MUSTAFA SANDAL

0 Fans
Fan werden

Links
Offizielle Seite  http://www.mustinet.net/

Komponisten, Texter und Produzenten
Mustafa Sandal, Şahin Özer, Bülent Aris, Bülent Tezcan, Volga Tamöz

DISCOGRAPHIE MUSTAFA SANDAL
Discographie Singles

TitelLabelRelease
ArabaUniversal13.09.1999
Aya Benzer 2003 (Moonlight)Polydor21.07.2003
Isyankar (Mustafa Sandal feat. Gentleman)Polydor30.01.2005
Şıkır şıkır (Mustafa Sandal feat. Gülben Ergen)Seyhan2011
Dön dünyaDMC02.09.2016
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
Suç bendeÖzer1994
Gölgede aynıDestan1996
DetayPrestij 1998
Akışına bırakPrestij 2000
KopErol Köse2002
IsteErol Köse27.07.2004
Seven (Reloaded)Polydor18.05.2005
Devamı varSeyhan06.2007
KarizmaSeyhan08.07.2009
OrganikPoll06.2012
'ca pop 
 

Mustafa Sandal in der österreichischen Hitparade

Singles

TitelEintrittPeakWochen
Aya Benzer 2003 (Moonlight)31.08.20034011
Isyankar (Mustafa Sandal feat. Gentleman)23.01.20051121

Songs von Mustafa Sandal

Sortierung: Titel | Jahr
Şıkır şıkır (Mustafa Sandal feat. Gülben Ergen)
Aşka yürek gerek
Adı intikamdı
Akışına bırak
Alışkanlık yapmadığı sürece
Alkışlarla
All My Life
Anlamazsın
Aptal aşık
Araba
Araba 2004
Ateş et ve unut
Aya Benzer
Aya Benzer 2003 (Moonlight)
Ben olsaydım
Beni ağlatma
Bi git bakalım
Bin parça
Bir anda
Bir başka
Bir tanem
Bize gidelim
Bizi bozar
Bombacı
Bu Şarkı yarınlara
Bu kız beni görmeli
Çekilin
Çoban
Çocuksun
Daha çok vaktin var
Dayan (Mustafa Sandal & Izel)
Deli yangın
Demo
Denize doğru
Detay
Devamı var
Dokunsana
Dön dünya
Ego
En Büyük hikaye
En kötü ihtimalle
Esas duruş
Farketmez
Fikra
Geçmiş olsun
Gel aşkım
Geriye dönmem
Gidenlerden
Gölgede aynı
Gönlünü Gün Edeni
Güncel zalim
Gururumdan
Hatırla beni
Hatırla beni (Mustafa Sandal & Natalia)
Hava atma
Helal et
Hep beraber
Hepsi aşktan
Herkes mecbur
Iki tas çorba
Indir
Istanbul
Isyankar (Mustafa Sandal feat. Gentleman)
Isyankar
Isyankar (DJ Onur Remix)
Jest oldu
Kadere Bak
Kafası bu
Kalmadı
Karanlığa veda
Karizma
Kavrulduk
Kimbilir Kim
Kop (Dance Remix)
Kopmam lazım
Kum
Kurşun geçirmez
Mağlubuz
Melek Yüzlüm
Mesela
Mevcut
Ne Şarkılar yazdım
Neler neler
Neredesin?
Niyet
O hep bana
Onca
Organik
Oyalama
Özetle
Pazara kadar
Sana ihtiyacım var
Sörf
Story
Suç bende
Tash
Tek geçerim
Tesir Altında
Teyze
Top
Tuşuma bas
Var Mısın Yok Musun (Mustafa Sandal feat. Elif Kaya)
Ve
Ya da
Yok gerekçem
Yok öyle bir dünya
Zaten

Alben von Mustafa Sandal

Akışına bırak
'ca pop
Detay
Devamı var
Gölgede aynı
Iste
Karizma
Kop
Organik
Seven
Seven (Reloaded)
Suç bende

Die bestbewerteten Songs von Mustafa Sandal

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Aya Benzer55.6
Gel aşkım95.11
Araba 2004114.18
Araba434.16
Isyankar (Mustafa Sandal feat. Gentleman)1534.07
Aya Benzer 2003 (Moonlight)603.88

Die bekanntesten Songs von Mustafa Sandal

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Isyankar (Mustafa Sandal feat. Gentleman)1534.07
Aya Benzer 2003 (Moonlight)603.88
Araba434.16
Araba 2004114.18
Gel aşkım95.11
Aya Benzer55.6

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?