Korn - The Serenity Of Suffering

Cover Korn - The Serenity Of Suffering
CD
Roadrunner RR7471-2

Album

Jahr:2016
Persönliche Charts:In persönliche Hitparade hinzufügen

Charts

Einstieg:04.11.2016 (Rang 6)
Zuletzt:02.12.2016 (Rang 68)
Höchstposition:6 (1 Woche)
Chartsverlauf:
Anzahl Wochen:5
Rang auf ewiger Bestenliste:5953 (181 Punkte)
Weltweit:
ch  Peak: 6 / Wochen: 3
de  Peak: 3 / Wochen: 5
at  Peak: 6 / Wochen: 5
fr  Peak: 20 / Wochen: 5
nl  Peak: 27 / Wochen: 1
be  Peak: 16 / Wochen: 25 (V)
  Peak: 14 / Wochen: 17 (W)
se  Peak: 23 / Wochen: 1
fi  Peak: 8 / Wochen: 2
it  Peak: 15 / Wochen: 3
es  Peak: 42 / Wochen: 2
pt  Peak: 11 / Wochen: 3
au  Peak: 5 / Wochen: 3
nz  Peak: 9 / Wochen: 3

Tracks

21.10.2016
CD Roadrunner RR7471-2 / EAN 0016861747121
Details anzeigenAlles anhören
1.Insane
  3:50
2.Rotting In Vain
  3:33
3.Black Is The Soul
  4:01
4.The Hating
  4:22
5.Korn feat. Corey Taylor - A Different World
  3:21
6.Take Me
  3:00
7.Everything Falls Apart
  4:17
8.Die Yet Another Day
  4:28
9.When You're Not There
  3:24
10.Next In Line
  3:28
11.Please Come For Me
  2:53
   
21.10.2016
Special Edition - CD Roadrunner RR7471-5 / EAN 0016861747152
Details anzeigenAlles anhören
1.Insane
  3:50
2.Rotting In Vain
  3:33
3.Black Is The Soul
  4:01
4.The Hating
  4:22
5.Korn feat. Corey Taylor - A Different World
  3:21
6.Take Me
  3:00
7.Everything Falls Apart
  4:17
8.Die Yet Another Day
  4:28
9.When You're Not There
  3:24
10.Next In Line
  3:28
11.Please Come For Me
  2:53
Bonus Tracks
12.Baby
  4:56
13.Calling Me Too Soon
  3:23
   
21.10.2016
LP Roadrunner 1686174711 / EAN 0016861747114
Details anzeigenAlles anhören
   

Korn   Discographie / Fan werden

Singles - Austria Top 40
TitelEintrittPeakWochen
Here To Stay02.06.2002448
Did My Time24.08.20031213
Word Up!07.11.2004585
Twisted Transistor04.12.20053712
 
Alben - Austria Top 40
TitelEintrittPeakWochen
Life Is Peachy03.11.1996215
Follow The Leader06.09.199877
Issues28.11.19991312
Untouchables23.06.2002220
Take A Look In The Mirror07.12.2003210
Greatest Hits Vol. 117.10.2004108
See You On The Other Side18.12.2005720
Live & Rare19.05.2006384
Unplugged MTV16.03.2007108
Untitled10.08.200739
III - Remember Who You Are23.07.201039
The Path Of Totality16.12.2011246
The Paradigm Shift18.10.201373
The Serenity Of Suffering04.11.201665
 

Reviews

Durchschnittliche Bewertung: 3 (Reviews: 2)

Rootje
Member
*****
Korn lijkt zichzelf weer helemaal hervonden te hebben na wat personele wisselingen en uitstapjes. Behalve een nieuwe drummer is de band weer zoals in haar hoogtijdagen, degenen die toch het best op elkaar zijn ingespeeld.
Sterke 'comeback' van een van de vaandeldragers van de Amerikaanse nu metal stroming.
Ik was een tijd erg teleurgesteld in de richting van Korn, maar dit stemt me toch erg positief.

Wahrheitpur
Member
*
Pure shit
Kommentar hinzufügen und bewerten
Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?