Fleetwood Mac - The Dance [DVD]

Cover Fleetwood Mac - The Dance [DVD]
DVD
Reprise 7599-38486-2
Cover Fleetwood Mac - The Dance [DVD]
Cover

Album

Jahr:1998
Persönliche Charts:In persönliche Hitparade hinzufügen

Charts

Weltweit:
nl  Peak: 16 / Wochen: 18

Tracks

06.09.1998
DVD Reprise 7599-38486-2 (Warner) / EAN 0075993848625
Details anzeigenAlles anhören
   

Fleetwood Mac   Discographie / Fan werden

Singles - Austria Top 40
TitelEintrittPeakWochen
Oh Well15.12.1969612
Tusk15.12.1979616
The Farmer's Daughter01.07.198166
Little Lies15.01.1988214
Dreams30.10.2020641
 
Alben - Austria Top 40
TitelEintrittPeakWochen
Rumours15.11.19771540
Tusk01.01.1980416
Tango In The Night01.06.1987232
Behind The Mask13.05.1990197
 

Reviews

Durchschnittliche Bewertung: 5Fleetwood Mac - The Dance [DVD] (Reviews: 1)

bumperke
Member
*****
De beroemde 'chain' weer in ere hersteld. De volledige band geeft blijk van het plezier waar ze midden jaren 70 ( net voor het Romours tijdperk) hun succes aan te denken had. Werd destijds gebracht als een unplugged MTV concert, maar dat bleek een illusie. Laat niet weg dat the dance een mooie opsomming is van de grootste successen van de band. Fris van de lever met een afgekickte Nicks en Fleetwood. Altijd weer een plezier om op te zetten.
Kommentar hinzufügen und bewerten
Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?