YEşIM SALKıM

1 Fan
Fans anzeigen

Fan werden


DISCOGRAPHIE YEşIM SALKıM
Discographie Singles

TitelLabelRelease
SevgilimRaks1998
Yuvarlanan taşlarOssi07.2007
BambaşkaOssi2009
PiyangoDoğan2011
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
Hiç keyfim yokDestan04.1994
FermanDestan08.1995
Yoktan geliyorumPeker1997
Hep böyle kalYeşil03.2000
AynaSeyhan01.2005
BazenDMC2006
Sen nasılsan öyleyimDMC2008
7Ossi04.2009
Istanbul'da aşkDMC2010
 

Songs von Yeşim Salkım

Sortierung: Titel | Jahr
Aşk
Aşk ve Ceza
Ah yalan dünya
Ailenin fertleri
Al beni yar
Aman dikkat et
Anıları koru
Anne
Ayakta alkışlar
Ayna
Başıma bela
Bambaşka
Bana Güneş Gibi Gel
Bazen
Belli mi olur
Ben beni
Ben seninle Çok güzeldim
Ben yoldan gönüllü çıktım
Ben zaten deliyim
Beni bilirsin
Beni yüreğine hapsetme
Beyhude
Bir başkaydın
Bir gün daha
Bir kırık ayna
Boşver baba
Bu aşk seninle olmuyor
Bu ne biçim aşk
Büyüleyen gözlerinle
Çabuk Çabuk
Canıma kıyarım
Çikolata Çiçek
Çok yoğunum
Dagı taşı delen
Deli adamım
Deli mavi
Deliler gibi
Ders
Dost kalsam
Düşmalarım Çatlasın
Dün gece
Erguvan
Fasıl
Ferman
Gece gözlüm
Gel gayrı
Gönül hırsızı
Gözü kör olası
Günlerim soluyor
Gurur
Haberin yok
Hatıralar
Haydi gel
Hep böyle kal
Hiç keyfim yok
Hiçbir Şey eskisi gibi olamaz
Istanbul
Istanbul yeditepe
Iyi ki yaşadım
Izmir bekler
Kına gecesi
Kaçamak
Kalbimin efendisi
Kara yazılım
Kavanoz dipli dünya
Kendin ettin kendin buldun
Kusura bakma
Meğer
Mehtaba karşı
Moj dilbere
Ne varsa bende var
Neredeysen
Nice yıllar sevgilim
O zamanlar
Ölüme kadar
Ölürüm sana
Piyango
Rakı balık
Sana doğru
Selam aleyküm
Sen yetiş
Senden geçemem
Seni seviyorum
Seni üzerim
Seni yalancı
Sevda yuzlum
Sevgilim
Sevgilim [2006]
Sitem
Son sigara
Söyle
Sürgün
Sus kalbim
Tövbeler tövbesi
Tutamazsın
Tutuştum
Tutuklu
Unutursun gönlüm (Yeşim Salkım feat. DJ.Serdar Ayyıldız)
Uzaklar
Vallahi
Ya nasip
Yakacağım canını
Yallah
Yan
Yaseminler
Yazık olur
Yeni aşk
Yeniden başlasın
Yoktan geliyorum
Yuvarlanan taşlar
Zaman Çok daraldı

Alben von Yeşim Salkım

7
Ayna
Bazen
Ferman
Hep böyle kal
Hiç keyfim yok
Istanbul'da aşk
Sen nasılsan öyleyim
Yoktan geliyorum

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?