R.I.O. - One Heart

Cover R.I.O. - One Heart
Digital
Spinnin' 364989077 (nl)

Tracks

02.04.2010
Digital Spinnin' 364989077 [nl]
Details anzeigenAlles anhören
1.One Heart (Dutch Radio Edit)
  3:13
2.One Heart (Extended Mix)
5:37
   

Auf folgenden Tonträgern verfügbar

VersionLängeTitelLabel
Nummer
Format
Medium
Datum
Dutch Radio Edit3:13One HeartSpinnin'
364989077
Single
Digital
02.04.2010
Extended Mix5:37One HeartSpinnin'
364989077
Single
Digital
02.04.2010
Radio Edit3:37Energy 10 - The Dancefloor HitsEnergetic
ENE 9824-2
Compilation
CD
25.06.2010
Radio Edit2:08Club Megamix 2010 - The Sound Of SummerPink Revolver
264.2003.2
Album
CD
24.09.2010
Dutch Radio Edit3:12Alle 40 goed - Après skiEMI Catalogue Marketing
0716462
Compilation
CD
28.01.2011
»» alles anzeigen

R.I.O.   Discographie / Fan werden

Singles - Austria Top 40
TitelEintrittPeakWochen
Shine On04.07.20082123
When The Sun Comes Down19.12.2008547
After The Love02.10.2009412
Like I Love You18.02.20113518
Miss Sunshine27.05.2011444
Turn This Club Around (R.I.O. feat. U-Jean)30.09.2011520
Animal (R.I.O. feat. U-Jean)25.11.20113311
Party Shaker (R.I.O. feat. Nicco)01.06.20121024
Summer Jam (R.I.O. feat. U-Jean)10.08.2012218
Living In Stereo29.03.2013413
Ready Or Not (R.I.O. feat. U-Jean)24.05.2013403
Megamix16.08.2013193
Komodo (Hard Nights) (R.I.O. feat. U-Jean)11.10.2013452
One In A Million (R.I.O. feat. U-Jean)04.07.2014624
 
Alben - Austria Top 40
TitelEintrittPeakWochen
Turn This Club Around07.09.2012283
Ready Or Not24.05.2013262
 

Reviews

Durchschnittliche Bewertung: 3.75 (Reviews: 8)

RV
Member
*****
Ik was bang dat het weer een beetje op voorgaande singles zou gaan lijken, maar dat is niet het geval. Er komt zelfs een stukje rap in voor, wat ik hiervoor nog nooit in een R.I.O.-single heb gehoord. Lekkere track!

Der_Nagel
Member
****
ansprechende Dance-/House-Scheibe in bewährter R.I.O.-Manier - 4+...

Snormobiel Beusichem
Member
****
▒ Nette dansplaat uit februari 2010 van het Duitse duo "Manuel Reuter" en "Yanna Pfeifer", alias "R.I.O." !!! Maar ik denk persoonlijk géén hoogvlieger ☺!!!

DeejayDave
Member
**
Ik hoor toch weer bij elke R.i.o.-single hetzelfde deuntje en als ik niet beter zou weten, zingt hij elk nummer weer hetzelfde. Ga toch eens vernieuwen.

Southernman
Member
****
Buena.

Samuelw300
Member
****
"Sunshine" ist der geilere Track, da kann das schleppende, an seltenen Stellen richtig gute "One heart" nicht mithalten.

bandito
Member
***
Abgelutschter Sound ohne Bumms.

AllSainter
Member
****
3-4
Kommentar hinzufügen und bewerten
Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?