ze kan hem niet vergeten
Zeven dagen
Zo zeg je geen vaarwel
Zoals jij
Zorgeloze wereld
Zus

Alben von Yasmine

5x haar mooiste
Alle 40 goed
Als jij dat wil
Back To Back (Yasmine & Ann Christy)
Blauw
Hommage
Houdt woord
Licht ontvlambaar
Liefde en liedjes 1994-2004
Mooi zo
Portfolio
Prêt-à-porter
Vandaag (het morgen van gisteren)
Yasmine

DVDs von Yasmine

Licht ontvlambaar - Live

Die bestbewerteten Songs von Yasmine

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Porselein125.25
Ik was zo graag bij jou gebleven105.1
Diep in mij164.88
Hou me vast (Dieprood)84.88
Twijfels74.86
Ken je dat gevoel64.83
Suzanne (Frank Boeijen & Yasmine)104.6
Kikkerkoel74.57
Vraag me niet waarom64.5
Dans me54.4

Die bekanntesten Songs von Yasmine

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Diep in mij164.88
Meisjes aan de macht154.27
Porselein125.25
Ik was zo graag bij jou gebleven105.1
Suzanne (Frank Boeijen & Yasmine)104.6
Hou me vast (Dieprood)84.88
Twijfels74.86
Kikkerkoel74.57
Ik tover jou74.14
Ken je dat gevoel64.83

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?