R.I.O. - Hot Girl

Cover R.I.O. - Hot Girl
CD-Maxi
X-Energy X 12341.10 (it)
Cover R.I.O. - Hot Girl
Digital
Spinnin' 389695944 (nl)

Charts

Weltweit:
nl  Peak: 90 / Wochen: 2

Tracks

28.08.2010
Digital Spinnin' 389695944 [nl]
Details anzeigenAlles anhören
1.Hot Girl
  3:36
2.Hot Girl (Extended Mix)
5:09
3.Hot Girl (Wideboys Remix)
6:50
4.Hot Girl (Money G Remix)
5:20
5.Hot Girl (Soundpusher Remix)
5:20
6.Hot Girl (Olav Basoski Remix)
6:46
   
30.08.2010
CD-Maxi X-Energy X 12341.10 [it] / EAN 0801490163417
Details anzeigenAlles anhören
1.Hot Girl (Video Mix / Radio Edit)
  3:39
2.Hot Girl (Extended Mix)
5:09
3.Hot Girl (Wideboys Remix)
6:50
4.Hot Girl (Soundpusher Remix)
5:20
5.Hot Girl (LaSelva Remix)
6:20
6.Hot Girl (Olav Basoski Remix)
6:46
7.Hot Girl (Zoot Remix)
5:37
8.Hot Girl (Money G Remix)
5:20
9.Hot Girl (Wideboys Remix Edit)
3:03
   

Auf folgenden Tonträgern verfügbar

VersionLängeTitelLabel
Nummer
Format
Medium
Datum
Dan Winter Radio Edit3:47Future Trance Vol. 53Polystar
06007 5330319
Compilation
CD
27.08.2010
3:36Hot GirlSpinnin'
389695944
Single
Digital
28.08.2010
Extended Mix5:09Hot GirlSpinnin'
389695944
Single
Digital
28.08.2010
Wideboys Remix6:50Hot GirlSpinnin'
389695944
Single
Digital
28.08.2010
Money G Remix5:20Hot GirlSpinnin'
389695944
Single
Digital
28.08.2010
»» alles anzeigen

R.I.O.   Discographie / Fan werden

Singles - Austria Top 40
TitelEintrittPeakWochen
Shine On04.07.20082123
When The Sun Comes Down19.12.2008547
After The Love02.10.2009412
Like I Love You18.02.20113518
Miss Sunshine27.05.2011444
Turn This Club Around (R.I.O. feat. U-Jean)30.09.2011520
Animal (R.I.O. feat. U-Jean)25.11.20113311
Party Shaker (R.I.O. feat. Nicco)01.06.20121024
Summer Jam (R.I.O. feat. U-Jean)10.08.2012218
Living In Stereo29.03.2013413
Ready Or Not (R.I.O. feat. U-Jean)24.05.2013403
Megamix16.08.2013193
Komodo (Hard Nights) (R.I.O. feat. U-Jean)11.10.2013452
One In A Million (R.I.O. feat. U-Jean)04.07.2014624
 
Alben - Austria Top 40
TitelEintrittPeakWochen
Turn This Club Around07.09.2012283
Ready Or Not24.05.2013262
 

Reviews

Durchschnittliche Bewertung: 3.53 (Reviews: 17)

Miraculi
Member
***
Nach Darren Styles Mallorca Bum Bum ist das eine Erholung - aber auch nur begrenzt - die billigen Dance-Beats retten eine flache Komposition auch nicht mehr - ähnlich heiß wie Tante Frida.

DeejayDave
Member
***
In tegenstelling tot de laatste singles probeert RIO nu weer eens 'iets' nieuws. De sound is wat veranderd, maar pakt wat mij betreft niet echt goed uit. Maak dan maar steeds hetzelfde nummertje.

Der_Nagel
Member
***
mässiger Dance-Titel für Besäufnisse bis zum Abwinken am Ballermann - ein Rückschritt im Vergleich zu früheren Songs dieses Projekts - 3*...

RV
Member
******
Hè hè, R.I.O. is eindelijk een nieuwe weg ingeslagen; het begon namelijk wel erg vervelend te worden, steeds hetzelfde nummer... Deze nieuwe en vernieuwende single doet me een beetje denken aan 'Sexy Bitch' van David Guetta en Akon, maar misschien is dat juist wel een goede zet geweest. Ik vind in ieder geval van wel, aangezien mijn maximale beoordeling van dit nummer!

DrBassdrum
Member
*****
Lekker plaatje weer. Maar zelfs deze vind ik veel lijken op zijn oudere werk.

Het vreemdste blijft toch dat de muziek afkomstig is van dezelfde producers als Cascada en Tune-Up! ;-)

naamloos
Member
**
Niet boeiend.

Snormobiel Beusichem
Member
***
▒ Wanneer wordt er nu eens opgehouden om die zangstem te vervormen ??? Dat moet schijnbaar nogsteeds zéér leuk zijn, maar volgens mij is die tijd allang voorbij !!! Een minpuntje voor deze dansplaat dus van "R.I.O" uit de zomer van 2010 ☺!!!

skottie
Member
****
prima plaat maar gaat wel vervelen

drdjrene
Member
***
Dertien in een dozijnplaatje met de eeuwige vervormde stem. Op zich niks mis mee, maar wel een nummer dat je heel snel weer vergeet.

Supersok
Member
**
weinig vernieuwend en zelfs teleurstellend

Musicfreaky_93
Member
***
wirkt eher billig

DJBlümchen
Member
****
Bin ein kleiner RIO-Fan geworden! Dies hier ist aber einer seiner weniger Guten...

AllSainter
Member
***
Nichts besonderes.

Getharda
Member
***
Hier begann wohl ihr Verfall, gute 3*.

fabio
Member
****
gut

remember
Member
***
Wenn sich dabei ein "Hot Girl" dementsprechend vor mir bewegen würde, dann würd es mir gefallen :-D

Taurin Straiter
Member
******
Trifft nun exakt auf meinen Geschmack für Euro-Dance/House!!! Hier kann wohlwollend die Höchstpunktzahl vergeben werden! 6*!
Zuletzt editiert: 07.05.2016 17:44
Kommentar hinzufügen und bewerten
Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?