DENK

0 Fans
Fan werden

Komponisten, Texter und Produzenten
Alex Horstmann, Birgit Denk

DISCOGRAPHIE DENK
Discographie Singles

TitelLabelRelease
Mia zwaUniversal2005
Un attimoRohscheibe2010
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
DenkRohscheibe2001
Hoits eich au!Amadeo30.08.2004
LautAmadeo17.02.2006
Tua weidaPate27.08.2010
Durch die WüsteRohscheibe13.06.2014
TänkerRohscheibe10.11.2017
 
Discographie Alben - Live

TitelLabelRelease
AusgstecktRohscheibe24.03.2003
Ausgsteckt in RappoltenkirchenUniversal09.03.2007
 

Denk in der österreichischen Hitparade

Alben

TitelEintrittPeakWochen
Laut03.03.2006472
Ausgsteckt in Rappoltenkirchen23.03.2007571
Tua weida10.09.2010352
Tänker24.11.2017561

Songs von Denk

Sortierung: Titel | Jahr
1-2-3
Am liabsten
An Augenblick
Aundas
Blattl Papier
Bled
Brada Weg
Bringts ma irgendwer a Achtl
Büd ana Zeit
Campariplakat
Columbo
Cremeschnitten
Denk amoi
Durch die Wüste
Es is guad
Es tuat ma laad
Fan
Fia di
Freier Fall
Glockn
Heite kann i, heite derf i
Helden von fria
Hoits eich au
I bin di Ane
I bin schuid
I brauch heit ned schlofn
I hob gnua
I hoit di nimma aus
Immer
Is a so (Liabes Gsicht)
Komplett out
Kumm net her
Laut
Let's Dance
Liag mi au
Mehr
Mei Haus
Mei Partie
Mei Radio
Meine Goatnzwerg
Mia zwa
Na, des los ned aus
Ned allan
Ned wos i wü
Nimma dabei
Nix
Nix host grissn
Ois geht vuabei
Pensionsanlagekonto
Rannersdorf
Regn im Dezember
Schlof an Tram
Schoff da an Goat'n au
Severin
Singa
Söbe Stodt
Star
Sun
Triller
Tua weida
Un attimo
Vaknoid
Wia is die Luft duat oben
Wieda zwieda
Wohin
Wos no bleibt
Wos sogst du dazua
Zeit
Z'Haus
Zierde seiner Art
Z'nah am Himmel

Alben von Denk

Ausgsteckt
Ausgsteckt in Rappoltenkirchen
Denk
Durch die Wüste
Hoits eich au!
Laut
Tänker
Tua weida

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?